ZdorovGuru.com

Motive pentru părul gri devreme la bărbați, femei

Video: Cauzele păr gri devreme - sanatatea noastra

Prichinyi Ranney sedinyi u muzhchin zhenschinAcum este foarte rar pentru a găsi un bărbat cu părul cărunt pe stradă, o femeie și un bărbat. Doar pentru că o mulțime de păr gri timid, nu doresc să arate, și să încerce cât mai curând posibil sau scoate firele de păr gri de cap sau vopseaua lor. Se crede că părul primul gri pare a fi cu vârste cuprinse între 35-40 de ani, și chiar mai mari între ele. Dar dacă primul gri cap firele de păr de atac în 16-18 ani? De ce am parul gri devreme?

mai puțin nervos

Primul parul gri este cel mai adesea asociat cu nervii, stresul constant, sentimente experimentate de durere, pierdere, sau un șoc puternic, șoc. Dacă sunteți după ce a suferit un stres observat că pe capul lui au apărut primele fire de păr gri, încercați să normaliza starea lor neuro-emoțională. Bea sedative, pentru a primi o multime de odihnă, plimbare în aer curat și să încerce să mănânce dreapta.

Sedativele - Atalaks, melaxen, Adaptol, Persia, tinctura de valeriană, Korvaldin, Barboval, tinctura, talpa, tinctura bujor, sulpiridă.

ereditate

Ereditatea - este o alta cauza de păr gri devreme, la o varsta foarte frageda. În cazul în care părinții sau bunicii tăi / bunici păr gri a venit de până la 20 de ani, cu o șansă de 90%, de asemenea, vă va apărea gri. De multe ori parul gri apare la persoanele care au deficiențe de metabolism în organism (care poate fi, de asemenea, un factor ereditar). Să acorde o atenție la dieta ta - în cazul în care există suficient în dieta de fructe, legume, carne, pește.

părul gri timpurie apare în cazul deficitului de sulf din organism are loc, de calciu și de cupru! Acest lucru sugerează că necesitatea de a schimba dieta.

Alte cauze de păr gri

Gray păr tineri are loc din cauza unor probleme la nivelul ficatului și rinichilor. perturbari hormonale, atât bărbați cât și femei, conduce la faptul că pigment de colorare lasă părul. În acest caz, nu trebuie să rezolva problema de păr gri, și tulburări hormonale. Pentru a începe - contactați medicul dumneavoastră, endocrinolog, urolog pentru bărbați și femei - la ginecolog si sa se consulte cu privire la sănătatea lor și de fond hormonale generale.

Parul nostru este compus din proteine ​​si melaninei. Melanina - aceasta este substanta care da culoarea parului. Aceasta este, pigmentul pielii. Pentru cineva este maro, negru cineva, cineva alb - toți avem diferite culoarea parului si am determinat informatiile genetice transmise de către părinți.

Fiecare cantitate de melanina pigment - diferit. Dar un lucru este clar - mai melanina într-un fir de par, mai întunecat părul. Acest lucru inseamna ca parul inchis la culoare a fost norocos - au tot părul umplut cu melanina.

În cazul în care, din cauza unor factori externi sau interni (de sănătate), o persoană încetează producția de melanină, atunci părul începe să se transforme gri. Ei nu au nimic pentru a umple, și ei sunt de fapt transparente.

Informații interesante despre părul gri

Primul păr gri apare în cazul persoanelor care:

  • Abuzarea utilizare alkogolya-
  • pitaetsya- Poor
  • în mod constant nervnichaet-
  • Punct de vedere fizic și mental obosit la locul de muncă - pereutomlyaetsya-
  • Nu se poate trăi fără câteva cești de cafea sau ceai tare pe zi.


Dacă te uiți la cele mai devreme devine gri, atunci acesta va fi cu siguranță brunete. Blondele sunt acoperite cu gri mult mai târziu.

Video: Care sunt cauzele de păr gri

În 99% din parul incepe sa transforme gri din cei care mananca prost. Acest lucru înseamnă că pielea nu are suficiente elemente nutritive pentru a produce melanina. Inițial, veți observa că există cărunt la rădăcina părului, și apoi (dacă nu face nimic în termeni de putere), parul gri începe să se răspândească în restul lungimea firului de par.

Timpurie de păr gri - acest fenomen este anormal, patologic. Prin urmare, această problemă ar trebui să contactați un medic. Aspectul părului gri 18-20 indică o defecțiune a unuia dintre organele interne, care a încetat să funcționeze și să influențeze producția de pigment de culoare - melanina.

Video: Sedin părului și CAUZELOR EARLY Sedin

Fiți atenți la sănătatea lor! Ce te deranjează? Poate că aveți diabet, tulburări ale tractului digestiv, sunteți o lungă perioadă de timp pentru a limita anumite alimente dieta. Parul carunt apare la persoanele care au fost recent bolnav cu o boală transmisibilă, o boală tiroidiene, tulburări funcționale ale glandelor suprarenale, este bolnav cu astm sau care suferă de anemie.

putere în schimbare

Cum mănânci? Există suficientă în dieta ta, care conțin vitamine și minerale produse. În primul rând - cumpara dintr-un complex farmacie de vitamine și minerale și să le ia în conformitate cu instrucțiunile. Tratamentul preventiv va fi de aproximativ 30 de zile.

Video: Stopsedin. Remediu pentru părul gri pentru bărbați și femei.

Schimbarea dieta - adăugați mere, măceșe, cacao, pește, alge, cereale, fulgi de ovăz, ouă, nuci și orice nuci convenționale, seminte de susan, uleiuri vegetale, cârnați, brânză, midii, stridii, legume. Mananca mai multe legume și fructe (desigur, vorbim despre produse de uz casnic, și nu din magazin, cu nitrați).

Cât timp petreceți în soare?

Cât de des vă petreceți timpul în soare și cât de mult timp petrec acolo? Oamenii care trăiesc în zone cu climă caldă sau pentru cei care preferă toată vara pentru a merge la insulele, părul gri pot să apară în decurs de câteva luni. Observați cum după apă de mare și soarele fierbinte afară bucle vopsea spălate (adică părul vopsit). Și culoarea naturală a părului dispare treptat, în cazul în care o lungă perioadă de timp pentru a păstra soare. Situat pe plajă, nu numai că protejează corpul de razele soarelui, dar, de asemenea, de păr. Aplicați-le spray-uri speciale de protecție și purtați întotdeauna o pălărie.

medicamente

Ce medicamente sunt luați în prezent aveți? Albire precoce manifestată la pacienții cu terapie gormonalnozamestitelnoy. De exemplu, femeile cu disfunctii de reproducere și doriți să rămâneți gravidă. De obicei, astfel de pacienti prescris hormon curs lung. La deficit de hormoni feminini sexuali - estrogeni si excesul de sex masculin - testosteron, pacientul este expus la graying devreme.

Riscul de păr gri devreme sunt cei care iau medicamente protiopuholevye, insulina, antibiotice timp de mai multe luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit