ZdorovGuru.com

Țigară infirm electronice adolescent

elektronaia sigareta pokalechilaRecent, publicitate aproape peste tot tigara electronica. În toate anunțurile publicitare este considerat un substitut sigur pentru nicotină. Dar chiar este cazul? Recent, în Canada, a existat o poveste teribilă: dispozitiv de fumat a explodat în mâinile unui adolescent. Copilul vine la spital cu arsuri si dinti rupte.

Video: Țigara electronică a explodat în mâinile unui adolescent canadian

Tatăl de băiat în vârstă de 16 de ani, în stare de șoc, a fost martor la eveniment: „Am văzut începutul feței de ardere a copilului meu!“. Acesta este modul în care tigara electronica a dus la arsurile de gradul întâi.

După cum a devenit cunoscut, țigară electronică în China. Forma și mărimea, ea seamănă cu un trabuc. Dispozitiv a explodat când băiatul a fost doar de gând să inhalați vaporii. Părinții din disperare, acum copilul lor are nevoie de ajutor. El a avut mai multe arsuri ale pielii, mucoasei limbii și a gâtului.

Video: Media de țigări electronice vs nefumători

tatăl adolescent a declarat presei că va face totul pentru a se asigura că minorii nu vând țigări electronice. Ministrul Sanatatii A. Hoffman a promis că va stabili un grup de lucru, care va fi greu pentru a controla vânzarea de țigări electronice.

Mulți oameni nu acorde atenție siguranței dispozitivului electronic. Înapoi în 2008, Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că nu există dovezi care să susțină eficacitatea și siguranța acestor țigări. La acea vreme era interzis să plaseze pe site-urile lor și în alte informații publicații care OMS consideră țigări electronice cel mai bun instrument în lupta împotriva fumatului. Până în prezent, se recomandă să se abțină de la cumpărarea de produse discutabile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit