ZdorovGuru.com

Tratamentul pentru scalp ciuperca de atac folk

Tratamentul scalpului ciuperca de remedii populare

Printre cauzele mătreață, primul loc este o ciuperca a scalpului. Tratamentul de remedii populare și șampoane speciale dă un rezultat pozitiv, în special în complexul aplicarea lor. Cu toate acestea, diferite tipuri de ciuperci provoca leziuni diferite, nu numai matreata, deci ar trebui să învețe să distingă simptomele lor. Acest lucru este conceput pentru a ajuta la publicarea.

Fungus a scalpului - cauze, simptome, sfaturi.

Ciuperca se dezvoltă pe fondul imunității scăzute și a provoca această condiție poate fi factori, cum ar fi stresul, dieta săracă, o încălcare a microflorei scalpului. Diferite tipuri de ciuperci determina simptome variate. Atunci când un proces de matreata simplu se aplică pentru toate parte paroasa, cu seboree sunt capturate în aceleași sprâncene, pliurile pielii, zona din spatele urechilor. Mâncărimea și descuamarea pielii este prezentă pe întreaga suprafață sub scalp, pielea poate fi atât suprauscată și excesiv de gras. Aspectul licheni, care este cauzată de o ciupercă, caracterizată prin apariția de focare cu părul fragil, roșcat sau roz strălucitor piele inflamate acoperite cu solzi caruntului.

Video: Tratamentul presiunii intracraniene de remedii populare

Tratamentul privarea descris în detaliu într-un alt articol, dar aici mă voi concentra pe ciuperca care cauzează matreata. Vreau doar să rețineți că utilizarea de șampoane cosmetice plină de dependență, în primul rând, și în al doilea rând, cu ridicarea de matreata sampon apare din nou. Prin urmare, pentru a combate matreata mai bine de a folosi un sampon special, cum ar fi Friderm de zinc, Nizoral. Tratamentul matreata dureaza aproximativ 2 luni.

Scalpului tratament ciuperca de remedii populare.

Pentru a trata matreata, puteți utiliza pe bază de plante antifungic si alte medicamente eficiente.Lemon 1.Maska. Sucul de lamaie amestecat cu gălbenuș de ou și miere (în cazul în care capul de piele uscată) sau acid salicilic și alb de ou (în cazul în care pielea este prea gras), și se aplică pe scalp părții în mai multe locuri. Se spală off decoctul leuștean.

Video: Cum sa faci un ulei salicilic 5%. Tratament pentru Scalp seboree. Tratamentul psoriazisului pe cap

nuci coaja 2.Otvar. Acest decoct are capacitatea de a se bronza pielea, făcându-l nelocuit pentru ciuperci. Acesta este utilizat ca un balsam pentru păr. Cu toate acestea, ea poate fi vopsit in nuante mai inchise de păr, de exemplu, castan.

Cu scopul tratamentului pentru matreata pot fi utilizate plante convenționale antifungice - sunătoare, scoarta de stejar, musetel, trandafir, gălbenele, salvie.

Sfaturi utile.

Când poate fi folosit ca sfecla de clătire mătreață, acid citric, apă (soluție bulion suc sau coaja de lamaie), soluție sau mere oțet. Ele dau strălucire părului, reduce mâncărime.


Poți obține video de matreata:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit