ZdorovGuru.com

Virusul Zika a atacat Mexic

Video: Atenție: Zika Virus Outbreak

Virusul Zika atakoval MeksikuPrincipalul controlul epidemiologic al Ministerului Sănătății din Mexic a raportat că virusul Zika deja bolnave 160 de oameni până în prezent. Febra a lovit 30 de femei gravide. Situația cea mai dificilă din America Latină. De exemplu, într-o stare de 82 de cazuri, iar în apropierea situată - 60 de persoane.

Video: Cel puțin 11 femei gravide au fost infectate cu virusul Zika în Mexic

Starea generală a pacienților este stabilă. Nu există nici o dovadă de complicații severe. În zonele metropolitane, în cazul în care populația ajunge la 20 de milioane, febra nu este găsit.

Anterior, virusul nu a fost periculos pentru om. Dar, în toamna anului 2015 medicii brazilian a început să avertizeze o gravidă nu poate răni virusul Zika, altfel copilul se va naste cu microcefalie - o patologie periculoasă, care reduce în mod semnificativ a craniului, astfel încât viitorul copilului care are probleme cu vederea, auzul, rămâne în urmă în dezvoltarea mentală.

Virusul Zika explicat de către un medic |: video Auburn Medical Group

Recent, a făcut Organizația Mondială a Sănătății a declarat izbucnirea Zika în America de Nord și de Sud. Experții au numit această situație de urgență. Președintele SUA a promis să finanțeze dezvoltarea de vaccinuri împotriva febrei periculoase.

Amintiți-vă că în Panama copilul sa nascut cu boli grave ale creierului. Din păcate, nu a fost posibil pentru a salva copilul, a murit imediat. După analiza găsit în virusul Zika din cordonul ombilical, chiar dacă mama nu a abordat gravidă la spital. Acest caz este primul, cu atât mai mult el nu a avut loc în Brazilia. Acum, în mod activ combaterea bolii. Dacă timpul nu se oprește febra, sa terminat cu consecințe grave.

Video: Cu l es la situaci n del virus Zika en M Xico? | Noticias de Salud

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit