ZdorovGuru.com

Pot condensat lapte de mamă care alăptează?

mogno li sguwenku kormiaweiAlaptarea are o serie de restricții alimentare, și multe opinii diferite pot fi auzite peste laptele condensat, unii cred că acest produs trebuie utilizat în timpul alăptării pentru a îmbunătăți lactației, dar încă majoritatea pediatrilor împotriva lapte condensat, deoarece este în compoziția sa conține prea mult zahăr, ceea ce poate afecta negativ copilul. Adesea laptele este condensat este o cauza majora de o varietate de reacții alergice, probleme cu tractul gastro-intestinal și apariția unei diateza.

Pentru că nu trebuie să utilizați în continuare acest produs în timpul alăptării, cu atât mai mult este un foarte mare de calorii, ceea ce afectează în mod negativ figura mamei.

Acea parte din laptele condensat?

Înainte ar trebui să fie plătit ceva de mâncare mama alăptării la faptul că o parte a produsului, astfel încât să decideți în mod pozitiv sau negativ poate afecta produsul pentru un copil.

Laptele condensat conține lapte de vacă și zahăr, acid ascorbic, sunt de asemenea adăugate adesea, sodiu și potasiu ca stabilizatori. În laptele condensat natural nu grăsimi vegetale, conservanți și îndulcitori. Produs natural diferă de altele prin faptul că are o culoare crem, consistență netedă alb și nu are bucăți de zahăr.

Dacă observați că laptele condensat este un lichid gros sau, în cazul în care există o culoare diferită, acest produs este de proastă calitate, de la ea ar trebui să fie abandonată.

Ce proprietățile de lapte condensat?

produs dulce lapte condensat, care nu este recomandat să folosească mamele care alăptează. Nu nici un rău pentru sănătate nu poate fi decât în ​​cazul în care, dacă mănânci nu mai mult de două linguri de lapte condensat și de calitate în stare proaspătă.

Amintiți-vă lapte condensat, acesta este compus dintr-o mulțime de zahăr, pentru că grăsimea este foarte hrănitoare. Daca mananci un borcan de 250 grame de lapte condensat, organismul apar imediat după extra 1200 de calorii, ceea ce este foarte mult pentru mamele care îngrijesc sănătatea și copilul lor.

Care sunt proprietățile pozitive este laptele condensat?În plus, acest produs are o mare cantitate de zahăr, încă mai are substanțe benefice. Acesta conține o cantitate mare de proteine ​​lactate și de calciu. Dar, amintiți-vă că un produs de calitate în componența sa nu are coloranti, amplificator de gust, cum ar fi prăjituri conțin, marmeladă, bomboane.

Pot condensat lapte de mamă care alăptează?

După ce analiza structura și toate proprietățile deținute de lapte condensat, este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră. Datorită faptului că laptele condensat este compus din zahăr, care, împreună cu laptele va veni la copilul tău, pediatri nu recomanda pentru a utiliza acest produs. Unii medici recomanda adăugarea acestuia la ceai, pentru a îmbunătăți lactației, cel mai bine este să adăugați în ceai nu este lapte condensat îndulcit și simplu, care nu conține zahăr. Dar încă nu puteți folosi o mulțime de lapte, astfel încât copilul poate dezvolta meteoriz și deficit de lactază.

Cel mai bun mod de a crește utilizarea lactației destul de diferite produse, care îmbogățesc organismul cu vitamine și minerale. Aceste produse includ un ceai special pentru mamele care alăptează, sucuri, complexe de proteine, vitamine și minerale și complexe.

Fiecare mamă trebuie să știe că laptele condensat este un alergen puternic, pentru că atunci când hrănire este cel mai bine să renunțe. De asemenea, pe piață sunt foarte puține produse de înaltă calitate, din cauza multor producători de lapte nu utilizează lapte, și fă-o cu pulbere. Ca să nu dăuneze sănătății dumneavoastră și copilul, este necesar să se utilizeze numai de înaltă calitate și produse de dovedit, nu trebuie să fie efectuate la un preț scăzut.

Mai ales nu se poate folosi lapte evaporat in primele trei luni, atunci când organismul si sistemul imunitar al copilului nu este încă pe deplin format. Dacă vă place dulce, încercați o cantitate mică după ce copilul este de 4 luni pentru a intra în dieta de lapte condensat, cu excepția cazului a existat o reacție alergică, poate un pic de răsfăț le, dacă vedeți că un copil a avut probleme cu tractul gastro-intestinal, manifestări cutanate, refuză să hrănirea de lapte condensat. Amintiți-vă că starea de sănătate a copilului tau depinde de ceea ce mănâncă mama.

Este posibil să se folosească lapte condensat fiert mama care alăptează?

Lapte condensat fiert dăunător ca brut. În cazul în care copilul dumneavoastră are alergii, orice fel de lapte condensat poate provoca o reacție alergică. Nu cred că laptele condensat va contribui la îmbunătățirea lactației, aceasta este o concepție greșită, dar răul se poate, pentru că este un alergen puternic, atunci când copilul este de șase luni, și sunteți sigur că acesta nu are o alergie la alimente de lapte dulce, vacă, poate pentru un pic de unitate în dieta dumneavoastră acest produs. Dar uita-te la compoziția sa, deoarece laptele condensat de foarte multe ori fierte nu conține lapte, dar are mai multe arome, substanțe chimice și conservanți. Ar trebui să fie tratați cu extremă precauție în timpul alăptării, la ceea ce mananci, toate acestea se reflectă în tractul gastro-intestinal al copilului.

Video: Pierde greutate pentru Anul Nou după livrare! Am nevoie de o dieta de hrănire mama?

Deci, este foarte important pentru mama care alăptează să se înțeleagă că, înainte de a încerca ceva gustos. Este necesar să se uite la reacția copilului. Toate produsele noi ar trebui să fie administrate în cantități mici. De asemenea, rețineți că, dacă înainte de lapte condensat, care a consumat mamele noastre, bunicile, a fost reală și într-adevăr au beneficiat în timpul hrănirii, este acum foarte dificil de a găsi produse de calitate, în cele mai multe cazuri, acest produs poate afecta doar copilul. În timpul alăptării nu este recomandată utilizarea dulce, ceea ce duce la diateza, și urticarie la copii. Cel mai bine este să acorde prioritate de fructe, acestea conțin mai multe vitamine și minerale. Astfel, laptele condensat mama de alimentare pot fi consumate în cantități mici și numai în cazul în care copilul nu este o reacție alergică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit