ZdorovGuru.com

Noua clasificare a diabetului zaharat de tip 2

Video: Tipuri de diabet. Clasificarea diabetului

Dacă mai devreme (aproximativ 25 de ani), diabetul zaharat clasificate doar în 2 categorii principale, data în definirea tipurilor de diabet zaharat 1 și 2, există unele schimbări fundamentale. O nouă clasificare a diabetului zaharat implică identificarea patologiei în vedere tulburările de carbohidrați inițiale la un pacient. Ce înseamnă acest lucru?

Conform noii clasificări pentru diabet zaharat de tip 2 includ totul încălcări digestia carbohidraților în corpul uman. Pacientul va fi apoi pronunțată rezistență la insulină, cu modificările patologice evidente ale insulinei. Amintiți-vă că diagnosticul „diabet zaharat de tip 2“ trebuie să fie confirmat de mai multe ori în câteva zile. niveluri normale de zahar din sange la persoanele sanatoase este de 3,5 la 5, 5 mmol / l (analiza de sange se ocupa exclusiv de post).

Diabetul de tip 2 poate fi ușoară, moderată și severă. La diagnostic, trebuie să ia în considerare nu numai factorii ereditari ai pacientului, dar și viața lui.

În cazul în care manifestarea simptomelor, cum ar fi obezitatea, ateroscleroza, alterarea metabolismului glucozei, scăderea vederii, ateroscleroza, hiperglicemie, hiperinsulinemie și spune că o persoană are toate premisele pentru formarea diabetului zaharat de tip 2.

Noua clasificare a diabetului zaharat de tip 2 a fost omis un astfel de diagnostic ca „toleranță scăzută la glucoză“. Clasificarea anterioară a diabetului zaharat, această definiție a fost locul de a fi. Acesta a omis diagnosticul datorită faptului că toleranța scăzută la glucoză este un simptom concomitentă a majorității tulburărilor hiperglicemice la om.

Pentru diabet zaharat tip 2 includ toate acele stări patologice caracterizate prin tulburări metabolice ale carbohidraților în organism, un defect al secreției de insulină, precum și rezistența la insulină pronunțată.

Video: low-carb dieta in diabet. Retete feluri de mâncare low-carbConform noua clasificare a diabetului zaharat de tip 2 pentru el nu mai include patologia pancreasului exocrin, precum și toate tipurile de diabet zaharat, care poate fi declanșat de un tratament cu anumite medicamente. Acesta este motivul pentru care, în determinarea clinică de încălcare a metabolismului glucidelor are loc diabetul gestațional, precum diabetul esențiale.

diabet gestațional (diabet gestațional) Acesta a cerut să numească toate starea de tulburări ale metabolismului glucidic, care au fost în clasificările anterioare

Video: # Diabetul zaharat de tip 2: verdictul sau capacitatea de a rezolva problema?

diabet zaharat Essential Acesta reprezintă un grup mare de sindroame de diferite geneze, care, în cele mai multe cazuri se reflectă în caracteristicile clinice ale diabetului zaharat. Patogenic diferențele diabet zaharat de tip 1 și 2 prezentate mai jos.

Clasificarea propusă a OMS (1999), nu există nici o secțiune care a fost numit în clasificările anterioare „clase de risc semnificativ de diabet zaharat sau pre-diabet.“ În ciuda acestui fapt, considerăm că este necesar să insistăm asupra caracteristicilor acestor state, la fel ca în practica medicilor în mod constant trebuie să se întâlnească cu astfel de condiții și, desigur, cu necesitatea interpretării ca un factor de risc pentru diabet zaharat. După cum este bine cunoscut, clase de încredere de risc împărțit în mai înainte, și potențialul de toleranță scăzută la glucoză.

Video: Dieta Meniu 9 cu diabet zaharat de tip 2

Premergător toleranță scăzută la glucoză. Acest grup include persoane care au o toleranță normală la glucoză, dar au antecedente de hiperglicemie sau scăderea toleranței la glucoză în momentul sondajului. Acest grup include femeile care au diabet zaharat in timpul sarcinii a apărut ca regresat spontan dupa nastere, si toleranta la glucoza au revenit la normal. In plus, un astfel de grup include, de asemenea pacienți care suferă de diabet și obezitate, în care după reducerea greutății corporale a fost normalizată toleranță scăzută la glucoză. Observațiile clinice arată că acest grup de indivizi sub influența unei varietăți de situații de stres (leziuni, infecții severe) apare hiperglicemie tranzitorie.

toleranță scăzută la glucoză potențial. Acest grup include persoane care nu au avut tulburari de toleranta la glucoza, dar există un risc crescut de a dezvolta diabet zaharat, t. E., o astfel de stare în cazul în care probabilitatea de diabet este mai mare în comparație cu cele în care acești factori sunt absente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit