ZdorovGuru.com

Diaree

Diaree - accelerat de defecare

Crampe și dureri ascuțite în abdomen, care a început brusc, febră, mișcări intestinale frecvente, slăbiciune generală este adesea confundat cu răspunsul organismului la intoxicații alimentare.

Într-adevăr, alimente de proastă calitate, slab spălate sau alimente stătut poate provoca simptome similare. Dar, diaree - boala este foarte insidios și nu atât de inofensive, cum se crede. Gradul de severitate a bolii și durata fluxului său depinde în primul rând de cauza diareei.

provoacă diaree

Prima poziție în lista de cauze de diaree aparține intoxicația cu alimente. Aproape orice alimente, vizual nu trezi suspiciuni, pot fi infectate de virusuri, bacterii sau paraziți care intră în vigoare atunci când este eliberat în stomac uman. De regulă, în cazul simptomelor intoxicații alimentare sunt diareea, pe termen scurt și slab exprimate. Cu toate acestea, în unele cazuri, boala poate provoca deshidratare, insuficienta renala si chiar moarte, dacă timpul nu începe tratamentul.

Indigestia sau diaree - o reacție de protecție a organismului, exprimat într-o formă acută. Astfel, organismul poate raspunde la stimuli: virale, alergic sau toxice găsite în tractul gastrointestinal uman.

Pentru a stabili cauza exactă a diareei, teste de laborator esențiale. Dar, în cele mai multe cazuri, acestea nu sunt efectuate, pe măsură ce boala trece fara interventie medicala in sine. Singura condiție pentru tratamentul diareei - respectarea strictă a bea și a regimului manca. Recomandat consumul excesiv de lichide pentru a preveni deshidratarea.

simptome de diaree

Ca regulă generală, oamenii pot auto-identifica simptome de diaree. Acestea includ: durere ascuțită în stomac - intestin și stomac, rapid (mai mult de 3 ori pe zi), și diaree, și, în unele cazuri, însoțite de vărsături. Un alt semn indirect de diaree considerate fenomene febrila, care variază în severitate (frisoane, febră și convulsii). În prezența simptomelor de mai sus de diaree, există o slăbiciune generală a corpului și o deteriorare accentuată a sănătății.

Video: diaree Endless McPhee Istoric

diagnostic diaree

Diareea poate îmbolnăvi de orice vârstă.

Video: Diaree în lift glumă

Principalele criterii trebuie să vadă un doctor - natura descărcării și durata diareei. Majorete trebuie îndărătnic diaree care dureaza mai mult de trei zile.Prezența de sânge în scaun - motivul pentru acces imediat la îngrijire medicală, deoarece sângele este un indiciu al distrugerii incipiente a microbilor de colon. Fără diaree calificată condiție similară poate duce la perforarea peretelui intestinal, infecția progresează la nivelul organelor interne si bacteriene toxice șoc. Din cauza bacteriilor care intră în fluxul sanguin există o amenințare reală pentru dezvoltarea sepsis.

Principalul motiv pentru vizita la medic este vârsta pacientului, care suferă de diaree. Când este vorba de copii mici, tratamentul trebuie început imediat, așa că trebuie să se consulte un medic cât mai curând posibil.

Diaree la copii se dezvoltă cel mai adesea din cauza prezenței în organism a infecției cu rotavirus. La vârsta de doi ani complicate de diaree la copii, cel mai periculos, deoarece poate accelera procesul de echilibru electrolitic și deshidratare completă.

În cazul în care primele simptome de diaree la copii sau suspectate debutul bolii, părinții trebuie să contacteze imediat unitatea medicală pentru ajutor.Smecta - pentru tratamentul diareei

Pentru a facilita starea copilului este necesară pentru a bea multe lichide. Nu poți angaja în auto-tratamentul diareei la copii cu vârsta grudnichkovogo, așa cum poate fi consecințele cele mai grave și chiar moartea.

tratamentul diareei

Lista de medicamente, precum și o varietate de produse naturale pentru tratamentul diareei includ, probabil, sute de posturi. Costul ridicat al medicamentelor farmaceutice moderne nu garantează un rezultat pozitiv.

Există remedii populare pentru diaree, au fost folosite cu succes chiar de către bunicii noștri. Aceste remediu popular pentru rangul diaree ca utilizarea de:

  • congee;
  • puternic preparată ceai sau cafea fara zahar;
  • orz bulion mucoase sau ovăz;
  • bulion cu felii de pere împreună.

Există, de asemenea, multe alte mijloace diaree, testată în timp, consumul de care este necesar să ne amintim despre fluide obligatorii reumplute pierdut și respectarea strictă cu care economisesc dieta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit