ZdorovGuru.com

Mituri de zahăr din trestie

Mifyi o trostnikovom sahareAți auzit, probabil, că zahărul alb nu este foarte util, și este mai bine să cumpere în loc de trestie de zahăr. Se presupune că de la el nu este atât de a lua mult mai bine, conține substanțe utile, iar pentru copii este mai bine pentru a da de zahăr din trestie. Este această dulceață vine în deserturi cele mai utile care au recomandat mâncarea de la alimente sănătoase. Că acest lucru este adevărat, și că - nu?

În cazul în care pot cumpăra de trestie de zahăr?

zahăr din trestie este foarte popular, astfel încât veți găsi în orice supermarket. Notă raft, în cazul în care produsele de nutriție sănătoasă. Pentru probele de zahăr din trestie - pentru o cafea cafenea sau ceai cu zahăr - dacă vă place gustul sau nu.

Cei mai mulți oameni cred că trestie de zahăr - este doar un truc de marketing. Chipurile, el nu este diferit de zahăr alb obișnuit, astfel încât nu este recomandat să plătesc suplimentar.

Primul mit

Trestie de zahăr din trestie de a le face, alb - exclusiv din sfeclă de zahăr

Pentru început, uita-te la numele de pe ambalajul de zahăr. Acesta nu este semnat ca o trestie, dar de trestie de zahăr ca și nerafinate. Ce înseamnă și este important?

Da, acest lucru este foarte important - că este scris pe ambalaj. Trestie de zahăr este produs din trestie de zahăr într-adevăr. Este adevărat! Dar există o diferență - un fel de trestie de zahăr poate fi obținut din trestie de zahăr, iar celălalt - din trestie de rădăcină. Și el și celălalt tip de zahăr din trestie poate fi rafinat.

Rafinare - o purificare produs de impurități și diverși aditivi nocivi. Rezultatul nu este util, de trestie de zahăr, și alb (otravă dulce se presupune), care nu este recomandat pentru utilizare.

Prin urmare, nu există nici o diferență (privind compoziția și substanțe utile), în cazul în care ați cumpărat de zahăr din trestie de zahăr rafinat și alb de masă. Mai ales, de trestie de zahăr, rafinat de nici un ajutor și chiar dăunătoare, după rafinare, deoarece conține impurități nocive - acid fosforic, dioxid de sulf, care nu este foarte util pentru cei care urmăresc reciproc și dieta lor.

Util de zahăr din trestie numai nerafinate, care nu conține substanțe nutritive, vitamino și, în plus, el are o aromă plăcută de caramel.

Al doilea mit

zahăr din trestie nu este util, și pur și simplu la modă

Acest lucru nu este adevărat, dacă vorbim despre moda privind zahărul din trestie, dar a devenit popular în India antică și este de câteva secole în urmă. Pentru prima dată de trestie de zahăr a apărut în secolul al 11-lea î.Hr. Am apreciat gustul dulce al lui Peter 1. În timp ce zahărul este numit aur alb, și se lasă să se putea ști doar.

în urmă cu aproximativ 100 de ani tehnica și producție au mers atât de departe încât sfecla de zahăr a început să iasă. Treptat, oamenii au trecut pe el, asa ca a fost mult mai ieftin și mai accesibil.

Prin urmare, nu are sens să vorbim despre moda privind zahărul din trestie, era popular ca acum câteva secole, și acum.

mit treizahăr din trestie este mai util, deoarece are mai puține calorii

Din păcate, de trestie de zahăr a devenit mai util decât a lui „frate alb“ - de obicei sfeclă de zahăr. Da, maro nutrienți trestie de zahăr va fi mai mare decât în ​​alb, dar nu cu mult. Singurul lucru care distinge într-adevăr cele două tipuri de zahăr - este o aromă de caramel frumos de zahăr din trestie nerafinat. Acest gust este furnizat de conținutul sirop de zahăr. În doar melase conține minerale, cum ar fi sodiu, fier, potasiu, calciu, fosfor.

mit patru

Controlul de calitate de zahăr din trestie în apă

Video: Brown Rezvїї Beneficii

Se crede că, pentru verificarea calității zahărului din trestie, este necesar să-l pună în apă și zahăr, dacă falsificate (de exemplu, colorate artificial în maro), în aceeași măsură se va transforma și apă. Dar nu este adevărat. Nu este întotdeauna tratamente de apă pot ajuta la identificarea - înainte de zahăr fals sau naturale.

Primul pas în siropul de zahăr din trestie se dizolvă, care este sigur pentru pata maro apă. Experții distinge, de obicei, zahăr din trestie naturale dintr-un gust si miros fals. Desigur, în cazul în care o persoană dorește să încerce pentru prima dată în acest tip de zahăr, nu este familiarizat cu aroma naturala a produsului. De aceea, el nu va fi capabil să distingă un fals doar în gust.

Asigurați-vă că să acorde o atenție la țara furnizorului - este America Latină, Mauritius, sau insula Cuba.

Al cincilea mit

Tratamentul termic al zahărului brun

zahăr din trestie pot fi folosite pentru deserturi, budinci și dulciuri, prăjituri, plăcinte. Dacă adăugați zahăr în coacere, devine un gust sfărâmicios, plăcut. prăjituri foarte gustos obținut din trestie de zahăr.

Dar, amintiți-vă că există mai multe tipuri de zahăr din trestie, care diferă în gust și miros.

  • Demerara - un zahăr fin măcinat, cu un gust dulce delicat. Este ideal pentru cafea, carne de gătit într-o glazură subțire.
  • Muskavado - acest tip de zahăr se recomandă utilizarea pentru prepararea de produse de patiserie.
  • Turbinado - zahăr din trestie, care se pretează la o rafinare parțială.
  • barbadoskiy de zahăr negru - foarte parfumat, delicios, pentru adevărații cunoscători ai Exotica.

mit șase

Scufundati de zahăr din trestie în iod pentru a testa

Există un alt mit comun cu privire la modul de a determina calitatea zahărului din trestie. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia o picătură de iod și se aplică zahărului. Dacă el dobândește o tentă de albastru, atunci ar fi achiziționat de zahăr din trestie. Dar totul e un mit. Zahăr nu este în contact cu iod devine albastru, care este reacția chimică normală a zaharidelor.

mit șapte

Zahăr din trestie de zahăr - este otravă

Video: Miturile despre zahăr și miere

Există deja un punct de discuție, ca și zahărul din trestie pentru a ne transporta din țări îndepărtate din America Latină și Asia insula. Pe drumul spre zahărul a fost corupt și nu este ascuțită rozătoare, deschizând veninul special între pungile de produs. Este cunoscut faptul că zahărul poate absorbi umezeala si aerul, ceea ce poate provoca în continuare otrăvesc utilizatorului final.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit