ZdorovGuru.com

Pentru tenul matur - cum de a alege?

Uhod za zreloy kozhey - kak vyibratpielea femeii poate fi numită matură, la vârsta de 30 de ani si mai in varsta. La această vârstă, este necesar să se înceapă de îngrijire mai aprofundată pentru piele și corp. În cazul în care o piele tanara are nevoie de umiditate suplimentară numai sau puteți face complet fără nici un fel de îngrijire, piele matura că această atitudine nu va ierta. Ea începe să-și piardă tonul și se estompeze ca o floare de udare, fără suplimentare. În acest articol, vom discuta despre îngrijirea corespunzătoare a pielii mature.

Vei fi foarte surprins de faptul că, în 20-25 de ani, unele femei observa primele semne ale pielii mature. Pielea incepe sa varsta rapid, în cazul în care în mod corespunzător de îngrijire pentru ea, sau de un stil de viață nesănătos - să fie sub stres constant, tulburări nervoase, fumatul, consumul de alcool, să fie utilizate pentru îngrijirea de produse cosmetice de calitate slabă.

Mai mult decât atât, cosmetologi spun că cea mai mare parte vârsta pielii nu are nimic de-a face cu vârsta biologică a femeii. Cineva deja în cei 20 de ani pot să apară primele riduri, și cineva în 40 de ani arata foarte proaspete și se potrivesc. Simptomele de maturitate a pielii exprimată ca:

  • Pierderea de stralucire sanatoasa pe fata;
  • Lipsa de elasticitate, tonusul pielii;
  • Prima aparitie a ridurilor de pe piele;
  • ten Nesănătoasă;
  • probleme dermatologice.

Dar orice fată, o femeie în prezența dorinței și dorința de a arata mai bine poate amâna procesul de îmbătrânire timp de mai mulți ani. Pentru acest lucru suficient pentru a analiza de îngrijire a pielii feței și a corecta eventualele erori.

Erori în îngrijirea unei pielii mature a feței

Prima și cea mai importantă greșeală în grija unei pielii mature a feței este faptul că femeile nu preferă să se concentreze pe curățare. Dacă pielea tânără ar fi necesară această procedură, datorită conținutului ridicat de grăsimi, prezența leziunilor, etc., nu este necesară pielea matură pentru o astfel de îngrijire. Dar, din nou - a fost o greșeală. Pentru îngrijirea corespunzătoare a femeii ar trebui să aleagă curățare geluri sau spume cu alfagidrokislot conținut care îmbunătățesc procesul de recuperare și reînnoirea celulelor pielii. Ca rezultat, vom vedea o îngustare a porilor de moment, se confruntă cu strălucire sănătoasă, crescând elasticitatea și tonusul pielii.

Video: Faberlic Master class pentru maturi față de îngrijire a pielii. Cum de a păstra tinerețea și frumusețea ta?

O dată pe săptămână ar trebui să fie eliminate de pe fața de celule moarte ale pielii și de a restabili stratul deteriorat al epidermei. Pentru a face acest lucru, se aplică cojile, care sunt prezentate în prezența fiecărei serii de piele.

După ce toate procedurile de mai sus, încercați să hidrata mai mult pielea. Cu cât este mai pielea va primi uleiuri sanatoase si nutritive, vitamine și oligoelemente, cu atât mai puțin pe ea va încreți.

Video: Master class: îngrijire de bază pentru pielea matură a fi iubit

Alegem pentru îngrijirea pielii mature

Pentru tenul matur este foarte important pentru a alege crema hranitoare gras, care va hrăni hidratarea pielii și capcana, pentru a îmbunătăți tonusul pielii și elasticitatea epidermei și restaurarea zonelor deteriorate.

Estheticians li se recomandă să aplice o cremă hidratantă, nu numai pe piele, dar, de asemenea, pe zona gâtului și a pieptului. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că, în aceste locuri pielea incepe sa varsta mult mai intens.Crema hidratanta nutritiv pentru piele in varsta trebuie sa contina componente din grupul constând din vitamina A (acetat de retinol), retinoizi, complexe de vitamine de acid ascorbic, coenzima, uleiuri nutritive,. Toate aceste componente suplimentare au ca scop producerea de colagen și elastină (substanțe biologice naturale, care sunt responsabile pentru pielea tineresc).

În timpul perioadei de timp de vară a pielii mature, în special, necesită utilizarea de protectie solara. Dacă nu protejează suplimentar pielea de radiațiile ultraviolete nocive, toate celelalte metode pur și simplu nu are sens ca atare. O nevoie doar de 20 minute de expunere la soare la nivelul pielii a început să se formeze riduri, și toată grija pe care l-ați utilizat înainte de a - luat un „nu“.

Asigurați-o masca pentru tenul matur

Pentru a hidrata pielea și mai mult, se hrăni, pentru a consolida, strânge, tonifica, este necesar să se recurgă la utilizarea de măști pentru față. De exemplu, masca de lapte ajută la eliminarea ridurilor de pe fata ta, reîmprospătați pielea, da o stralucire sanatoasa. Pentru a masca de lapte de casă naturale numai utilizate. Deci, ia 2 linguri lapte cald (anterior trebuie să se încălzească), se stoarce Aevitum capsulă de vitamina 2 (soluție uleioasă de vitamina A și E) și degetele se aplică pe piele. Așteptați până când primul strat sa uscat și a fost absorbit în piele, apoi se aplică un al doilea, al treilea etc.

Masca de lapte se aplică peste tot în față, ținând seama de pielea din jurul ochilor.

Această mască trebuie efectuată cel puțin o dată pe săptămână. Rezultatul - înăsprit, hidratat, pielea proaspătă a feței.

Video: îngrijire Part-time mature piele / 45 +

Pentru îmbătrânirea pielii Exfoliating recomandă utilizarea unui film de mască (de exemplu, de castravete sau albuș de ou proaspăt). După fiecare mască pe stratul feței este aplicat hidratant nutritiv gros.

Dacă aveți pielea foarte uscată și sensibilă a feței, încercați de 2 ori pe săptămână pentru a face o mască hrănitoare pentru față. Ai nevoie doar de o crema foarte bogat pentru acest lucru, pe care le găsiți (crema Nivea perfect potrivite pentru acest scop). Curățați pielea de murdărie, ștergeți tonic și apoi un strat gros de strat de piele crem (avand in vedere zona din jurul ochilor). După 20 de minute, resturile de pânză cremă Blot nevpitavshegosya. Piele, după o astfel de procedură va fi moale și hrănită.

Professional pentru tenul matur

La selectarea profesional mature cosmetice de îngrijire a pielii da preferință la fiole care conțin acid biogialuronovuyu care asigură o acumulare de umiditate în epidermă. Creme de față trebuie să aibă marcajul de vârstă corespunzătoare și să conțină în vitamine compoziția sale, uleiuri, substanțe nutritive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit