ZdorovGuru.com

Vzdutoplodnika Siberian - proprietăți utile, aplicarea

vzdutoplodnikVzdutoplodnika se referă la o specie plantă erbacee perenă, are o singură tulpină, care poate ajunge la o înălțime de aproximativ 70 de centimetri. Caracterizat de multe capete, rădăcini groase, drepte, foarte rar ușor tulpini ramificate. vzdutoplodnika sunt frunze cu trei palete, acestea sunt plasate la rădăcină, ele formează ovoidale, verde, acestea nu se găsesc pe unele tulpini. Frunzele plantei sunt mici, pot fi colectate în umbrele au aceleași raze. fructe vzdutoplodnika sunt ovat, larg, acestea sunt formate firele de păr scurte și rigide.

Descriere vzdutoplodnika

Plante cu flori în primul rând începe să zboare, ei sunt gata la sfârșitul verii. Cel mai adesea distribuite în teritoriu Krasnoyarsk, Irkutsk, Regiunea Amur, în sudul Siberiei. Se preferă să se dezvolte pe pante, în stepele și terase, care sunt situate în apropierea râurilor.

Proprietăți utile vzdutoplodnika

Pentru scopuri medicale folosesc rădăcina plantei, este bogat în piranokumarin, ea conține o mulțime de minerale. Harvest rădăcină cel mai bine în luna iunie, dar cu siguranță trebuie să aibă timp până în toamnă, în același timp, să nu uitați să le curățați de pe sol, iar celălalt. Nu uita să taie în bucăți mici, de până la 7 cm lungime, atunci trebuie să-l facă pe lungime. Uscarea este cel mai bine în pod, este posibil, în încăperea este aerisită în mod constant. Gata de rădăcină atunci când se curbează, și el rămâne întreg. În cazul în care respectă în mod corespunzător cu normele de siguranță, poate stoca până la 5 ani.

vzdutoplodnika Aplicație

vindecători tradiționali cred că, cu ajutorul rădăcinii poate vindeca o boală nervoasă, gastroenterită, tuberculoza pulmonara, inima si boli vasculare. Bazate pe Bulion rădăcină vzdutoplodnika este utilizat pentru a trata cancerul de stomac si esofag. medicină oficială apreciază preparatele pe bază de extract de rădăcină. Acestea pot desemna, în cazul în care există un spasm al vaselor periferice, în insuficiență coronariană cu caracter cronic, boala Raynaud. Deoarece planta are un efect spasmolitic și vasodilatator.

Vzdutoplodnika este o plantă medicinală valoroasă, deoarece are multe proprietati terapeutice. Aceasta este concluzia trasă de către cercetătorii de medicina. Mai ales că sunt utili în tratamentul bolilor cardiace și vasculare.

Cu vzdutoplotnika rădăcină farmaciști siberieni a început să producă pregătire „Dimidin“, care are un efect spasmolitic, de asemenea, „Floverin“ prin ea poate fi îndepărtată cu spasme vasculare periferice, spasmodică vindecate formă endarteritis, boala Raynaud, insuficiență coronariană ușoară.

Datorită conținutului ridicat de cumarină, vzdutoplotnik capabilă să reducă densitatea sângelui, ameliorează spasm vascular, stabilizează funcționarea mușchiului inimii. Prin urmare, cu ajutorul medicamentelor pe bază de rădăcină de iarbă se poate vindeca nu numai boli vasculare, dar, de asemenea, pentru a vă proteja de la ei, aceasta este o prevenire bună de accident vascular cerebral, atac de cord, cum ar fi nu sunt periculoase, dar aduce teribil disconfort - hemoroizi si tromboflebita.Farmacistii dovedit că, pe baza de preparate excelente vzdutoplodnika interacționează cu formele de dozare care includ Scutellaria baicalensis, îmbunătățește în mod eficient vzdutoplodnika.

Video: Proprietatile curative ale brad siberian preparate serie Abiflor: recenzii ale medicilor, experiența de aplicare.

Farmacologie a fost dezvoltat un extract special de apă minerală, glandular "Arshan - Kilkinda" și vzdutoplodnika proaspete. Astfel, a fost posibil pentru a spori efectul plantei, pentru a curăța sângele și pentru al restaura.

Vzdutoplodnika utilizarea pe scară largă a chineză, tibetane, medicina mongolă, oamenii din Trans-Baikal.
Medicina tibetană, China utilizează vzdutoplodnika în gastroenterită, boli de sânge, pneumonie, tuberculoza pulmonară, difterie, are un efect antibacterian. Studiile au arătat că planta este capabil de a suprima nevroza micobacteriilor cura. Deoarece rădăcina conține numeroase substanțe utile - acid acetic Samidinov, chinonă, acid izovaleric, pirokumarin, pteriksin, izobutirat.

În caz de urgență, cu durere severă în inimă, ca și în perioada de reabilitare după un accident vascular cerebral sau un atac de cord, se recomandă să se utilizeze un tinctura si extract de alcool, trebuie doar să-l ia pe plan intern de până la 30 de picături în dimineața, după-amiaza și seara. Este, de asemenea, sfătuiți să utilizeze un extract de hemoroizi, aceste tampoane uzi și se adaptează la fața locului inflamat. Când tromboflebita sunt sfătuiți să folosească tinctura cu vzdutoplodnika, astfel, este cel mai bine să nu se dilueze.

Contraindicații vzdutoplodnika

Planta este contraindicat în hipotensiune arterială, flatulență, constipație caracter aton. În cazul în care o persoană care nu respectă doza, el poate avea amețeli, atunci când apar astfel de simptome, nevoia urgentă de a renunța la tratament. În cazul în care pacientul este prea bolnav nevoie de ea spitalizat de urgență. Amintiți-vă că, pe baza vzdutoplodnika preparate conțin în compoziția lor de toxine, pentru că nu mă pot numi în mod independent, dar sub stricta supraveghere a unui medic, deoarece acestea sunt interzise femeilor gravide și celor care alăptează mama.

Video: Valerian Root - proprietăți și aplicații utile. APLICARE rădăcină de valeriană pentru sanatate si frumusete

Astfel, partea subterană este o componentă excelent pentru astfel de formulări și cum digidrosamidin dimidin ele posedă acțiune antispastică. vindecatori Zabaykalskie apreciază planta pentru efectele sale antihelmintice, deci este utilizat pe scară largă în scopuri veterinare. Rădăcini și rizom are efect bacteriostatic, deoarece utilizarea acestuia se poate proteja împotriva bacililor tuberculosi. De asemenea, au un efect pozitiv asupra vaselor venoase, ameliorează spasme intestinale. Aceasta este una dintre cele mai bune cu hipotensiv și cardio-mijloc prin care se poate depăși endarteritis și vasoconstricție. În ciuda tuturor aspectelor pozitive vzdutoplodnika, nu ar trebui să uităm toxicitatea sa, astfel încât dozele administrate trebuie tratate cu atenție și cu extremă precauție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit