ZdorovGuru.com

Petele maronii de pe fata

petele maronii de pe fata

petele maronii de pe fata

Urmărirea constantă de perfecțiune și de a lucra regulat pe tine - acest lucru este cunoscut, principalele avantaje ale acelor femei care au reușit să păstreze frumusețea lor și chiar ei de a crește odată cu vârsta.

Dar, în modul de a păstra tinerețea și frumusețea întâlnite atât de multe obstacole, printre ei - pete intunecate pe fata, astfel încât strica aspectul întregului, și este adesea dificil de tratat.

Video: Cum sa scapi de petele de varsta pe fata! pete maro | # Pigmentnyepyatna #edblack

În acest articol ne vom uita la cauzele de pigmentare excesive, metode de îndepărtare a petelor și a măsurilor de prevenire. Aplicarea în practică a sfaturile de mai sus vor ajuta femeile întotdeauna frumos să fie încrezători în recursul lor vizual și va face posibilă menținerea tinerilor pentru o lungă perioadă de timp.

Înainte de un studiu mai detaliat pete intunecate pe fata, cauzele și metodele de prevenire a acestora, este necesar să se înțeleagă ceea ce este o pigmentare și de ce, în unele locuri, poate fi mai mult, iar altele - mai puțin.

natura pigmentare

După cum se cunoaște de la curs de anatomie fiecare dintre noi este responsabil pentru substanta speciala pigmentarea pielii gasite in pielea noastra si este numit melanina. Melanina este situat în stratul superficial al pielii, epiderma.

natura pigmentarenatura pigmentare

De obicei această substanță este distribuită suficient de uniform care cauzează culoarea uniformă a pielii umane, ci sub influența anumitor factori, concentrațiile de melanină se pot schimba, astfel încât formarea așa-numitelor pete negre.

Cerințe preliminare pentru formarea petelor pigmentate

Pentru a afla cum de a preveni apariția de pigmentare nedorite pe fata, ar trebui să găsească mai întâi, care sunt motivele pentru care sa produs. De asemenea, trebuie amintit că o astfel de manifestare de reacție la razele soarelui este foarte individuală, sensibilitatea pielii la toate diferite, dar din cauza cauzele apariției lor ar trebui să înțeleagă, în fiecare caz, luând în considerare atât factorii ereditari și caracteristici ale cazare. În funcție de acest lucru, și prevenirea apariției acestora poate varia ușor.

După cum se știe, hiperpigmentarea apare cel mai frecvent la femei. Și femeile cred în mod greșit că lupta împotriva lor se bazează exclusiv pe utilizarea anumitor produse cosmetice. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime corectă, deoarece, potrivit numeroaselor cercetari medicale, toate simptomele (și pigmentării nedorite pe piele este tocmai lipsa de exterior) - consecințele modificărilor interne. Pentru că motivul pentru care ar trebui să fie căutate în starea organismului.

Cerințe preliminare pentru formarea petelor pigmentateCerințe preliminare pentru formarea petelor pigmentate

Printre factorii care cauzează modificări ale concentrației de melanina, ar trebui să includă următoarele:

 • Ereditatea - cineva de pe piele mult mai multe pete de vârstă, cineva mai puțin. Și de multe ori este moștenită.
 • O cantitate mare de lumină solară - în locuri unde soarele în timpul verii mai lung, apariția a crescut uvelichivaetsya- pigmentare în cazul în care soarele este mai mică decât aceste manifestări apar mai puțin.
 • Un număr semnificativ de alunite pe corp - acest factor ar trebui să fie, de asemenea, considerată ca o predispoziție la formarea de locuri de ischlishney pigmentare. După alunițe, având o culoare maro închis și în creștere deasupra suprafeței pielii, reprezintă, de asemenea, cele mai mari pete de concentrare pigmentate.
 • Ele se pot forma, de asemenea, pete intunecate pe fata dupa nastere, atunci când există o modificare semnificativă a nivelurilor hormonale ale femeilor. În acest caz, petele intunecate se numesc cloasma. După ceva timp, pe care fiecare femeie a propriei lor, echilibrul este restabilit, hormoni reveni la normal, și formarea de pigmentare excesiva nu mai este o adevărată catastrofă. Cu toate acestea, în această perioadă, după ce copilul se naște, este posibil să fi crescut sensibilitatea pielii la razele ultraviolete de la lumina soarelui.

Formarea petelor pe fata lui dupa ce a dat nastereFormarea petelor pe fata lui dupa ce a dat nastere

 • boli organice. Printre acestea se numără:
 1. Boli ale tractului digestiv. fapt cunoscut că pielea este direct legată de faptul modul în care întregul tractul gastro-intestinal. Și, de regulă, problema de pigmentare pe fata este cel mai frecvent la persoanele care au probleme digestive.
 2. Expunerea pielii de produse chimice. Nu este un secret faptul că unele femei au pielea mai sensibilă decât altele. Că ei au pete pot să apară pe piele prin acțiunea de produse cosmetice de calitate scăzută sau produse care conțin ingrediente chimice dure.
 3. Boala de rinichi, si vezicii biliare si a ficatului.
 4. Lipsa de vitamine și dieta incorectă, dezechilibrată are, de asemenea, un impact direct asupra pielii femeilor.

Razele soarelui sunt considerate cele mai frecvente cauze de pigmentare excesive. Persoanele care nu au o tendință ereditară pentru ei de a percepe soarele ca un bun prieten, pentru că sub influența luminii ultraviolete este formată în suprafața pielii, astfel încât organismul are nevoie de vitamina D, pe care o percepem ca exterior de culoarea bronzului. Cu ajutorul melaninei este corpul nostru este protejat de efectele nocive asupra organismului de radiații ultraviolete în exces.

Cauzele pigmentareCauzele pigmentareCu toate acestea, persoanele care au o predispoziție de a pigmentării excesive reactioneaza diferit la lumina soarelui. Melanina în pielea lor se comportă neregulat, determinând astfel colorarea pielii în unele locuri mai luminoase, în altele - mai puțin luminoase. Ca urmare, nu se poate pigmentarea puternic cunoscut tuturor pistruii că mulți oameni cum ar fi, pentru că ei dau chipul femeii un aspect câteva jucaus si plin de spirit.

Video: Cum de a elimina petele de varsta pe fata

Darker, pete de pigment pronuntate pe fata, o fotografie din care sunt prezentate în acest articol, a strica in mare parte aspectul. Prin urmare, pentru a preveni apariția lor ar trebui să fie utilizate în aplicarea unui număr de recomandări simple, care se va simți întotdeauna atractiv și tânăr.

Cum de a preveni pigmentare excesivă?

petele maronii de pe fata, ale cărei cauze au fost discutate mai sus, nu vor împodobi apariția unei singure femei, deoarece acestea sunt distribuite inegal, oferind fața locului. Având în vedere că orice manifestare neplacuta este întotdeauna mai ușor să previi decât să scape de efectele sale, este posibil să se evite factorii care contribuie la apariția de pete de vârstă.

Cum de a preveni pigmentare excesivăCum de a preveni pigmentare excesivă

Prin urmare, cele mai eficiente măsuri pentru a preveni apariția a crescut pigmentare pe fata trebuie să includă următoarele:

 • Evitarea lumina directă a soarelui, mai ales pe fata, deoarece pielea este deosebit de subțire și sensibile la efectele luminii ultraviolete;
 • Inainte de a merge în aer liber, în special în zilele însorite de vară, asigurați-vă că pentru a purta o pălărie cu un vizor, care va închide cea mai mare a feței.
 • Utilizarea fondurilor speciale pentru fata. De protecție solară pentru fața petelor este considerat unul dintre cele mai eficiente mijloace de combatere a unor astfel de manifestări. Acțiunea unui astfel de material cosmetic bazat pe crearea unei bariere între piele și lumina soarelui. Toate cunoscut SPF-factor de crema pentru a neutraliza expunerea la UV, și ceea ce este recordul lui, cu atât mai eficient efectul acestei cremă.

Utilizarea fondurilor speciale pentru față

Trebuie amintit faptul că aplicarea de protecție solară ar trebui să fie efectuată nu numai în timpul verii, dar și în timpul iernii, atunci când vremea este însorită și activitatea soarelui nu este mai mică decât în ​​timpul verii. În ciuda frigului și zăpadă, este iarna poate forma mai multe din zonele pigmentate de pe pielea feței, deoarece există o reflectare a luminii solare de la suprafața zăpezii și, astfel, crește efectul lor asupra pielii.

Utilizarea de protecție solară pentru a preveni apariția de pigmentare puternice, ar trebui să știți, că poate merge o reacție atunci când o reacție specifică a pielii pentru a face astfel de crema - pete negre pot deveni mai strălucitoare decât și aspectul lor va accelera. Acest lucru se datorează faptului că această cremă special, nu este potrivit pentru tine, pentru că apariția unor astfel de manifestări ar trebui să fie la fel ca crema a cererii, cât mai curând posibil, pentru a elimina și să o înlocuiască cu un alt instrument.

Video: pete de pigment pe fata. Cum sa scapi de pigmentare nedorit de pe față și corp? Expertii spun

În cazul în care nu este încă posibil, pentru a evita apariția unor astfel de puncte ar trebui să fie cât mai curând posibil, pentru a începe o luptă cu ei, pentru că acea persoană este un semn distinctiv al femeilor și starea adesea proastă a impactului său negativ asupra stima de sine a femeilor.

pigmentarea excesivă a pielii - dacă poți scăpa de?

Ca o problemă de cosmetice, pete de pe piele pot fi îndepărtate cu ajutorul diferitelor produse cosmetice și proceduri cosmetice. Cu toate acestea, ar trebui să verificați mai întâi starea sănătății lor, deoarece cea mai mare parte manifestarea externă a unui caracter intern.

Luați în considerare cele mai eficiente măsuri pentru a elimina simptomele de pigmentare excesivă a feței. Printre acestea se numără:

 • descuamarea pielii. Îndepărtarea stratului exterior piele in timpul acestei proceduri permite de a face pete mai puțin vizibile, iar suprafața pielii - o mai uniformă. Există mai multe tipuri de peeling (laser, cu ultrasunete, chimic), care va reduce pete intunecate pe fata. Review-uri de fiecare dintre tipurile de peelingul permit să înțeleagă exact ce fel de costum pentru pielea ta.

descuamarea pieliidescuamarea pielii

 • medicamente tradiționale. Setul de componente naturale și pentru piele ajuta, de asemenea, pentru a albi pielea, ceea ce face locul prea mult pigmentare pe fata mai putin vizibile. Retete masti si de frecare multe utilizate în mod regulat, ele vor da fata umbra buna va reduce intensitatea petelor brune.

medicamente tradiționalemedicamente tradiționale

Aceste instrumente folosite cel mai bine pe timp de noapte, pentru că, după aplicarea lor nu se pot substitui fata lumina soarelui: pielea devine mai sensibila la lumina UV și pete pot să apară chiar mai mult pentru a efectua aceste proceduri. Regulate de îngrijire a pielii faciale, utilizați enumerate în sfaturi de articol pentru a preveni apariția lor - toate acestea vă va permite să se uite mereu tânăr și atractiv!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit