ZdorovGuru.com

Persen

Video: Publicitate Persiei - Uitați-vă la stres în jos!

Prețurile în farmaciile online:

de la 219 ruble.

sedativ PersenPersen - Fitopreparat este un sedativ blând și acțiune antispastice de lumină.

formă de eliberare și compoziție

Efectele farmacologice ale Persiei datorită ingredientelor active - în extractele sale de compoziție uscată:

  • Rizomi și rădăcini de valeriană;
  • frunze de roiniță;
  • frunze de mentă.

Medicamentul are două forme de dozare - tablete și capsule Persen Persen Forte.

Video: Persen: griji mici par problemani uriașe (2016)

Comprimatele sunt rotunde, biconvexe, maro închis la culoare. In compoziția lor include 50 mg de extract de valeriana, 25 mg de extracte de mentă și roiniță, și mai multe componente auxiliare: amidon de porumb, talc, celuloză microcristalină, crospovidonă, dioxid de siliciu coloidal, zaharoză, stearat de magneziu, hidroxipropil metilceluloză, lactoză, povidonă, carboximetilceluloză de sodiu, carbonat de calciu, glicerol, agenți de colorare (ceară E Hoechst (Capol 600), dioxid de titan, maro 75). preparare Implementat 10 comprimate într-un blister, 2 sau 4 în ambalaj blister.

compoziția Capsulele Persen Forte sunt de 125 mg extract de valeriana, 25 mg de extract de menta si lamaie balsam. Componente suplimentare: lactoză monohidrat, oxid de magneziu, stearat de magneziu, și hidratate, dioxid de siliciu coloidal anhidru. Când produc capsule de coajă utilizate E171 dioxid de titan, oxid de fier roșu E172, E110 galben sunset, chinolină E104 galben, E122 azorubin, metil și hidroxibenzoat de propil, gelatina. Capsulele sunt disponibile în comerț preambalate 10 bucăți în blistere într-o cutie de carton poate fi 1, 2 sau 4 blister.

indicaţii

Conform instrucțiunilor, perșii ar trebui să fie luate pentru insomnie, a crescut excitabilitate nervoasă sau iritabilitate.

Contraindicații

Conform instrucțiunilor, Percy nu ar trebui să ia persoanele cu tensiune arterială scăzută (hipotensiune arterială), cu deficit de lactaza, sindromul hipolactazie sindrom de malabsorbție glucoză și galactoză, intoleranță la fructoză, deficit de zaharazei-izomaltazei, precum și hipersensibilitate la intrare în componentele de preparare.

In tablete pediatrice Persen a permis să numească 3 ani, utilizarea Perseus Forte probabil 12 ani. Trebuie remarcat faptul că desemnarea formei tabletei de droguri pentru copii cu vârsta de 3-12 ani ar trebui să ia doar medic în mod individual.Cu o pregătire atentă sunt recomandate în gastroesofagian reflux boală.

Video: Publicitate Persen / sedative / droguri / medicamente publicitate

Datele privind siguranța medicamentului în timpul sarcinii și alăptării nu este. Numirea Persiei în primele 13 săptămâni de sarcină și femeile care alăptează este posibilă, dar numai în cazul în care beneficiul pentru mamă depășesc riscurile posibile pentru făt / copil.

Doze si mod de administrare

Pentru un om adult și adolescenți cu vârsta peste 12 ani, doza optima Percy este 2 sau 3 comprimate (1-2 capsule) 2 sau 3 ori pe zi.

Dacă trebuie să utilizați Percy legate de insomnie, este recomandat să bea 2-3 pastile timp de aproximativ o jumătate de oră înainte de culcare.

Atât tabletele cât și capsulele pot fi luate în orice moment, fără a fi atașat la masă.

În timpul zilei, a permis să ia nu mai mult de 12 comprimate.

Instrucțiunile pentru Persenu a indicat că în mod continuu primi instrumentul poate fi nu mai mult de 1,5-2 luni.

Copii 3-12 ani de medicament administrat numai sub supraveghere medicală și numai sub formă de tabletă. Doza este determinată în funcție de greutatea corporală a copilului. De obicei, este de la 1 la 3 tablete pe zi.

efecte secundare

Persia, în conformitate cu instrucțiunile și recenzii de pacienți bine tolerate.

În unele cazuri, în special în caz de hipersensibilitate la orice componentă care se poate dezvolta alergic reacție.

Utilizarea pe termen lung poate provoca constipație.

Video: Persen | Instrucțiuni de utilizare

Supradozaj Persenom puțin probabilă. Conform studiilor cu o singură doză de 20 grame de extract de rădăcină de valeriană (corespunzând la 39 103 tablete sau capsule) sunt marcate condiții nepericuloase, cum ar fi stare generală de oboseală, senzație de compresie la sân, crampe stomacale, amețeală, tremor la nivelul membrelor, midriază. Simptomele descrise în general au fost în mod spontan în decurs de 24 de ore. Cu toate acestea, se recomandă lavaj gastric și contactați un medic dacă luați accidental o doză prea mare de Persia.

Măsuri de precauție

capsule Persen ForteAplicarea simultana Percy cu medicamente a căror acțiune este îndreptată către depresia SNC (inclusiv cu acțiune centrală antihipertensive agenți, analgezice și hipnotice) poate conduce la un efect sporit asupra SNC. Din acest motiv, poate fi necesară ajustarea dozei acestora.

De droguri nu este dependenta, deci chiar abrogarea bruscă nu însoțită de simptome de sevraj.

La pacienții cu boala de reflux gastroesofagian in timpul tratamentului cu acest medicament poate lipsa simptome.

Pe parcursul perioadei persanilor ar trebui să fie atenți atunci când conduce o mașină, de lucru cu aranjamente complexe și efectuarea oricăror activități potențial periculoase, care necesită viteza motorului și / sau reacțiile mentale și de concentrare.

analogi

Având în vedere mecanismul similar de acțiune și are un efect asupra organismului uman, analogi Percy își poate asuma următoarele medicamente: amizil, bromisoval, Bromkamfora, Valemidin, Valeran, Valerian Valocordin, Valokormid, Deksdor, Doppelgerts Melissa Dormiplant, bromură de potasiu, Klosterfrau Melisana, Corvalol, Corvaldin , Kravaleon, Landysheva-valerianic picături Lithonia Knott, New Pass Patrimin, Passifit, Passidorm, simpatia, Songa Knight, Tsirkulin, New Phyto-sed, Sabelnik tinctură și colab.

Termeni și condiții de depozitare

Persen - medicament pe bază de plante fără prescripție medicală, data de expirare, care este de 3 ani. Depozitați-l în conformitate cu instrucțiunile ar trebui să fie în ambalajul original, într-un loc uscat, la temperatura camerei. Păstrați departe de copii!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit