ZdorovGuru.com

Buck cultură urină în timpul sarcinii, decodare, rata

Bak posev Mochi pri beremennosti rasshifrovka NormaDe îndată ce o femeie devine înregistrarea sarcinii, ea ar trebui să se pregătească imediat pentru livrarea unui număr foarte mare de teste. Acestea includ sânge, urină, fecale, hormoni, etc. Și este necesar să timp pentru a preveni dezvoltarea bolii în timpul sarcinii. Dacă o femeie va trece toate testele, medicii vor fi în măsură să le analizeze în funcție de perioada de formare și dezvoltare a fătului. În prezența oricăror anomalii, pacientul va fi atribuit un tratament precoce, astfel încât să se evite malformații fetale. Una dintre cele mai importante teste in timpul sarcinii este un rezervor de cultură de urină. În acest articol ne vom uita la ce analiza modul în care el se află și care sunt regulile acestei analize. Pentru a înțelege toate acestea, s-ar părea o terminologie dificilă, pur și simplu. Prin urmare, trebuie doar să citiți cu atenție materialele de pe timpul sarcinii și la naștere.

Rezervor Seeding - ce este?

Care este rezervorul de însămânțare? De ce am nevoie pentru a lua această analiză și că aceasta afectează o femeie gravidă?

tank seed - o analiză a urinei, ceea ce implică o utilizare a acestuia ca material de laborator, pentru a se dezvolta bacterii in urina. Un studiu de la o anumită temperatură și în conformitate cu standardele de sănătate și norme.

Cu ajutorul analizei - rezervor de cultură de urină - se poate concluziona că ceea ce germenii se găsesc în urină, numărul lor în biomaterial.

În cazul în care boala este insarcinata, ea ia rezervor de cultură de urină pentru a determina sensibilitatea bacteriei la anumite medicamente. Ca rezultat, va fi posibil să se efectueze un tratament adecvat și să elimine toate riscurile posibile gravidei și a fătului.

Cum de a analiza - o cultură rezervor de urină?

Femeia ofera urina (medicii ar trebui să explice cum să-l colecteze) și apoi, în laborator, urina este pus pe un fel de mediu nutritiv. Ulterior, bacteriile urina, aplicate ei, este turnat în tubul și amplasat într-un cuptor. Acest lucru este necesar pentru a crea condiții mai confortabile pentru reproducere intensivă a bacteriilor.

De câte ori trebuie cultura rezervor de urină?

Pe toată perioada sarcinii, o femeie ar trebui să treacă de urină rezervor de cultură de cel puțin 2 ori - prima dată în stadii incipiente (1 trimestru), iar a doua oară (3 termeni) - 36 săptămâni.

Video: Analiza urinei pentru Nicheporenko

Atunci când un pacient gravidă a venit doar pentru a obține înregistrat, acesta va fi atribuit acestei analize - în cultura rezervor de urină. Este necesar să se determine Staphylococcus aureus în urină.

În cazul în care o femeie gravidă diagnosticată boli, cum ar fi inflamația a lobilor, procesul inflamator la nivelul vezicii urinare, apoi, în acest caz, medicul decide să efectueze mai frecvente teste de urină pe o cultură rezervor.

Gravidă poate chiar ea nu a suspecta că ea a început să se întâmple orice modificări în rinichi. În special, schimbarea bruscă a nivelelor hormonale (care este inerentă în fiecare gravidă) o femeie începe să crească în dimensiune uretere. Ca urmare, într-un ureterelor fiziologic lărgite sunt condiții absolut ideale pentru apariția procesului inflamator-infecțioase.

Analiza pentru rezervor însămânțare permite urinei într-un stadiu incipient pentru a determina - dacă există un proces inflamator de rinichi și vezică urinară sau nu. Într-un astfel de caz, după detectarea bolii, femeia poate fi atribuită tratamentului corect și adecvat.

Video: Testările pentru gravide: Cum să luați sumar de urina?

Cum de a colecta urina?Pentru a obține rezervor rezultat cultura cea mai precisă și corectă de urină, un pacient gravidă ar trebui să colecteze materiale pentru studiu corect.

Mai jos sunt reguli foarte simple, care se pot adapta usor la fiecare pacient:

  • Înainte de a colecta urina, face organele genitale de igienă.
  • Urina este colectată în dimineața.
  • Pentru a analiza media este luată de urina de dimineata - te isporozhnyaete inițial puțin urină în toaletă, și apoi - într-un borcan de colectare a urinei și orice altceva - în toaletă. Aceasta este porția medie de urină.
  • Pentru a colecta urina, cumpărare avans la recipient steril farmacie să-l colecteze. Este demn de ea ieftin.

În cazul în care necesitatea de a obtine testate din nou?

Rezultate urină rezervor de cultură sunt date în unități de - unități formatoare de colonii per ml de urină formare - UFC / ml.

În cazul în care rezultatul final va fi mai mică decât 1000 cfu / ml, aceasta înseamnă că o gravidă sănătoasă și nici un tratament.

Re-analiza va trebui să treacă urina culturilor rezervor atunci când rezultatul este între 1000-100000 UFC / ml.

Proceselor infecțioase și inflamatorii care apar în organism, se va vorbi de ieșire urină de 100.000 cfu / ml. Acest lucru înseamnă că, corpul unei femei a început un proces inflamator și infecțioase grave, care necesită tratament imediat.

De obicei, tratamentul oricărui proces inflamator durează 3 săptămâni. La sfârșitul anului 3 săptămâni de tratament, femeia însărcinată trebuie să dea din nou o probă de urină la o cultură rezervor. Dacă tratamentul nu este dat un rezultat pozitiv, în acest caz, aceasta se repetă.

Cum de a verifica starea de rinichi?

Pentru a verifica starea corpului femeii gravide și rinichii, în general, este necesar ca în timpul sarcinii de mai multe ori pentru a trece urina. După cum se știe că vitaminele urina de ieșire, care ia o femeie în timpul sarcinii, hormoni, enzime și, și lichide.

Analiza urinei poate arăta modul în care pe deplin o femeie în timpul sarcinii conduce tractului gastro-intestinal, rinichii, inima, ficatul si vezica urinara.

Prin urmare, medicii avertizează că înainte de test de urină de livrare nu este recomandat să folosiți produse care conțin pigment de culoare vie - o sfeclă și morcov. De asemenea, interdicția impusă primirea de medicamente diuretice și ierburi.

Video: Procedura de BAC-seed

Urina trebuie să fie livrate la laborator în decurs de 2 ore, în caz contrar această mamă nu va mai fi utilă investigația.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit