ZdorovGuru.com

Diabetul gestational in timpul sarcinii

gestacuonnui saharnui diabetAtunci când sarcina este de multe ori un diabet gestational, această formă, ceea ce este tipic pentru această perioadă înainte de-a observat că diabetul zaharat la femei. Aceasta are loc la începutul celui de al doilea trimestru de sarcină. Pana in prezent, oamenii de știință nu au dat un răspuns medical exact, motiv pentru care apare boala. Se crede că în timpul sarcinii corpul unei femei induce producerea de hormoni, care sunt necesare pentru a dezvolta pe deplin fat. Când au început să blocheze insulina, este diabetul gestațional.

Cât de periculos diabet gestational in timpul sarcinii?

Zahărul afectează sănătatea fătului, se acumulează grăsime de sub piele, astfel de copii greu la naștere poate deteriora humerusului.

De asemenea, copilul după naștere, pancreasul eliberează o mulțime de insulină, din cauza acestui glucoza redus în sânge. diabet gestational periculoase, astfel încât acestea să poată avea un copil au probleme cu sistemul respirator, în viitor, poate dezvolta obezitate si diabet zaharat de al doilea tip.

Diabetul gestational mama merge, dar urmatoarea sarcina poate să apară din nou. O continuare a dezvolta diabet zaharat în primul sau al doilea tip.

Atunci când un risc femeie gravidă de a dezvolta diabet gestational?

1. În cazul în care ea are o sarcina dupa varsta de 40 de ani.

2. predispoziție genetică.

3. În cazul în care femeia a rasei negre.

4. În cazul în care o femeie este obez inainte de sarcina.

5. În caz de fumat.

6. În cazul în care o femeie a dat naștere la un copil mai mare de 5 kg sau copilul a fost născut mort, iar motivul nu este clar.

Este important ca femeile gravide examinate în timp, în al doilea trimestru, 24-28 pe săptămână. În acest caz, dacă un test de sange arata diabet zaharat, este necesar să se treacă un test special pentru această soluție concentrată de glucoză beat, și apoi să renunțe special pentru analiza zahărului.

Cauzele de diabet gestational in timpul sarcinii

1. predispoziție genetică.

2. boală autoimună, datorită cărora sistemul imunitar poate distruge celulele care sunt situate in pancreas si sunt responsabile pentru producerea de insulină.

3. după o infecție virală, care a avut un impact negativ asupra funcționalității pancreasului.

4. Datorită faptului că femeia a condus un stil de viață nesănătos pe o dieta pentru pierderea in greutate.

Simptomele de diabet gestațional la femeile gravide

Video: Sarcina mea (detaliu) / diabet gestațional

Femeia castiga in greutate in mod dramatic, crește cantitatea de urină, în mod constant îngrijorat sete, activitate și apetit redus.

Boala este periculoasă, deoarece hiperglicemia poate dezvolta - creste in mod dramatic de glucoză în sânge, deoarece există complicații diferite, cum ar fi un fetus și femeia. O gravidă poate merge constiinta intr-o parte deranjat de leșin frecvente.

Foarte rar la femeile sanatoase pot prezenta hipoglicemie, dacă se întâmplă, atunci problemele hepatice femeie sau o tumoare se dezvolta.In cazurile severe de diabet gestațional însoțită de boli de inima, renale, este periculos pentru ca o femeie este expus la accident vascular cerebral, orbire, cataractă. In ranile diabet gestational se vindeca lent, s-ar putea fi gangrena piciorului, piciorul, deoarece a încălcat circulație.

Femeia este bolile infecțioase bolnave, inclusiv vaginale. Pacientul membrele amorțite, datorită faptului că nervii sunt deteriorate, se pierde sensibilitatea în picioare.

Diagnosticul de diabet gestational in timpul sarcinii

Este foarte important să fie verificate, este ținut timp de 27 de săptămâni, pentru acest lichid dulce este beat, apoi într-o jumătate de oră ia sânge de la o venă. Cu ajutorul acestei analize, putem afla dacă corpul unei femei de a digera glucoza.

Tratamentul de diabet gestational in timpul sarcinii

1. Este important să se urmeze o dieta pentru a elimina de zahăr, grăsimi, grăsimi.

Video: diabet gestational sau diabetul zaharat gestational

2. Controlul greutății dumneavoastră.

3. Alimentele trebuie consumate în cantități mici și de multe ori.

4. În fiecare dimineață, efectua exerciții speciale pentru femeile gravide.

5. Monitor pielea, astfel încât să nu apară pe rana.

6. Observați igiena.

7. Medicamente ar trebui să fie luate prescris numai de către un medic, pentru a monitoriza nivelul zahărului din sânge.

8. monitoriza în mod constant de zahăr din sânge, ar trebui să se facă pe stomacul gol, apoi două ore după o masă.

9. În caz de apariție severe de diabet gestational nevoie de tratament cu insulină.

10. Este important să se țină sub controlul tensiunii arteriale.

Cel mai bine este de a pre-sarcina de planificare a examinat pentru a ști dacă tu a alerga riscul de diabet gestational bolnav este, de asemenea, foarte important pentru a pierde in greutate, renunta la obiceiurile proaste, să mănânce o echilibrată și rațională, să nu folosească produse care pot provoca boli.

Dieta unei femei gravide cu diabet gestational

Este foarte important să se acorde o atenție la dieta ta, dar vă rugăm să rețineți că pentru a pierde în greutate în timpul sarcinii, în orice caz, este imposibil, deoarece copilul va fi dor de nutrienți. Acesta ar trebui să vă dezabona de la alimentele grase, prajite, hidrati de carbon, care sunt usor de digerat - coacere, unele fructe - curmale, banane, smochine, struguri, cireșe. Din cauza acestor produse poate ridica in mod dramatic nivelul de glucoză în sânge.

În acest caz, dacă sunteți îngrijorat dimineața de boală, trebuie să te pui despre biscuiti si dimineata, asigurați-vă că să-l mănânce.

Este interzisă în diabet gestational in timpul sarcinii de a manca alimente care sunt preparate rapid - taitei, piure de cartofi, bulion cu saci.

Cel mai bine este să dea întâietate terciuri, fructe, orez, paine, paste, legume, folosindu-le va lucra pe deplin intestine și de zahăr din sânge nu va fi absorbit rapid. o cantitate mare de minerale și nutrienți găsite în aceste alimente.

Astfel, diabet gestational in timpul sarcinii este o boala periculoasa, deoarece afectează nu numai starea de sănătate a femeii, ci și pentru copil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit