ZdorovGuru.com

Albinism Oculocutaneous: cauze, simptome, tratament

glazokognui albinizmAlbinismul este o boală ereditară, care se caracterizează printr-o lipsă totală de pigment a irisului pielii și învelișul ocular - melanina. Patologia apare atunci cand melanocitele nu produc melanină. Boala are rădăcini vechi. El a fost descris încă din Grecia antică și Roma. Principala cauză a albinism considerată o încălcare a sintezei de melanină din cauza lipsei tironaza. Cine sunt albinoși? Pe masura ce boala afecteaza viata lor? Este posibil de a vindeca patologia?

Simptomele de albinism

Este important să se înțeleagă că boala are o baza genetica. Ea apare numai atunci cand mutatii in genele care sunt responsabile pentru funcționalitatea melanină în membrana ochiului irisului si a pielii. Melanina este destul de important de absorbție de pigment. El este cel care protejează împotriva expunerii la soare, astfel încât nu cauzează leziuni ale pielii.

După o persoană care vine la soare, are un bronz frumos, deoarece pigmentul melanina este crescut. Noi albinoși, melanina este soare pentru ei este foarte periculos, deoarece duce la arsuri severe dureroase. În cazurile severe, se termină cu cancer de piele. Albinos trebuie să se ascundă toată viața mea, nu numai pielea, ci, de asemenea, ochiul.

Destul de des în albinismul boala se dezvolta probleme serioase de vedere. Datorită faptului că nu este suficient de melanină, retina nu se poate dezvolta în mod normal, ea începe să se schimbe nervii care se conecteaza retina la creier.

tipuri de albinism

Astăzi, în medicină emit mai multe tipuri de dezvoltare albinism. Există cazuri în care o genă copil unul este normal, atunci culoarea pielii și a ochilor, nu se schimba parul.

Uneori, o persoană poate avea gena albinism, în timp ce patologia nu se manifestă. Dar ține cont de faptul că există o probabilitate de 50% că copilul se va naște albinos.

Caracteristici albinism ocular

Uneori se poate dezvolta numai forma oculară de albinism. Cel mai adesea, este caracteristic de sex masculin. Acest lucru se explică prin faptul că omul are doar un singur X-cromozom, asa ca o gena defect nu poate fi realocate. Când albinism ocular au astfel de probleme:

Video: strabismul - cauze, simptome și tratament. Strabism la copii

  • Dezvoltă hipermetropie, miopia, de asemenea, foarte adesea un defect în lentila ochiului - astigmatism. Această patologie conduce la o denaturare a imaginilor vizuale.
  • Globul ocular este în continuă mișcare.
  • Coordonarea Fragmentat-ochi: pacientul nu se poate monitoriza si sa se uite la o anumită facilitate, strabism, uneori, se dezvoltă.
  • Creșterea sensibilității la lumină puternică, a fost prea mare frică de lumină.

Nu cred! Mulți cred că albinos - acestea sunt oameni care sunt asociate cu lumea cealaltă. Ei nu pot ieși. Noi albinoși, numai ochi roșii.

Video: Edem - Cauze si simptome, tratamentul de edem

Toate aceste mituri și povești de groază care apar, pentru a speria. De fapt, protejarea pielii și a ochilor, pacientul poate merge pe stradă. Și ochii albinoși poate fi maro sau gri.

diagnostic de albinism

diagnosticul fetale

Video: ochii episcleritis - cauze, simptome și tratamentMedicina modernă face posibilă cu ajutorul testelor genetice pentru a afla mai multe despre mutatii care pot duce la albinism. Medic-genetician efectuarea de teste speciale de ADN. Ei raportează defecte. O femeie gravidă încă în utero poate ști: dacă albinos ei copil sau nu. În cazul eredității non-severă, există o șansă ca bebelușul se va naște perfect sănătos.

Diagnosticarea pacient albinism

Medicul vede imediat boala. semne externe, de obicei, sunt pronunțate: piele palidă, părul alb. În cazul în care pigmentul este, dar medicul suspecteaza patologie atribuit teste suplimentare:

  • test genetic ADN-ul este realizat pentru a determina prezența unor cromozomi defecte.
  • Atribuie electroretinograma, alte TESY pentru a diagnostica forme oculare de albinism.
  • Efectuat o analiză chimică a părului.

Prevenirea albinism

De la o boală genetică este imposibil să te protejezi. Poate fi evitată numai dacă în timpul sarcinii de planificare un cuplu predare toate testele necesare pentru a afla în timp util cu privire la bolile genetice.

Albinos poate trăi o viață normală în cazul în care stick la regulile de bază:

  • Nu bronza, și încercați să nu ajungă la soare.
  • Pe stradă, purtați întotdeauna ochelari de soare care protejează ochii de razele strălucitoare ale soarelui.

Metode de tratare a albinism

In timp ce oamenii de știință numai examinate decât pot fi înlocuite cu melanina în corpul pacientului. În ceea ce privește albinism ocular au inventat ochelarii speciali, lentile, lupe, care fac usor de disconfort în lumină puternică. De asemenea, recomandat numai citire text mare, deoarece albinism cauzeaza adesea probleme de vedere.

Prin mișcări involuntare ochi medicamente și metode eficiente care nu au fost încă inventat. In copilarie poate ajuta copilul sa faca fata cu problema strabism.

căptușeală speciale sunt atribuite de injectare poate fi utilizat pentru a trata albinism și de a îmbunătăți starea pacientului, în cazuri severe, este necesară o intervenție chirurgicală. În cazul în care un început în timp util pentru a trata patologia, poate îmbunătăți aspectul ochiului, pentru a preveni dezvoltarea bolilor de ochi.

Mulți oameni cer, și ce să facă cu pielea? Din păcate, este necesar să se accepte și să se obișnuiască cu ea. În cazul în care ochiul a dezvoltat tehnici eficiente pentru piele în timp ce acesta nu este inventat. Este important să-l protejeze. Albino trebuie să ne amintim că face plajă, vizita solarul l strict interzis.

Astfel, albinism este o afectiune genetica grava. Pacientii au o foarte dificil, pentru că ei se tem de societate și evită. De fapt, un albinos - o persoană normală, care poate trăi o viață plină. Părinții ar trebui să monitorizeze cu atenție Albinosul copilul, monitorizeze în mod constant medicii săi. Deosebit de important este de a vizita un oftalmolog. Nu uita, de asemenea, că pacienții albinism persoană sensibilă, astfel încât să-i are nevoie de propria abordare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit