ZdorovGuru.com

SARS în timpul sarcinii, 1, 2, Semestrul 3

Video: Sarcina mea. 1 trimestru de sarcină. Intrebare-raspuns. Cu SenyaMiro.

ORVI pri beremennosti1-y 2 y 3-y trimestrSARS în timpul sarcinii la femei este cea mai frecventa boala. Cu toate acestea, chiar și în afara stării de sarcină, răceli sunt de frunte printre toate celelalte. Medicii spun că, dacă tratează în mod corespunzător și în mod rațional această boală în timpul sarcinii, aceasta poate fi vindecat rapid și fără consecințe și amenințărilor la adresa vieții și sănătății copilului. Desigur, în cazul în care boala este lasata netratata, aceasta poate duce la consecințe grave.

În acest articol ne vom uita la:

  • Pericolul de SRAS în timpul sarcinii
  • Diagnosticul de „la rece“ - nr
  • Sarcina de trimestru si SARS
  • Consecințele unei răceli în timpul sarcinii
  • SARS inainte de livrare - pericolul?
  • Panică sau nu?

Pericolul de SRAS în timpul sarcinii

Există o amenințare la femeia gravidă și fătul în înfrângerea de răceli în timpul sarcinii (ceea ce înseamnă orice perioadă de sarcină). Medicii urmează să răspundă la această întrebare:

Orice boală, dacă sunt lăsate netratate (răceală, gripă, rujeolă, etc.) poate duce la consecințe grave și foarte grave.

manifestări patologice care apar într-o femeie în timpul sarcinii, necesită relație chiar mai gravă decât ar fi pentru o persoană normală.

Majoritatea femeilor gravide în timpul sarcinii 9 toate predispuse la apariția răcelilor lor. De asemenea, trebuie remarcat faptul că sistemul imunitar al femeilor în timpul sarcinii este redus în mod semnificativ. Și astfel, corpul subiectului gravide atât majoritatea proceselor infecțioase și inflamatorii.

Tratamentul răcelilor la domiciliu, fără sfatul unui medic - este inacceptabilă. Acest lucru poate duce la avort spontan, adică avort sau naștere cauza defecte copilului.

Diagnosticul de „la rece“ - nr

Un astfel de diagnostic, ca un medicament frig acolo. Aceasta este doar o idee generală de răceli, care a făcut uz de astfel încât să se spună oamenilor. Cardul medical medicul va scrie un diagnostic - ARI sau ARI. Ce înseamnă acest lucru?

SARS - un acronim însemnând - o infectie respiratorie acuta virala. ARI - este o boală respiratorie acută.

Cand respiratorie boala pacientul are o grea înfrângere a tractului respirator superior, precum și intoxicația generală a organismului.Sub intoxicație generală a corpului a însemnat creșterea rapidă a temperaturii până la 40 de grade, tuse, secreții nazale, dureri musculare, slăbiciune, și slăbiciunea statului. Este pentru aceste simptome au fost evaluate severitatea leziunilor bolii virale.

Sarcina de trimestru si SARS

Ca medici, ginecologi și medicii generaliști susțin că severitatea SRAS depinde de ordinea în care trimestru de sarcină este o femeie în acest moment.

Femeile gravide trebuie sa aiba grija de tine este mai ales în primul trimestru de sarcină. Motivul este că, în primele trei luni ale embrionului (fătului devine până la 10 săptămâni de gestație) nu este protejat. Placentă în timpul acestei perioade nu a fost format, iar sarcina este menținută numai prin furnizarea unui progesteron hormon gravide și a sănătății sale generale. Orice infecție virală poate avea asupra fătului consecință severă a defectelor și a dezvoltării încetinirea.

Boala catarale, care atacă organismul de sex feminin în al doilea trimestru, nu afectează în mod critic copilul. Acest lucru se explică prin faptul că, începând de la al 2-lea trimestru, fatul este protejat de placenta. Placenta datorită proprietăților lor anatomice și fiziologice, este o protecție serioasă și de încredere împotriva infecțiilor, viruși și alte manifestări de boală.

Dar, dacă în al doilea sau 3 trimestru de sarcină, pacientul a observat complicații, cum ar fi preeclampsia, scurgeri grave de patologii cronice care au fost în gravidă înainte de concepție, amenințat avort spontan, totul se duce la faptul că orice infecție catarală, poate agrava foarte mult starea fătului și femeia gravidă.

Consecințele unei răceli în timpul sarcinii

infecție virală respiratorie acută, un știft prin corpul 1 trimestru gravidă - începutul celui de al doilea duce la tulburări grave ale sistemului nervos central al fatului. Poate funcționa defectuos în creier și măduva spinării fila în embrion (aceasta se referă la primele săptămâni de sarcină).

SARS, infecții respiratorii acute, gripă, dureri în gât, în al 2-lea trimestru de sarcină duce la infectii fetale. In fatul poate incepe sa se dezvolte un proces inflamator în organele interne, în special - encefalita, meningita, si pneumonie.

Sub influența rece fătului 2 trimestru de sarcină pot avea deficit de oxigen si furnizarea de substante nutritive pentru organism. Toate acestea duc la o acumulare semnificativă de dezvoltare fizică și mentală a fătului.

SARS inainte de livrare - pericolul?

Dacă o femeie gravidă „prins“ o raceala chiar inainte de nastere (pentru câteva zile sau săptămâni), există riscul ca copilul se va naște cu simptome primare de hipoxie. La nastere, copilul va fi foarte lent, pielea feței lui nu va avea o tentă roz, și palid, primul strigăt - un slab, abia auzit, copilul poate fi destul de dificil de a respira. Semne de date indică faptul că copilul va fi trimis la unitatea de terapie intensiva.

Panică sau nu?

Nu există nici un sentiment de ceea ce ai prins o răceală în timpul sarcinii, începe să intrați în panică, griji și nervos. Potrivit statisticilor medicale, aproape 80% dintre femei suferă răceli în timpul sarcinii. Și, cu un tratament în timp util la medic, totul se termina cu bine - copilul este sănătos și se simte minunat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit