ZdorovGuru.com

Copilul are o durere în ureche - ce să fac?

U rebenka bolit uho - Delat chtoUrechile pentru copii - care este, probabil, cea mai mare problemă a adulților. În cazul în care urechea copilului doare rău, el a fost plâns, capricios, părinții uita-te imediat pentru cauza acestui fenomen, și cel mai important - bani, droguri, precum și orice tehnici de prim ajutor.

Un pic de anatomie

Urechile pentru copii - și anume, tubul Eustache în ele - au o structură destul de complexă, care poate fi comparat cu o vază de cristal. Cel mai mic impact negativ asupra copiilor urechi (apă, aer, soare, etc.) provoacă încălcarea. Acest factor spune doar că fiecare părinte a întâlnit vreodată o astfel de problemă ca proces inflamator și purulente în ureche la copii.

Cum doara o ureche?

dureri de urechi la copii se manifesta ca durere sfâșietoare severă. Copilul plânge, capricios, iritabil, ea atinge urechea și face clar că el a fost rănit. Prin urmare, aceste simptome trebuie să acorde o atenție în primul rând.

Exact cum să ajute un copil într-un astfel de caz? Desigur, este de dorit să se stabilească cauza inflamației și eliminarea acesteia.

Cauzele durere la nivelul urechii

Medicii spun că părinții se pot determina cauza durerii urechii. Amintiți-vă ce a făcut și ce a făcut în ziua copilului, atunci când a început să se plângă de dureri în ureche? Cât de bolnav copilul recent?

urechea copilului poate răni în cazul în care:

 • El scăldat în râu, în baie, în piscină, în mare. În astfel de cazuri, urechea copilului poate zatech apă și să declanșeze procesul inflamator, mai ales în cazul în care apa a fost foarte rece sau murdar.
 • Dacă urechea are un obiect străin (piese mici, de la jucării, insecte);
 • daune urechi - traume, șoc, arsuri, mușcături de insecte, etc;.
 • Nerespectarea regulilor de igienă, urechea copilului este cel mai impaction cerumen, care trebuie să fie eliminate;

Video: Ce trebuie să faceți dacă vă pune urechea. Urechile. Acesta prevede. La o răceală. Incorporated. Apa din ureche. Pus. rece

 • Imbracaminte pentru vremea - a fost de mers pe jos în vreme vânt rece, fără pălărie penală.
 • cauze interne

  Printre cauzele interne ale durerii în urechi copilului pot fi desemnate otita. Aceasta inflamare a urechii medii, care apare ca urmare a unei rece.

  Video: Earache copilului ce să facă la domiciliu

  În cazul în care rana urechii sau fiert, apoi, în acest caz, se poate declanșa, de asemenea, dureri în ureche. Când infecția fungică a urechii - cerumen - durere la nivelul urechii este un proces absolut natural.

  In leziunile virale si infectioase ale organismului, boala, netratate la timp la răceli, gripă, dureri de gât, afectează în primul rând urechile. Este demn de remarcat faptul că există acele boli care au ca simptome - dureri de urechi. Se poate inflamația gurii, sinuzita, dureri în gât, pierderea nervului auditiv.

  Și mai severe condiții provoca dureri de urechi, și nu numai la copii, dar, de asemenea, la adulți - tumori benigne sau maligne cerebrale, inflamații ale vaselor de nas, ochi, gât, și sânge. Chiar și o tulburare cardiacă sub formă de hipotensiune arterială și crește presiunea (hipertensiune) provoacă durere în urechi. În acest caz, este necesar să se elimine cauza principala a durerii, și apoi urechile tratate.

  simptome  În cazul în care copilul are o vechime de mai mult de 3-4 ani, el înțelege deja și pot spune în mod independent părinții că a avut o durere în ureche. Asigurați-vă că pentru a vă în vedere la lumina zilei urechea copilului. Uneori este mai bine pentru a elimina cu atenție corpul străin din ureche și alină starea copilului. Pentru a face acest lucru, înclina capul copilului în lateral și să încercați să obțineți un corp străin, dar nu utilizați o pensetă sau un tampon de bumbac, deoarece acest lucru poate deteriora sau împinge corpul străin mai adânc în ureche mai departe.

  Pentru a măsura temperatura unui copil - în cazul în care este mare, aceasta înseamnă că procesul inflamator al organismului. În acest caz, puteți da un copil un reductor febra, care corespunde vârstei.

  Dacă nu există nici o temperatura, presiunea măsurați din nou copil. Când urechea este puroi sau descărcare limpede, atunci este o infecție. Atunci când culoarea albastră a urechii, motivul ar putea fi o vanataie sau sufla la ureche.

  Primul copil de ajutor

  Ca o regulă, părinții - cei care pot avea un prim ajutor copil pentru durere de urechi. În cazul în care copilul se plânge de dureri de urechi, în acest caz, chemați o ambulanță. În același timp, face un alcool-compresa speciale. Se saturează un strat de alcool tifon, al doilea strat - acesta este un celofan comun, al treilea strat - batistă caldă va avea nevoie de ureche folie.

  Video: earache la copii. Ce se poate face la domiciliu | Copii Lovely

  La temperaturi ridicate da antipiretice. În același timp, într-o ureche în gât, se introduce un tampon de bumbac mic impregnat cu acid boric. Este foarte important pentru a da copilului un număr mare de apă minerală obișnuită fără gaz.

  În cazul în care copilul are dureri de urechi, nu este prima dată când și medicul prescris câteva picături, apoi folosiți-le. De regulă, copiii sunt adesea prescrise Otipaks, otinum, Anauran.

  picături pentru urechi

  • Picături Otipaks contin lidocaina (substanta care elimină analgezic și inflamație);
  • Otofa - folosind aceste picaturi pentru a vindeca inflamația acută a urechii medii;
  • Garazon - picaturi care distrug bacteriile si reduce inflamatia;
  • Otinum - ameliorarea inflamației, a elimina durerea;
  • Sofradeks - este o picătură-antibiotice;
  • Remo-Wachs - utilizat în cazul în care cauza de dureri de cap cluster sunt cerumen;
  • Vishnevsky unguent și peroxid de hidrogen - cele două remediile prescrise dacă cauza earache este o ciuperca.

  ethnoscience

  Medicina tradițională are loc, de asemenea, în tratamentul durerii urechii la copii. Ia ulei de migdale, se încălzește (trebuie să fie cald) și îngroape 1-2 picături de 3 ori pe zi, în cel care doare copilul.

  Video: Elena Malysheva: otita Media - Ce să faci când „filmare“ și o durere de ureche? tratament

  Faceti o cataplasmă de decoct de musetel. Ia-1 linguriță mușețelul uscat, se toarnă 200 ml apă fierbinte și se lasă la infuzat. Odată perfuzia la temperatura camerei, se filtrează și se spală urechea. Mușețel ajută dacă puroi din ureche.

  Faceti o picatura de miere si propolis alcool tinctura. Pentru a face acest lucru, se amestecă aceste ingrediente în cantități egale și îngroapă într-o durere în ureche doar 1 picătură de mai multe ori pe zi. Până la sfârșitul stării de sănătate a copilului ar trebui să îmbunătățească.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit