ZdorovGuru.com

Permikson

Video: Tratamentul de prostatita la bărbați - simplu!

Prețurile în farmaciile online:

de la 839 ruble.

Capsule 160 mg PermiksonPermikson - medicament floral utilizat în tratamentul hiperplaziei benigne de prostată.

formă de eliberare și compoziție

Permikson, substanța activă este extract de fructe lipidosterolovy Serenoa târâtor (Serenoa repens), este produs sub formă de:

Video: Parodie Prostamol

 • Pelete acoperite cu verde până la 80 mg. Componente auxiliare: cazeină metilat, polividona, carmin indigo, carbonat de magneziu, galben chinolină, stearat de magneziu, caolin, kremnozem coloidal, dioxid de titan, hidroxipropilmetil celuloza, amidon de grâu, glicerol. 15 buc. în blistere din folie PVC / aluminiu blister 4 într-un ambalaj din carton, împreună cu instrucțiunile de utilizare;
 • lumina verde Capsule de culoare de 160 mg. Componente auxiliare: macrogol 10000. Compoziția de bază a capsulelor și capace cuprinde: oxid de fier galben, carmin indigo, dioxid de titan, gelatină. 15 buc. în blistere din PVC / aluminiu blistere 2 într-un ambalaj din carton, împreună cu instrucțiuni de utilizare.

indicaţii

Antiandrogeni, anti-inflamatoare, anti-edematoase și efect anti-proliferativ Permiksona datorită proprietăților substanței sale active - extract de Serenoa târâtor selectiv care afecteaza prostata. În același timp, medicamentul nu afectează libidoul, potența și nivelul de hormoni sexuali în plasma sanguină.Acțiunea Permikson de droguri este:

 • Antiandrogeni - scăderea sintezei proteice;
 • Anti-inflamator și anti - scăderea sintezei de prostaglandine și leucotriene, ceea ce duce la parametrii urodynamic îmbunătățite, elimina comprimarea canalului urinar și a gâtului vezicii urinare, scad permeabilitatea capilară și edemul și inflamația la nivelul prostatei;
 • Antiproliferativ - scăderea activității factorilor de creștere a celulelor prostatei și a proceselor de accelerare a apoptozei care duce la inhibarea creșterii și a scăderii volumului prostatei.

Astfel, utilizarea Permiksona facilitează:

 • O creștere a rezistenței și a volumului de urinare;
 • încetinirii creșterii și creșterea volumului prostatei;
 • Reduce severitatea simptomelor bolii - polakiurie, disurie, nicturie, stresul si sentimentele de durere în timpul urinării, golirea incompleta a vezicii urinare.

Permikson, pe instrucțiunile indicate pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată (adenom) Etapa de prostata 1-2.

Contraindicații

Aplicarea Permiksona contraindicată în prezența hipersensibilitate la medicament în componente ale compoziției.

Doze si mod de administrare

Schema optimă a tratamentului medic este stabilit în mod individual, pe baza unui examen de diagnosticare.

Video: TOTUL DESPRE TABLETE (Prostamol ADN) [tratamentul plantelor adenom]

Doza medie zilnică este de 320 mg, care poate fi administrată 1 dată pe zi (2 capsule sau 4 tablete) sau divizată în 2 doze de 160 mg (1 capsulă sau două tablete).

De obicei, durata administrării Permiksona, conform instrucțiunilor, cel puțin 90 de zile. Conform mărturiei medicul poate prescrie cursuri repetate de tratament.

efecte secundare

De obicei Permikson bine tolerată, fără a provoca sevraj la medicamente care necesita sau efecte secundare regim de tratament modificate. Uneori, în timpul tratamentului pot să apară încălcări precum arsură, greață și gastralgia. De obicei, aceste simptome nu sunt observate la pacienții care au luat droguri cu alimente.

Măsuri de precauție

Permikson 80 mg comprimateAntagonism Permiksona cu preparate din grupele folosite în mod obișnuit în tratamentul acestei boli (uroseptiki, antibiotice si medicamente anti-inflamatorii) au fost identificate.

Cazurile de supradozaj nu sunt raportate în prezent. Dacă ați primit din greșeală o cantitate mare de medicament interior este necesar pentru lavaj gastric și, dacă este necesar, să caute ajutor medical.

Permikson, în conformitate cu manualul, este recomandat să luați în timpul mesei, ceea ce reduce riscul de efecte secundare din sistemul digestiv.

analogi

analogi Permiksona sunt:

 • Prin substanță activă - Palprostes, Prostamol Uno Prostaplant;
 • Mecanism de acțiune - Populus compositum CP, Peponen, Prostagerb H Sabal-Homaccord, Cernilton, Gentos, Tadenan, prostakor, trianola, Prostopin.

Termeni și condiții de depozitare

Preparatul este disponibil pe bază de prescripție medicală. Perioada de valabilitate Permiksona cu condiția depozitarea să îndeplinească recomandarea producătorului, la o temperatură de 25 ° C este:

 • Tablete - 5 ani;
 • Capsule - 3 ani.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit