ZdorovGuru.com

Cum de a trata pete roșii?

Video: Strawberry. Cum de a trata bolile de căpșuni. Secretele de o recoltă mare.

cosuri rosii, precum și alte tipuri de acnee, apar de obicei pe fata, în cazul în care porii cel mai frecvent înfundate și conductele sebacee murdărie, machiaj sau praf. Cu toate acestea, există și cazuri în pete roșii sunt rezultatul eșecului în hormonal al organismului. pete rosii sunt sub forma unor formațiuni dense de culoare roșie care acoperă toată pielea de pe fata. Prin urmare, regula de bază în prevenirea acnee devine igiena corespunzatoare. Cosmetologi și dermatologi din intreaga lume ne spun că este imposibil de a stoarce coșurile roșii, pentru că amenință apariția unui mare și supurau fierbe în cazul în care dintr-o data toate regulile încălcate dezinfecție. În plus, fața poate să rămână urme pentru totdeauna de pete roșii, care este, cicatrici sau mici cicatrici. Prin urmare, este necesar, cât mai puțin posibil pentru a atinge fața mâinile, și cu apariția de pete roșii pe pielea feței trebuie evitată tratamente pentru frecat, peeling sau de curățare. Și în această situație, este necesar să se aștepte până când petele dispar de pe fața ei înșiși.

Cum să aibă grijă de pielea feței cu apariția de pete roșii?

Asigurați-vă că pentru a avea nevoie de îngrijire regulată pentru pielea feței, și trebuie să se ocupe de toate din zona afectată folosind lotiune antiseptica. Dacă pete roșii au rupt deja, suprafața plăgii trebuie să trateze imediat orice alcool sau medicament care conține acid salicilic. Și dacă petele roșii au apărut nu numai pe față și pe alte părți ale corpului, pielea poate fi curățat cu suc proaspat stors de aloe. Pentru a asigura o mai eficientă, este necesar să se repete această procedură de mai multe ori pe zi. În plus, a scăpa de pete roșii, puteți utiliza măști realizate din lut, care trebuie să fie cumpărate de la farmacie. Pentru a pregăti această mască trebuie să amestecați argila cu apă, și apoi se adaugă sucul de lămâie sau Calendula tinctura. Aplicați soluția rezultată pe piele, de preferință, în seara, astfel încât să puteți curăța în mod eficient și dezinfecta pielea, și să îmbunătățească în mod semnificativ și tenul. Și pentru a spori și mai mult eficiența unei astfel de mască, este posibil să se șterge fața de suc de cartofi sau de mai multe ori suc de fructe pe zi.

Nu cumpara orice produse cosmetice disponibile din pete roșii în magazin sau în farmacie, deoarece acestea pot face propriile lor. Astfel de instrumente va costa mult mai ieftin, dar acestea nu sunt inferioare fabrica mijloace de eficiență. Puteți insista în continuare pe alcool căpșuni, și apoi se amestecă cu suc de castravete, care dă un efect foarte bună recuperare a pielii. Puteți face, de asemenea, tinctura de ovăz pentru frecarea pielii. Toate aceste remedii cu utilizarea regulată uscat treptat, cosuri roșii și nu lasă urme pe piele. În plus, una dintre cele mai eficiente mijloace este de a comprima fața de usturoi. Înainte de a aplica-l pentru a lubrifia toate zonele deteriorate ale pielii cu vaselina, și apoi să le aplice în avans pisate de usturoi. Cu toate acestea, pentru a utiliza această facilitate nu trebuie de multe ori, deoarece are un efect foarte puternic.

Lupta cu acnee roșu, ce să fac?Desigur, pentru a scăpa de acnee roșu este dificil, dar chiar și mai greu de a scăpa de pete roșii pe piele, care rămân după aceste pete. Iar decizia cea mai corectă pentru a elimina acest inconvenient va mărșălui la salon, deoarece specialiștii lucrează acolo, care va ajuta cu siguranță toată lumea pentru a rezolva această problemă. Cu toate acestea, astfel de activități nu își pot permite o mulțime de oameni, astfel încât acestea sunt în căutarea de soluții alternative. Și această decizie poate fi procedurile interne, care se bazează pe utilizarea de uleiuri esențiale. Dar trebuie să fie foarte atenți la doza de uleiuri, deoarece excesul lor poate afecta pielea. Dacă se amestecă într-o cantitate egală de suc de lămâie și ulei de arbore de ceai, o astfel de masca a face față în mod eficient cu pete care lasă pete roșii. efect similar are mijloace pentru care să ia ulei de cuișoare, rozmarin, menta, lavanda si ulei de masline. Toate ingredientele sunt amestecate în proporție de două picături de ulei de rozmarin și o picătură de alte uleiuri. Și dacă aplicați acest instrument în mod regulat, apoi doar o zi vei observa starea îmbunătățită a pielii.

Prevenirea apariției coșurilor roșii

pete roșii pe piele aspectul sugerează că oamenii nu mănâncă, astfel încât există erori în corpul său. Pentru a vă ajuta, aveți nevoie pentru a elimina din dieta dulciuri tale, biscuiți și sucuri dulci. Și doar o săptămână de acnee va începe să dispară. Este recomandabil să se bea ceai verde, mânca supe și pește, și mai multe legume și fructe. În ziua trebuie sa bei cel putin 2 litri de apă. În cazul în care pete roșii au fost rezultatul eșecului hormonal sau din cauza unor dereglări ale metabolismului, în acest caz, este necesar să se consulte un medic. La urma urmei, doar un medic va fi capabil să găsească medicamente dreapta și ridica un program special, care are ca scop curatarea organismului. Astfel de metode includ terapia cu nămol, mezoterapie și ozon, precum și dispozitive moderne cu laser sunt utilizate. Ca urmare, sarcina de medic este de a ajuta la curățarea feței pacientului prin cosuri rosii, iar sarcina pacientului este de a acces în timp util la un specialist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit