ZdorovGuru.com

Cosuri albe - cum să le trateze?

cosuri subcutanate albe sunt unul dintre soiurile de acnee si cosuri sunt numite popular Corn Bunting, ca apariția acestor acnee

se aseamănă cu un bob de mei. cosuri interne albe destul de dense la atingere și pot să apară, fie individual sau în grupuri. În cele mai multe cazuri, cosuri vechi apar pe buze, nas, bărbie, obraji, frunte si pleoape, dar sunt momente când apar pete albe pe gat, spate, picioare, brate si chiar sfarcurile. 

pete albe subcutanate apar adesea in timpul adolescentei, dar se întâmplă, de asemenea, că petele albe de pe fata apare la adulți. Principalul motiv pentru formarea lor este acumularea de grăsime în secrețiile a pielii care apare din cauza înfundarea porilor pielii, în plus, porii se înfundă și apoi diferite celule moarte ale pielii. Despre apoi a format noroi dop sebaceu sub care are loc reproducerea bacteriilor, și, ca rezultat, după câteva zile începe să apară nod alb, care este iluminat prin piele. În cele mai multe cazuri, petele albe sunt prezente pe corpul persoanelor care au combinație sau tip de ten gras, dar sunt momente când astfel de pete apar la persoanele care nu sunt predispuse la probleme dermatologice.

Motivele pentru aparitia petelor albe

Pentru a obține complet scăpa de pete albe și de a înțelege cauzele nevoia lor de a explora toate motivele legate de aparitia petelor albe. Principalele cauze ale acneei este lipsa unei diete permanente, boli ale tractului gastro-intestinal, tulburări metabolice, activitatea intensă a corpului în educație și în alocarea glandelor sebacee, care se datorează deficit de zinc în organism. O altă cauză a pete albe pot fi selectate în mod corespunzător cosmetice, condiții nefavorabile de mediu, lipsa de îngrijire a pielii permanente și schimbările climatice.

Măsuri pentru a preveni apariția petelor albeÎn realizarea măsurilor preventive împotriva petelor albe trebuie să fie sigur că pentru a curăța pielea de două sau de trei ori pe zi, ceea ce înseamnă că este necesar să se selecteze adecvat pentru un anumit tip de piele. Cele mai eficiente in compensare porii pielii sunt loțiuni, speciale Geluri de spălare, care conțin în compoziția lor acid salicilic și alfagidrokisloty. În plus, la fiecare două zile, va trebui să exfolia toate celulele moarte ale pielii de la suprafața pielii, chiar și cu ajutorul unui agent de curățare ar trebui să fie manipulate foarte atent față și mâner toate zonele cu probleme. La locul tuturor celulei la distanță va fi formarea de noi, care va preveni apariția în continuare a acnee interne alb. În plus, indiferent de tipul de tip și de piele, este necesar să se utilizeze creme hidratante speciale pentru Îngrijirea pielii. O dată pe săptămână pentru a face băi de aburi, care sunt efectuate în timp de 5-7 minute, care vă permite să se extindă porii și înmoaie pielea bine. Mai mult decât atât, desfășurarea unei astfel de procedură face posibilă piele curată din noroi și grupuri de grăsime, precum și a elimina toate celulele moarte ale pielii. Și după baia de aburi se va face, cel mai eficient de curățare ar cu un extractor special, efectul principal al care este direcționat către eliminarea completă a punctelor negre, precum și eliminarea secrețiilor de grăsime în exces.

pete albe pe piele de tratament

Fiecare salon de înfrumusețare oferă vizitatorilor săi elimina pete albe solide, care strica aspectul, folosind o metodă care este ales în mod individual. Procedura de îndepărtare a petelor albe interne se realizează utilizând echipamente sterile și materiale sterile, precum și preparatele antiseptice utilizare obligatorie. O curățare prealabilă a pielii se încălzește pe o baie de aburi pentru a descoperi toate porii, și apoi folosind un ac steril și bucăți bandaj steril doctor produce îndepărtarea petelor albe. Dar, înainte de a stoarce întregul conținut al unui comedon, un cosmetician să-și încheie degetele în bucăți mici de bandaj sau tifon. O astfel de metodă de îndepărtare a petelor albe interioare necesită o atenție suplimentară, deoarece procedurile de pi conduită greșită poate avea loc astfel de consecințe neplăcute, deoarece răspândirea acnee are pe alte zone ale pielii, precum și de educație cicatrici și cicatrici.

Și pentru a acnee tratament a fost eficient si corect, trebuie să efectuați o serie de recomandări, printre ei - un apel la dermatolog pentru sfaturi, selectarea tratamentului individual, chiar și atunci când curățarea utilizarea persoana Scrubs numai moale. Este strict interzis pentru a stoarce forta cosurile, ceea ce poate duce la formarea de cicatrici pe piele, și aveți nevoie în fiecare zi pentru a folosi demachiant antibacteriene speciale. Aplicarea machiaj este necesar să se ia înainte de a merge la culcare, pentru a evita re-colmatarea porilor. Este necesar să se renunțe la acele produse cosmetice care sunt pe bază de ulei, și ar trebui să se acorde prioritate față de cosmetice cu protecție solară.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit