ZdorovGuru.com

Simplu pecingine alb: caracteristici, metode de tratament si prevenire

zona zoster alb

zona zoster alblichenul alb - unul dintre soiurile de licheni, care sunt numite simplu. zona zoster simplu alb nu trebuie confundat cu herpes, care este, de asemenea, definiția „simplu“. Ca o boala, zona zoster alb încă prost înțelese de știință, astfel încât fluxul său, secvența de origine a simptomelor, diagnostic și numirea unui tratament adecvat de multe ori este discutabilă.

Caracteristicile licheni alb

herpesul alb nu este agresiv în dezvoltarea lor, așa că nu intrați în panică dacă ați găsit această boală. Lipsa de informații științifice despre boala si nu ar trebui sa te deranjeze mai ales ca un simplu zona zoster alb, în ​​cele mai multe cazuri, nu necesită tratament de urgență, deoarece cu trecerea timpului singur. Prevalența alb privarea populației este mică: cifrele procentul persoanelor cu simptome de lichen alb, sunt destul de mici - doar aproximativ 10% din totalul populației. Cel mai adesea, un simplu zona zoster alb diagnosticate la copii și adolescenți (de la 3 la 16 ani), cu baietii mai multe sanse de a deveni bolnav decât fetele. Aceasta este, în zona zoster simplu copilarie alb este numit cronice. Prin maturitate simptomele sunt, de obicei lichen alb.

Caracteristicile licheni albCaracteristicile licheni alb

Când zoster alb la adulți, boala apare fără nici un disconfort perceput serios. Principala preocupare a cazurilor în același timp, este prezența unui defect cosmetic. Alb arata ca pete aspre lichen alb (solzoase mici), ușor ridicate deasupra suprafeței pielii până la 4 cm în diametru. Principalele zone afectate: obraji, umeri și șolduri. Aceste pete albe nu au contururi clare, si uita-te ca și în cazul în care ușor neclară. Tandrete, sau herpes zoster intens pruriginoasa alb nu este diferită. Cazurile de apariție a pruritului licheni alb extrem de rar, dar în acest caz, pot exista descuamare minore și inflamației în timpul iernii (atunci când nevoile de piele hidrata mai acută).

De asemenea, a stabilit în mod clar că un lichen simplu alb nu este o boală contagioasă.

Simplu pecingine alb: cauze

Cauzele licheni albe netede pe pielea umană sunt încă neclare. Cercetătorii au pus în mod repetat, transmite diverse sugestii, dar, din cauza lipsei de dovezi bazate pe, fiecare dintre ele a fost respins de ceva timp mai târziu. Până în prezent, una dintre cauzele cele mai plauzibile ale lipsirea alb simplu cred ciuperci «Malassezia», care intră în organism și produc o substanță (rityriacitrin), blocarea accesului la nivelul pielii la razele ultraviolete, și, de asemenea, încetini procesul de curgere transferul de melanină de la melanocite la cheratocite.

Cauzele licheni albCauzele licheni alb

Din cauza dificultății de a găsi adevăratele cauze ale bolii pecingine alb, și, de asemenea, dificil de a defini acest tip de accesorii pentru a priva orice grup de boli.

Pentru un timp, a fost asociat cu forma de șters stafilostreptodermii pielii, iar acum manifestarea lichen albe comparativ cu dermatita atopica.

Există, de asemenea, o serie de boli care predispun la cauzele impetigo albe. Printre acestea se numără:

 • atopic boala (alergice) dermatita;
 • boală (sau predispoziție la boală), astm, eczeme la nivel genetic (de exemplu, un fel de fond advers, care este transmis din generație în generație);
 • Boala alergie la polen (febra fânului) - o boală (sau predispoziție la boli) eczeme.

Cum de a distinge un simplu zona zoster alb de la alte boli de piele

Excursie la medic în caz de lichen alb simplu este necesară deoarece, în ciuda nocivitate a bolii, simptomele sale sunt adesea confundate cu alte boli, mai periculoase ale pielii.

Video: Pitiriazis versicolor

Distingându de alte boli lichenul albeDistingându de alte boli lichenul albe

Astfel de boli includ:

 • dermatita atopica
 • chromophytosis
 • micoză a pielii
 • vitiligo (pierderea melaninei în unele zone ale pielii - pigmentul pielii)
 • leucodermii chimice
 • eczemă


Pentru a diagnostica cu precizie răzuire este luat de pe piele, iar pielea porțiunii afectate se realizează cântare de cercetare, folosind hidroxid de potasiu (procedura microscopie). Cel mai adesea, zona zoster alb confundat cu pitiriazis versicolor sau vitiligo, deoarece aceste boli au simptome similare (de exemplu, scalării din solzi mici). Cu toate acestea, în cazul licheni multi-colorate nici un simptom al bolii pe fata si o zona zoster alb simplu este localizata mai ales acolo. Medicul de obicei, nu se concentrează asupra factorilor care preced apariția unui lichen alb simplu (inflamație, vătămare sau erupții cutanate), dar cel mai adesea la pacientii cu lichen arata alb marcate predispozitie la dermatita atopică.

simplu tratament negând alb

Atunci când lichenul alb simplu, tratamentul local este utilizat exclusiv pentru a atenua zonele afectate. Pentru aceste scopuri, utilizate în mod obișnuit unguent pe baza de lanolina, precum și crema de copii obisnuite. Dacă pata uscată și lipsindu inflamate (acest lucru se întâmplă uneori în timpul iernii) folosit un unguent cu hormoni, de exemplu, crema de hidrocortizon (1%).

Tratamentul lichen albTratamentul lichen alb

zosterian Alb - este o boala benigna, fara riscul de scurgere într-o formă periculoasă, astfel încât utilizarea de medicina tradițională nu este de obicei necesară - eficacitatea lor în această patologie nu a fost dovedită. remedii populare pot fi folosite ca o măsură preventivă. Este cel mai potrivit pentru acest decocturi de plante medicinale cu proprietăți antivirale și antimicrobiene. De exemplu, cum ar fi frunze de mesteacăn, oregano, galangal rizom, balsam de lamaie, fructe de ienupăr, flori de musetel, vetrice, cimbru, muguri de plop, frunze de eucalipt. Bulion de a găti nu este dificil: o linguriță de planta se toarna un pahar de apă clocotită și infuzat timp de 15 minute. Bea ca bulioane recomandat timp de două săptămâni, de două ori pe zi, timp de o jumatate de cana la un moment dat. Recent, pentru tratamentul lichen simplu alb este folosit, de asemenea, probiotice (ca un agent imunostimulator puternic).

Prevenirea lichenul alb simplu

Măsurile preventive pentru a evita apariția unui lichen alb, ca obiectiv principal eliminarea factorilor precipitanți.

Prevenirea și tratamentul zosterian (video)

Pentru a minimiza șansele de apariție (sau recurența) alb simplu lipsindu câteva reguli simple ar trebui urmate:

 • orice, chiar și un traumatism minor, este necesar pentru a procesa un adeziv antiseptic sau antibacterian pentru a sigila deoarece este în organism prin microfisurile penetrează diferite virusuri și ciuperci;
 • Nu folosiți niciodată piepteni oameni, bureți de baie, prosoape, pălării. Deși zona zoster alb nu este contagioasă, dar riscul de a contracta orice tip de mucegai este întotdeauna acolo;
 • pentru a monitoriza buna funcționare a sistemului imunitar, în timp pentru a lua măsuri pentru a preveni epuizarea acestuia, deoarece problemele cu imunitate - este situând factor pentru diferite boli, inclusiv lichenul simplu alb;
 • dieta corecta dieta sa constea numai din produse utile precum și produse cu activitate antivirală: ceapa, usturoi, fructe citrice, sfecla, morcovi, coriandru, coriandru, măghiran;

În cazul în care manifestarea de lichen alb dispar (indiferent de cursul tratamentului sau spontan), pigmentarea pielii nu este rupt, revenind la starea inițială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit