ZdorovGuru.com

Milkshake-uri sunt foarte dăunătoare pentru sănătatea ta!

Video: reteta milkshake

molochnue kokteiliMai recent, oamenii de stiinta Americii a fost dovedit de a provoca nici un pericol pentru sănătate milkshake. Care este specificul lor, astfel încât acestea afectează organismul uman. Puțini oameni știu că acestea conțin grăsimi și zahăr, care duce la obezitate și diabet. În cazul în care utilizarea unui astfel de cocktail este cel mai des? Desigur, fast-food, se spală în jos cu ei cartofi pai, hamburgeri, hot dog, combinația este foarte periculos pentru tractul gastro-intestinal.

Video: Strawberry cocktail "Daiquiri"

Eric Stice a făcut concluzii, examinând impactul unui milkshake pe corp, au fost publicate intr-unul cu ediția americană. Pentru a face acest lucru, elevii școlii au fost invitați la acea zi îi plăcea să mănânce ciocolate. Omul de știință a concluzionat că aceste băuturi sunt similare cu medicamente care sunt în mod constant sete, și nu se poate opri la timp. Acesta a fost mult timp cunoscut faptul că zahărul afectează creierul, aducând un sentiment de bucurie, distracție și Buzz. Și milkshake în structura au o mare cantitate de zahăr, plus lapte (Fat), deoarece acest lucru duce adesea la cocktail-uri obezitate.Omul de știință american, care a petrecut o serie de studii cu privire la zahăr, a ajuns la concluzia că mai mult îl mănânci, cu atât mai mult vrea. Atunci când o persoană consumă zahăr, creierul primește o recompensă. Și pentru că oamenii nu pot controla cantitatea de zahăr care se consumă. Problema este de ordin psihologic, este mai bine atunci când părinții copiilor pentru a minimiza utilizarea acestuia, atunci nu există un obicei.

Video: Număr asistenți 1.Kuhonnye. Tigaia care este mai bine? Utile și dăunătoare pentru sănătate. Prezentare generală.

Astfel de experimente pot explica de ce o persoană este dificil de a scăpa de obezitate și nu ajuta la dieta, deoarece nu se poate renunța complet la zahăr. În cazul în care chiar și bea un pahar de milkshake, puteți apela deja calorii noi, ceea ce este foarte greu să-și piardă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit