ZdorovGuru.com

Poate dulceață fi de folos?

Mogut li sladosti byit poleznyimiCine dintre noi nu-i place de dulce? Probabil, o astfel de persoană nu este găsit. Și ai știut, în urmă cu 200 de ani, feluri de mâncare dulci și de zahăr, în special, ar putea permite doar oameni bogați știu. fermierii conventionali nici măcar nu știu că există o dulceață de zahăr, cum ar fi, să nu mai vorbim de plăcinte, prăjituri, etc.

Zahăr învățat cum să obțineți o lungă perioadă de timp - despre secolul al 18-lea în Germania. Având în vedere că gradul de consum al produsului este crescut în mod semnificativ. Imaginați-vă dacă mai devreme o persoană care consumă aproximativ 1 kg de zahăr pe an, dar acum această cifră a crescut la 40 de kilograme.

dulciuri utile

De ce oamenii au început să se gândească la beneficiile de dulce? În urmă cu câteva decenii, a fost deficit foarte dulce și puțini gândire - cât de mult am mânca acest deficit și în cazul în care acesta va fi amânată (ca excesul de greutate). Acum - dulciuri pentru toată lumea, portofel, dimensiunea și culoarea în fiecare magazin alimentar. Selecția de dulce este enorm, astfel încât oamenii să devină mai pretentios. El a fost deja interesat este utilitatea dulceață, nu gustul.

De asemenea, utilitatea dulci oameni de știință de cercetare recente provocatoare, care prevede că zahărul declanșează apariția diabetului zaharat, infarct miocardic, tumori maligne.

Beneficiu sau rău

Înainte de a trece la dulciuri utile, să vedem - ce pot fi utile și dăunătoare decât zahărul? Poate și nu uita dulciuri utile și să cumpere toate lucrurile care vor mulțumi ambele trebuie să gust?

(Sfeclă de zahăr obișnuit zahăr alb rafinat din magazin) este format din 99% zaharoză. Zaharoza nu conține proteine ​​și grăsimi, carbohidrați sunt continue. Penetrante în intestin, zahărul începe să se împartă în glucoză și fructoză.

O cantitate mică de zahăr este conținută în întregime în toate fructele, dar dacă sunt, de exemplu, mânca 1 kilogram de banane sau de cireșe, atunci corpul tau nu se va simți impactul agresiv al zahărului. Dar 200 de grame de gem - este dificil de digerat stomacul nostru, care ulterior poate provoca disconfort.

Dacă vorbim despre beneficiile de zahăr, nu este util și dăunător (A se vedea mai jos pentru motive - de ce).

Recomandarea!

Dacă vă place dulce, apoi mânca fructul dulce obișnuit sau fructe uscate. Crede-i rău va fi mult mai puțin.

minim de zahăr în regimul alimentarDe ce este atât de zahăr dăunătoare?

Video: bare utile! Dulce poate fi util!

  • Zahăr arde de calciu in organism, ceea ce duce la o distrugere treptată a osului. Omul, care în fiecare zi mânca de zahăr, în șase luni, va incepe sa se descompuna smalțul dinților, se produce cariilor dentare. Când vom mânca alimente dulci în gură, pentru a forma și de a dezvolta bacterii care distrug dintii.
  • Zahărul declanșează apariția excesului de greutate corporală, obezitate, diabet, cancer, leziuni dermatologice, tulburări ale inimii, creierului, funcționarea defectuoasă a glandelor endocrine.
  • Pentru a internaliza pe deplin zahărul în corpul nostru, este necesar să se cheltuiască pentru ea cantități mari de vitamine din grupa B. Dar ar fi mai bine dacă nu am cheltui substanțe deja limitate în organism pentru a digera zahărul. Deficitul de vitamina B, duce la tulburări nervoase grave și boli psihice.
  • Sugar scade imunitatea de 17 ori.
  • Zahărul declanseaza cancerul de sân și cancerul de colon (confirmat prin studii internaționale).
  • Dulciuri cauza foarte repede am dependență, care poate fi echivalate în efectul său la o dependenta de droguri, alcoolismul și fumatul. Din consumul de dulce și abandoneze tare ca țigări.
  • daune de zahăr ficatul este mult mai puternic decât alcoolul.
  • Dacă aveți o memorie deteriorat, apoi uita-te pentru cauza în zahăr.

Concluzionăm: dulciurile care conțin zahăr, nu poate fi benefic pentru organismul uman.

Video: Teoria conspirației."dulciuri dietetice" HD (30.10.2016)

fructe uscate

Atunci când mai mult ca o notă de dulce pe fructe uscate. Această dulceață naturală (fructe uscate), care conțin vitamine, fructoză, antioxidanți. Dar ziua este permis să mănânce nu mai mult de 50 de grame de caise uscate, ananas, mere, pere, etc. Suhorfruktov această sumă va fi suficient pentru a obține suficient și nu doresc dulce pe tot parcursul zilei.

miere

Dacă vorbim despre calorii, aceeași cantitate de miere, calorii, cât de mult și în zahăr. Singura diferență este că mierea - este un produs complet natural, care a inclus un număr mare de vitamine, minerale, bioflavonoide. A doua zi a permis de a utiliza 3 lingurite miere de albine.

Video: Gătit cu coșuri Mama dulci - o mulțime de creiere! dulciuri utile. Rețete pentru copii.

fructe proaspete

Fructele, boabe - sunt surse naturale de fructoză și zaharoză, care saturează organismul cu antioxidanti si vitamine. În cazul în care zahărul ia departe energia de la persoana, și în afară de - rău, apoi de fructe - util și acest lucru nu se va argumenta. Ca parte a fructului conține zahăr organic, care are ca scop asimilarea corpului nostru, nu-l face rău.

Fructele au recomandat în prima jumătate a zilei, astfel încât acestea vor fi mult mai util, este mai bine digerata, va oferi mai multe vitamine și energie, și nu a pus în afara de la talie sub formă de excesul de greutate.

marmeladă naturale

Dulciuri pot fi înlocuite cu marmeladă naturale. Numai atunci când cumpără citiți cu atenție compoziția - trebuie să fie agenți de îngroșare extracte din plante - și anume, agar-agar și pectină.

Pectina curăță stomacul de toxine și de substanțe nocive, agagr Agar normalizeaza tractul gastro-intestinal, ajuta la digerarea restul produselor alimentare.

ciocolată

Este mai bine să mănânce câteva bucăți de ciocolată amară 70%, decât tort. Această ciocolată naturală conține cantități mari de proteine ​​și vitamine. Singurul dezavantaj al acestei dulceață - un gust amar specific (boabe de cacao), care este foarte repede te obișnuiești.

Alte dulciuri utile sunt: ​​halva pe baza de miere, fructe uscate și semințe de floarea soarelui, trestie de zahăr nerafinat, bezele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit