ZdorovGuru.com

Alergia la sugari, cauze, simptome, tratament

Video: Miliaria la copii | Mama Blog 4 | ToBeBestMom

alergiia u novorogdenogoAlergia la sugari este o reactie a organismului la unii factori de mediu, rezultă din microbiene și produse în care acestea se găsesc, datorită ingredientelor alimentare și a compușilor chimici. Alergia la sugari este o reacție la un stimul, fie pentru că nu au fost încă pe deplin dezvoltat sistemul imunitar. Pentru că timpul este atât de important pentru a găsi alergen, astfel încât să nu provoace complicații severe, iar copilul nu devine alergic.

Cauzele alergie la sugari

1. cauze ereditara. De multe ori copilul este cazuri de hipersensibilitate, în cazul în care în familia sa au alergii. Patologie poate fi transmisă în moduri diferite, pot apărea reacții într-o măsură mai mică, și într-o măsură mai mare.

2. Datorită utilizarea frecventă a antibioticelor. Dacă vă păstrați abuza de aceste medicamente, poate fi disbioză, și el este un dysbiosis provocator.

3. În cazul în care o femeie nu este momentul dat copilului san. Foarte des copilul se naște cu un tract intestinal steril, dar dacă el a fost să înceapă mai târziu pentru a da piept, el eșuează în microflora și începe să se dezvolte gusa.

4. În cazul în care mama nu aderă la dieta și mănâncă produse nocive. O mamă care alăptează ar trebui să elimine complet din dieta ta toate produsele hipoalergenice, deoarece acestea încep să producă antigene și anticorpi. Atunci când o femeie alăptează, compușii încep să pătrundă în corpul copilului, din cauza acestei există o reacție alergică.

5. alergie la vaccin. Medicamente care sunt folosite în vaccin, sunt alergeni puternici din cauza reacții alergice se formează.

6. Atunci când o schimbare in dieta. Studiile clinice și statice arată că reacția alergică este observată în multe sugari lapte de vacă. O alergie alimentară apare atunci când copilul se mută în amestecarea sau nutriție artificială.

Simptomele alergice la nou-născut

Alergia este foarte ușor de identificat, este vizibil dintr-o dată. Dar alte simptome suplimentare pot să apară la unii copii.

1. Funcția Perturbat a tractului gastro-intestinal. Pot exista dureri abdominale paroxistice, scaun balsam, în care există un amestec de mucus, pete de culoare verzuie poate deveni regurgitare mai frecvente și apar vărsături.

2. Există probleme cu sistemul respirator. Copilul poate să apară de descărcare de gestiune apos din nas, sforăitul poate fi văzut, dificultăți de respirație, apare rinita alergica. În cazul în care devine alergie severă, se poate dezvolta angioedem, bronhospasm. Angioedemul poate fi determinată prin piele, apariția de scurtare a respirației și latra tuse.

3. afecteaza pielea. Alergia este imediat evidentă la nou-nascut este cel mai adesea localizat pe fata, obrajii pot fard de obraz, începe să dezlipirea, pot fi diverse eritem, dezvoltă erupții cutanate scutec.

Tratamentul alergiilor la sugari

Amintiți-vă că, dacă observați o reacție alergică nou-născut, solicitați imediat asistență medicală. Nu se angajeze în auto-medicate. Timpul principal pentru a identifica cauza unei reacții alergice, tratamentul atât de mult simplificată. Primul lucru pe care trebuie să știți ce alergen alimentar poate provoca o reacție în cazul în care vă introduc alimente solide, asigurați-vă că pentru a observa reacția copilului.

Video: Oxiurile, teniei larg, teniei, simptome Ascaris-helminthiasis, tratament, vierme-simptome la copii, adulțitratament alergie la nou-nascuti este in dieta, în cazul în care copilul este alaptat, mama ar trebui sa revizuiasca complet dieta, pentru a revizui meniul său, eliminați toate produsele care sunt nefirești - ceapă, usturoi, alcool, condimente, cacao și fructe de mare.

În cazul în care nou-născut, pe hrănirea artificială, este necesar să se înlocuiască amestecul de lapte la cel care se face din boabe de soia și are descompunerea proteinelor.

Amintiți-vă că alimentele care pot provoca alergii, în general, ar trebui să fie oprit cu meniul mamei, chiar și după recuperarea copilului, deoarece alergia poate recidiva sau devin de tip cronic, în cazul în care nu elimina alergen din dieta.

Atribuirea medicamente pot numai după studiile de droguri vor fi efectuate, este necesar să se stabilească un alergen. unele antihistaminice ajuta la ameliorarea simptomelor de alergii, curata pielea, intestinul este corectat.

Trebuie să ne amintim, de asemenea, că boala alergica este imprevizibil, se poate întâmpla să trateze o formă, și merge într-o altă formă.

De ce cele mai multe dintre nou-nascuti sufera de alergii?

Pentru că ei au intestine foarte sensibile, din cauza acestui antigen în sânge, și există o reacție alergică. Dacă observați un copil o astfel de reacție, trebuie să se consulte imediat un medic, deoarece aceasta poate afecta tractul gastro-intestinal. Aceasta se datorează faptului că copilul poate fi descărcat lactobacili, sorbenți, dacă totul nu funcționează, poate fi necesar să se scurgă.

Rețineți că, în plus față de alergii alimentare. Poate fi o reacție alergică la praf casă, animale de lână, de contact - la produse chimice de uz casnic, parfumuri, creme, etc. Pentru că timpul este atât de important să se cunoască cauza apariției sale, amintiți-vă că tratamentul va fi eficient numai în cazurile în care este eliminat alergen.

Prevenirea de alergie la nou-născut

1. alăptarea pe termen lung.

2. Aderarea la mama care alăptează a unei diete sanatoase.

2. alăptarea corectă.

Video: Alergiile la copii. Alergia la sugar. Alergia la sugari. Cum pentru tratarea alergiilor

4. Este important să se identifice rapid disbioză intestinală.

Deci, alergii la nou-născut este un fenomen temporar, deoarece copilul este încă în curs de dezvoltare ficat, intestine și sistemul imunitar. Dar noi trebuie să fim atenți, pentru că alergiile pot dezvolta intr-o cronica si - copilul incepe sa sufere bronsita frecvente, boli de piele (dermatita atopica etc) Una dintre cele mai dificile forme - un astm bronșic, deoarece este atât de important să nu curgă, și de la o vârstă fragedă pentru a trata. De asemenea, rețineți, și că există o alergie la copiii care au probleme cu imunitate. Pentru că este foarte important pentru a încerca să-l consolideze - exercițiu, aer curat, un masaj de lumină.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit