ZdorovGuru.com

Zosterian roz într-un copil: o fotografie și tratament

zosterian roz - un tip de boli de piele care apar la copii sub 15 ani.

Acesta a considerat forma cea mai ușoară de a nega. Totul despre boala Pink zoster la un copil: o fotografie și tratamentul descris mai jos. Aflați mai multe și du-te la tratament.

motive

Categoric spun, în cazul în care nu astfel de leziuni ale pielii, medicii nu pot. Se presupune că boala se dezvoltă ca urmare a unui sistem imunitar slăbit, boli infecțioase sau stres. Uneori, cauza bolii de stat problemele din tractul gastro-intestinal. Mai mult decât atât, pitiriazisul rozat pot fi transmise prin picături din aer sau în contact cu obiecte personale ale pacientului.

lichenul roz este considerat a fi principalele cauze:

 • prezența virusurilor în organism;
 • hipotermie;
 • un sistem imunitar slab;
 • stres;
 • probleme digestive;
 • reacții alergice la medicamente;
 • boli metabolice;
 • contact strâns cu persoana bolnavă;
 • reacții la înțepături de insecte;

Boala se dezvolta din cauza imunității slăbite, boli infecțioase sau tensiunileBoala se dezvolta din cauza imunității slăbite, boli infecțioase sau tensiunile

In ciuda acestei liste controversate a cauzelor bolii, zoster roz transferat mai ușor alte soiuri sale. Organismul suferit aceasta boala produce imunitate puternica si reinfectare are loc.

Simptomele zoster roz

Primele simptome apar pe corp sub forma unor pete mici de culoare roz, care începe ulterior exfolia. La scurt timp înainte de apariția de pete, copilul poate experimenta disconfort. Există o ușoară febră, umflarea ganglionilor limfatici, dureri articulare și dureri de cap.

În principal, copii aceasta boala este transferată cu ușurință, astfel încât simptomele pot să nu apară până la erupții cutanate.

La câteva zile după primele pete apar leziuni mai extinse erupții cutanate, însoțite de mâncărime. Aceste modificări au loc în câteva săptămâni, după care de recuperare ensues.

Primele simptome apar pe corp sub forma unor pete mici de culoare roz, care începe ulterior dezlipireaPrimele simptome apar pe corp sub forma unor pete mici de culoare roz, care începe ulterior dezlipireaSimptomele sunt similare cu simptomele de lichen roșu, dar cu licheni roz pete sunt decojite, iar acest lucru este principala diferență de la toate celelalte forme ale bolii. la fața locului Mid vizual mai mică decât marginile sale, acesta este acoperit cu fulgi de aproximativ două zile după răsărire. Marginile patch-uri sunt ridicate și nu coaja. 

Pink priveze fotografie și tratamentul copilului.

Primele locuri apar la copii în abdomen, spate sau brate. De multe ori tratamentul copiilor privând roz nu au nevoie, cu toate acestea, pentru pete, mai bine să se consulte un medic. Acest lucru este necesar pentru a determina diagnosticul corect. Este posibil să se confunde boala cu alte probleme ale pielii. În plus, eul poate afecta organismul sau agrava starea lui dureroasă.

Dermatolog examinat și va diagnostica, care va depinde de un tratament suplimentar. Cel mai adesea, întregul curs de tratament are ca scop intarirea organismului si eliminarea toxinelor din aceasta, provocând o reacție alergică.

Cum de a trata roz lipsi, trebuie să identifice expertul. De obicei, medicamente include unguente anti-fungice și creme. De asemenea, aceste instrumente pot fi alocate mijloace normalizând sistemul digestiv și de a îmbunătăți metabolismul. Vitamina complex este numit pentru a consolida sistemul imunitar al copilului.

Video: pecingine la copii - Vezi cum arată în acest film

Primele locuri apar la copii în abdomen, spate sau bratePrimele locuri apar la copii în abdomen, spate sau brate

tratament

Găsirea zoster roz copil, tratament avea nevoie în cazul pruritului deranjante puternice. Atunci când această problemă prescriptori pentru a facilita eliminarea acestui simptom. proces de recuperare durează aproximativ 10 zile, din păcate, nu se poate accelera. Tratamentul lichenul roz are ca scop eliminarea simptomelor secundare, și anume un prurit puternic. În acest scop, anti-histaminice, unguente antifungice utilizate pentru a preveni răspândirea leziunilor cutanate.

Trecerea cursul numit de tratament, pacientul trebuie:

 • evita lumina directă a soarelui;
 • în loc de baie, să ia un duș fără a utiliza un tampoane greu de curățat;
 • în timpul aplicării de unguente, aplica-le usor, prevenind raspandirea infectiei in alte parti ale corpului;
 • a regla puterea (în momentul în care boala se recomanda dieta hipoalergenice);
 • vizitați frecvent în aer liber, în scopul de întărire;
 • să ia vitamine pentru a stimula de apărare al organismului;
 • Evitați hainele sintetice sau din lână, care pot spori mâncărime.

Mersul pe jos în aer proaspăt în scopul durificareMersul pe jos în aer proaspăt în scopul durificare

Foarte rar, cu excepția pentru toate cele de mai sus, în scopul de a combate infecțiile provocate de herpes roz, medicii prescriu antibiotice. Acceptarea acestor fonduri este posibilă numai în combinație cu medicamente care normalizează starea florei intestinale, pentru a evita dysbiosis.

Acestea sunt principiile de măsuri tradiționale în zona zoster roz. În plus, puteți utiliza medicamente tradiționale. Împreună cu restul procedurile pe care le va da un rezultat bun. Dar, mai presus de toate, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit