ZdorovGuru.com

Ce vitamine pentru a bea în timpul sarcinii?

kakie vitaminu prinim pri beremenostiEste foarte important în timpul sarcinii pentru a lua o multivitamine complexe. Cât de mult și de ce anume depinde de factori cum ar fi dieta unei femei gravide, ca o femeie se simte. Cel mai bine este de a lua medicamente curs, este imposibil de a face acest lucru în timpul sarcinii intreaga.

Vitamina complex, în primul trimestru de sarcină

În această perioadă, pentru a avea tub neural copilul pe deplin format, aveți nevoie pentru a lua acid folic. Pentru a întări mama imunitar și copil, este necesar să se folosească de zinc, cu ajutorul pe care îl poate pentru a proteja copilul de procesele patologice din creier, sistemul genito-urinar. Când mama este complet alimentat pe o bază de zi cu zi de a mânca cât mai multe fructe, legume, pește, grăsimi sănătoase, carne, pește, produse lactate, ea nu numai că nu se va simți foame, dar, de asemenea, hrăni corpul si copilul cu vitamine și alte elemente esențiale pentru dezvoltarea micro și macro elemente. Apoi, un complex special de vitamine ea nu are nevoie să bea. Dar, de multe ori la femeile gravide este o problemă - modificări ale gustului, ea a început să refuze diferite cereale, lapte, produse din carne, atunci trebuie să utilizați un multivitamine. Dacă o femeie este un vegetarian, este necesar să se bea vitamine care contin fier.

Dacă o femeie începe să perturbe grețurile matinale, ea începe să sufere de lipsa urmelor de elemente necesare benefice atunci când gravidă începe să-și piardă în greutate din cauza vărsături constante. În această situație, trebuie să luați multivitamine, pentru a include în dieta de ceai, suc, cereale, lapte.

Vitamina complex, în al doilea trimestru de sarcină

În acest moment, fatul incepe sa creasca rapid. În cursul normal al sarcinii unei femei alimentat complet, nu are probleme cu pofta de mancare, dar, în cazul în care sarcina apare în timpul iernii sau primăvara, trebuie să fiți sigur că pentru a lua un complexe de multivitamine, dar în cantități mici, deoarece poate da naștere la un fat mare sau copil va fi alergic.

Sa dovedit că cele mai multe femei gravide suferă de o lipsă de iod, zinc, fier, acid folic, vitamina A, B, D.

deficienta de vitamina afectează copilul nenăscut. Calciul trebuie consumate după 23 de săptămâni, pentru că lipsa acestui element poate duce la nastere severa.

Până la 16 săptămâni, cu siguranta trebuie sa ia acid folic, vitamina E, deci este posibil pentru a proteja copilul de procesele patologice ale sistemului nervos. Pentru cât de puțin se lucruri cu vitamine chimice pot fi, trebuie să acorde o atenție la stilul tău de viață - dieta ar trebui să fie rațională și echilibrată, ar trebui să fie carbohidrați, proteine, grăsimi. Pentru a sprijini procesele metabolice, este necesar să se urmărească toate primite cu alimente, nu în formele de dozare.

Am nevoie să iau vitamine pentru femeile gravide?

Vă rugăm să rețineți că toate complexele de multivitamine includ vitamine, minerale sintetice, acestea pot scuti organismul de sex feminin dintr-o lipsă de, de a utiliza astfel de sisteme este necesară numai în următoarele cazuri:

1. În cazul în care o femeie gravidă este subnutriți.

2. Atunci când o femeie suferă de o lipsă cronică de unele vitamine - anemie deficit de fier, anemie de vitamina B12.

3. În cazul în care o femeie este inainte de sarcina experimentat un avort spontan, avort, a dat naștere unui copil bolnav.4. Atunci când o femeie gravidă mai mult de 30 de ani.

Rețineți că, dacă o femeie sănătoasă va lua vitamine, aceasta poate provoca probleme grave cu corpul, cauzate de hipervitaminoza. Toate acestea au un impact negativ asupra stării de rinichi, ficat, le elimina din corpul uman. Acest lucru afectează toate dezvoltarea prenatală a copilului.

Cel mai bun dintre toate femeile gravide să acorde o atenție la dieta ta, vitaminele naturale sunt cel mai bun instrument care nu dăunează.

Alegerea de vitamine pentru femeile gravide

Este foarte important înainte de a cumpăra vitamine să acorde o atenție la compoziția lor. Greu pentru a găsi cele care se potrivesc exact, pentru că în unele complexe, cantități mari de vitamina A, în timp ce în altele nu există iod. Unele vitamine nu contin calciu, atunci este posibil medicamentul utilizat în monoterapie.

Cel mai adesea, medicul prescrie astfel de vitamine in timpul sarcinii:

1. „Unsprezece prenatale“ conține cantități mari de magneziu, este necesar să se ia o femeie sub amenințarea de a pierde un copil. Utilizarea uterului magneziu relaxează, îmbunătățește circulația sângelui în sistemul vascular. În acest complex cantități mari de iod și acid folic.

2. „Materna“ are o mulțime de grupuri de vitamina A și B. Acestea provoacă o reacție alergică severă, așa că este mai bine să le abandoneze.

3. "Vitrum prenatala forte", "prenatal Vitrum" set activ conține o cantitate mare de fier în ele suficient de iod, vitamina A, magneziu, acid folic.

Aceste complexe sunt mai frecvente, și există multe altele. Dar este foarte important să le ia. În cazul în care primul trimestru cade pe timpul iernii, este necesar să se utilizeze complexe de vitamine, deoarece a douăsprezecea săptămână. Atunci când o femeie se simte în mod normal, în mod constant de mers pe jos în aer proaspăt și cald, nu este necesar să se ia complexe, doar poate Jodomarin, care conține iod, prin lipsa ei de aproape fiecare persoană care suferă.

Prin urmare, femeile gravide ar trebui sa fie prudenti cu privire la acceptarea complexe de vitamine, astfel încât să nu dăuneze corpul dumneavoastră și copilul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit