ZdorovGuru.com

Cum de a alege un ginecolog pentru ingrijirea prenatala?

Kak vyibrat vracha-ginekologa dlya vedeniya beremennostiOdată ce o femeie descoperă că este însărcinată, mintea ei începe imediat să apară o mulțime de întrebări, variind de la modul în care să se pregătească în mod corespunzător pentru nașterea unui copil, iar ultima alegere de unitate medicală și medicul care va transporta sarcina ei. Mai mult decât atât, alegerea ginecolog afecteaza in mod direct toate in timpul sarcinii. Acest lucru înseamnă că, prin alegerea unui specialist căruia vă încredințez sănătatea și starea de sănătate a copilului ei - trebuie să fie abordat foarte serios.

Recomandări pentru alegerea unui ginecolog

La alegerea unui ginecolog care va ghida sarcinii, vă poate ajuta recomandările altora. Cum? Cu siguranță ai prieteni sau cunoștințe care sunt gravide sau care au născut deja. Absolut fiecare femeie care a vizitat de mai multe ori clinica prenatală și un anumit medic dezvoltă o anumită viziune a unui ginecolog, o sarcina de conducere. Cineva deja după a doua, a treia vizita la un medic ginecolog a scris o declarație că el vrea să se schimbe la un alt specialist, cineva din contră doctorul a placut.

Pe forumurile de femei gravide și mamele pot găsi, de asemenea, o mulțime de lucruri interesante, în special, - consiliere cu privire la alegerea medicului.

Opțiunea cea mai riscantă și nervnozatratny - este prin încercare și eroare pentru a alege un ginecolog. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a vizita clinica prenatală și vorbesc cu mai mulți specialiști. Cu toate acestea, această opțiune este o excepție de la regula.

Alegerea unui medic in clinica prenatală

Pentru gestionarea sarcinii, puteți complet gratuit la clinica pe o reședință. Și există 2 variante de rezultatul evenimentelor - puteți cere imediat să scrie la ginecolog, care a auzit de la prietenii ei, iar a doua opțiune - să-și asume riscul și du-te la un specialist, care este atașat la adresa de reședință. Nu uita despre „word of mouth“ - petrece timpul cu femeile gravide, care sunt în coada de așteptare sub-cabinet de ginecolog.

Etapa de planificare a sarcinii

Dacă alegeți doar un ginecolog, care va continua să mențină o sarcină, este recomandabil să se viziteze mai multi medici.

Determina profesionalismul medic poate doar de modul în care el efectuează o inspecție a pacientului și cum să comunice cu ea. În cazul în care specialistul este cu adevărat interesat în a ajuta să deveniți gravidă sau de a face o sarcina sanatoasa, apoi, în acest caz se va pune o mulțime de întrebări cu privire la stilul tău de viață, sănătatea femeilor, în special la pubertate, starea de sănătate a partenerului, o boală, și, desigur, - obiectivele în ceea ce privește procreare.Un specialist cu experiență va diagnostica pacientul fără examen necesar - analize de sânge, ecografie pelvina, etc. De asemenea, va trebui să meargă mai departe, endocrinolog, cardiolog, și chiar un dentist.

Dictarea cererile lor

Caută ginecolog pentru a face sarcina ar trebui să fie nu numai pentru a citi comentarii, recomandări, rude, prieteni, etc., dar, de asemenea, în atitudinea dumneavoastră personale pentru a sarcinii si observarea directa. Ce înseamnă? Acest lucru înseamnă că viitoarea mama o mama la fel. De ce? Unele femei, fiind gravidă, începe cu prima zi de sarcina pune în aplicare toate recomandările medicului curant. Mai mult decât atât, nu cer nici întrebări suplimentare, și imediat sunt de acord cu tot ceea ce spun. Adică, acest tip de femei gravide, care au nevoie sa și să dicteze ce și cum să facă.

Un alt tip de sarcină caracterizată prin autonomie sporită. Ei sunt interesați în mod activ în menținerea sarcinii, ca atare, necesitatea de a analiza pentru donarea de sânge, pericolele și beneficiile anumitor tratamente. Astfel de femei pot argumenta în mod activ cu ginecolog, scrie eșecuri pentru a efectua diverse analize și manipulare a sănătății lor, precum și - controlul deplin asupra propriei lor sarcinii.

Prin urmare, înainte de a obține înregistrat și să coopereze în mod activ cu un anumit medic, trebuie să analizeze - ce model de sarcină te mai aproape. În continuare, trebuie să vă informeze inițial medicul despre modul în care aveți de gând să dețină toate aceste 9 luni de sarcina si deja abia apoi devine înregistrat la un anumit specialist.

Video: Declaratie privind contul de sarcină.

Criterii de selecție spital pentru îngrijiri prenatale

Deci, ești gravidă! Acum aveți nevoie pentru a alege o clinica pentru ingrijirea prenatala. În cazul în care este un tip de instituție medicală privată, în acest caz, asigurați-vă că pentru a verifica prezența clinicii o licență specială pentru sarcină. De asemenea, întrebați - dacă vi se va da un concediu medical gravidă și un card de schimb (acest document care mamele vin la spital).

Cel puțin, în clinică, în cazul în care vă va duce sarcina, ar trebui să fie un echipament cu ultrasunete de calitate pentru cercetare și o examinare completă a gravidă. Dacă valoarea comoditate, confort și timpul, apoi da preferință la acea clinică, în care toți experții vor fi într-un singur loc - este un terapeut, oftalmolog, dentist, etc.

Este recomandabil să se efectueze sarcina clinică a fost în apropierea de unde vii (din nou, acest lucru se datorează confortului). În mod firesc, la clinica ați ales, trebuie să fie curățenie sterilă. Dacă nu vă place ceva în clinică, cu care ați semnat contractul, puteți termina întotdeauna în orice moment convenabil pentru tine.

Video: Frost Irina Sarcina, nașterea, alăptarea cu partea 3 PNS: livrare. Alăptarea (cursuri de nutriție 2005)

Ginecolog este potrivit pentru tine, dacă ...

  • Trebuie complet și 100% încredere medicul ginecolog. Dacă aveți unele îndoieli cu privire la manipularea și procedurile în curs de desfășurare în timpul sarcinii, cel mai bine este să înlocuiască medicul.
  • Ginecolog la fiecare medic trebuie să ia în considerare punctul de vedere.
  • Dacă nu vă convine orice proceduri sau manipulări cu privire la dumneavoastră și copilul dumneavoastră, medicul le anulează, și nu vă forțați de dragul „ceea ce este atât de necesar.“
  • Medicul nu caută să câștige pe banii și nu oferă o mare cantitate de ghidare care nu sunt necesare de la testele efectuate.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit