ZdorovGuru.com

Volgograd are o echipa de medici Centrul de Medicina de dezastru

Pentru a oferi asistență de urgență participanților la evenimente tragice - 2- explozii, că „zguduit“ Volgograd 29 și 30 decembrie 2013,  la locul îndreptat o echipă specială de medici dezastre Medical Center din Rusia. Chiar și astăzi, cu ajutorul Ministerului Situații de Urgență ale aeronavei livrate la capitalul de 7 persoane afectate de primul atac.

Conform celor mai recente informații, toate victimele sunt numeroase rănire, arsuri piele și fragmentarea leziuni „explozive“. Printre ei este un adolescent. Pentru livrarea victimelor exploziei din capitală, folosit module speciale plasate la bordul aeronavei MOE. Cu o zi înainte, a sosit în Volgograd, Ministrul Sanatatii Veronika Skvortsova, care a explicat că, dacă este necesar, orice persoană care este victimă a bombardamentelor anterioare din Volgograd, va fi internat imediat la Moscova.

Pentru a oferi îngrijire medicală necesară pentru a pregăti nu numai instituțiile medicale din capitală, dar și a serviciilor de sănătate din St. Petersburg. Potrivit serviciului de presă al primarului din Sankt-Petersburg, orașul a definit o listă a instituțiilor medicale care vor putea, în orice moment pentru a lua oameni care au suferit ca urmare a evenimentelor tragice din Volgograd.

În momentul de față, în Volgograd, „a tunat“ 2-o explozie puternică. Prima explozie, care a avut loc în clădirea gării, „a luat“ viata 17 persoane. Următoarea explozie (în autobuz), „a luat“ viața pentru încă 15 persoane. Conform estimărilor preliminare, ca urmare a atacului terorist din oraș a suferit aproximativ o sută de oameni, dintre care mulți au primit leziuni foarte grave și este în prezent internați în unitățile medicale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit