ZdorovGuru.com

Uter infantil la femei - Tratamentul

Video: Elena Malysheva. Simptomele si tratamentul fibrom uterin

Infantilizm Matki u zhenschin - lechenieÎn cazul în care uterul unei femei este slab dezvoltată, adică, are o dimensiune mult mai mică în comparație cu un uter normala, vârsta pacientului este cazul, atunci medicii diagnosticat „infantilism a uterului la femei.“ Cand infantilism uter menstruației la femei incepe foarte tarziu, in jurul varstei de 16-17 ani. Lunar va fi neregulat, extrem de dureros, patologică.

organ vestigială nu oferă femeilor posibilitatea de a suporta pe deplin și să dea naștere unui copil, sau în principiu, atunci - să rămână însărcinate. Funcția sexuală în aceste femei nu se dezvolta, ei nu experimentează dorința ca atare, și nu sunt familiarizați cu senzația de orgasm.

Pentru a diagnostica uter infantil, o femeie are nevoie să efectueze un examen ginecologic complet de către un medic specialist ginecolog, face o ecografie pelvina. Dacă este necesar, medicul va prescrie sunt necesare studii suplimentare pentru a clarifica diagnosticul.

Tratamentul infantilism uterului se recomanda sub îndrumarea medicului curant. Tratamentul va consta în terapie fizică, terapia de substituție hormonală și metodele de terapie fizică.

În cazul în care femeia în timp pentru a vedea un medic pentru diagnostic și tratament, șansele ca pacientul, în viitor, va fi capabil de a concepe, transporta și de a da naștere unui copil - sunt crescut foarte mult.

uter pentru copii - e ca?

Infantilism al uterului este de asemenea definită ca hipoplazie a uterului sau a copilului. De ce este în curs de dezvoltare? Pentru că într-o anumită perioadă de dezvoltare sexuală a femeilor în producția ei deranjat de hormoni sexuali feminini, ceea ce duce la subdezvoltare a uterului. Sub influența factorilor negativi interne uterului nu crește, are un corp foarte mic, gât lung, și acolo giperantefleksiya.

Trompele uterine lângă un copil al uterului este foarte lung, de lichidare, cu rezultatul că femeia este perturbată funcția de reproducere. Dacă apare în continuare concepție, este probabil că nu va fi o sarcina naturala, si ectopică.

Video: Dr. Elena Berezovskaya - hipoplazie a uterului

Cauzele uterului pentru copii

pantecele copiilor este prevăzută în perioada dezvoltării fetale. Dacă în primul trimestru de sarcină în corpul unei femei afectate de factorii negativi, organele sexuale ale fatului poate diferi in apropiere de defecte.

infantilism uterin are o origine ereditară. În cazul în care mama, bunica și alte rude în linie dreaptă marcate uterul pentru copii, caz în care este probabil ca acestea vor da un fenomen patologic și generația următoare.

O altă cauză a uterului pentru copii este o violare a creierului, și anume hipotalamus. Ca urmare a eșecurilor în corpul unei femei ovare să își înceteze activitatea.

Întreruperile în corpul pacienților poate să apară cu o experiență pe termen lung a fumatului, după utilizarea de droguri, având ca rezultat tulburări neuro-emoționale permanente, depresie. Unele fete corp, de exemplu, nu poate rezista la stres mental și fizic, care le conferă acestora părinți. În consecință, organismul dă un eșec grav în dezvoltare.duce la epuizare (anorexie) la infantilismul uterului, incapacitatea de a proceselor infecțioase și inflamatorii în formă de gripă, amigdalită, răceli, sau cu infrangerea celorlalte organe interne.

Simptomele de infantilism uterin

Fenomenul uterului copiilor are o serie de simptome - le enumera:

Video: corect remediu pentru infertilitate

  • Târziu și menstruație destul de dureros - după 16-17 ani-
  • menstruatsii- neregulate
  • Pipernicit razvitii- fizică și mentală
  • Ingustarea kostey- pelvine
  • Constricție a pieptului, zhelez- mamare subdezvoltate
  • statura la fete nepotrivite vârstei.

Atunci când o femeie mai în vârstă crește, ea și nu există nici o dorință sexuală activă, orgasmul nu apare. Tulburări ale aparatului genital conduce la faptul că o femeie nu poate concepe un copil. Dacă sarcina apare în 90% din cazuri clinice se termină în timpul sarcinii sau avort spontan ectopică.

Pacienții cu uter pentru copii pot dezvolta patologii, cum ar fi endometrita, cervicita, înfrângerea aproape proceselor inflamatorii și infecțioase.

simptomele descrise mai sus ar trebui să trimită o femeie la vârsta de 16-17 ani, o consultare cu un medic specialist ginecolog sau endocrinolog.

Video: Cum de a trata eroziunea de col uterin

Diagnosticul de uter pentru copii

In diagnosticul uterului sau infantilism pentru copii include examen ginecologic completă, test de sange pentru nivelurile de hormoni feminini - estradiol, testosteron, progesteron si hormoni tiroidieni.

La examinarea vizuală diagnozele expert:

  • Lipsa corpului labiilor părului;
  • labiilor Fiziologic mici;
  • Acționând șef al clitorisului;
  • vagin îngust.

Dimensiunea uterine fiziologice confirmate prin ultrasunete si X-ray studiu.

Tratamentul infantilism la femei

Rezultatul pozitiv al tratamentului uterului copiilor depinde exclusiv de tratament în timp util și tratamentul pacientului la ginecolog. Posibilitățile medicinii moderne conduc la faptul că o femeie este la un tratament adecvat poate deveni gravidă și să poarte un copil.

Fii pregătit pentru faptul că tratamentul incepe cu terapia hormonala, deoarece este un deficit de hormoni feminini face ca uterul nu creste sau de a dezvolta. În unele cazuri, o femeie va avea nevoie de a utiliza hormoni pe tot parcursul vieții.

fizioterapie tratament stimulează circulația sângelui în organele pelvine, ceea ce contribuie la normalizarea dimensiunilor fiziologice. Printre metodele populare de a primi infuzie upland izolate uterului, care pot fi achiziționate de la orice farmacie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit