ZdorovGuru.com

Vopsirea roibă (rădăcina extractului roibă) - descrierea proprietăți utile, aplicare

Marena krasilnaiaVopsirea roibă se referă la o specie de plante perene erbacee, sa ramificat lung rizom, este cilindric, exterior roșu-brun, interior - portocaliu-roșu. Rădăcina este un ușor ramificat, superficial. Stem ascensoarele roibă, cu patru laturi, ramuri opuse el. Spikes sunt situate pe ramurile de plante învecinate se pot agăța. Înălțimea de vopsire roiba ajunge la 1, 5 metri.

Descriere roibă

Planta este caracterizata prin flori mici, de culoare galben-verzui. Fructul de roiba reprezintă un drupă negru, planta incepe sa infloreasca la inceputul verii până la sfârșitul lunii august, fructele sunt gata la începutul toamnei. Faceți cunoștință cu vopseaua roiba poate fi pe teritoriul rus al Asiei Centrale în apropierea râurilor, canale. Acesta este un medicament eficient care poate fi folosit pentru a vindeca rinichi si boli de rinichi de piatra. Cel mai des folosit rizom și rădăcină, așa cum este utilizat în industrie, vopsele de fabricație pentru covoare.

Proprietăți utile roibă

Plant este bogat în tartaric rizom, malic, ascorbic, acid citric, deoarece conține zahăr, pectină, proteine. Frunzele și tulpinile în structura au cumarine, carbohidrați, acizi carbonici fenol. Flori roibă bogate în rutină.

Pentru decocturi, infuzii, tincturi utilizate rădăcină, rizom. Planta este necesară pentru a recolta în primăvara sau toamna devreme, înainte de primul inghet. Rădăcina necesitatea de a săpa, curățate de sol, tulpini uscate, ele nu pot fi spălate. Uscarea este cel mai bine în uscător, temperatura trebuie să fie de 45 de grade, puteți pe stradă, doar teni.Hranit de până la doi ani.

Utilizarea roiba

Deosebit de eficient pentru tratarea plantelor de rinichi, în cazul în care sunt găsite pietre.

Medicamente pe bază acest tip de plante - este cel mai bun diuretic, antispasmodic, diaforetic, astringent.

Medicina tradițională prin perfuzie, prin rizomi roiba oprește procesul inflamator în splină, este una dintre cele mai bune medicamente pentru femeile care utilizează posibil reglarea ciclului menstrual. Cu medicamente pe bază de tuberculoză pulmonară roiba poate fi vindecată, dar este important ca tratamentul a fost complex. Infuzia cu cel mai bun diuretic si laxativ roiba.

Dacă o persoană care are probleme de memorie, pentru o lungă perioadă de timp în cauză cu privire la icter, recomandăm să luați o pulbere pe baza rizom cu miere.

medicament este bun pentru a către exterior, în scopul de a utiliza: usura pete pigmentare, pentru tratamentul pecingine, ulcere. Folosind bulion pe bază de roibă posibil pentru a reduce simptomele de cancer de piele.

Pentru a prepara infuzia, trebuie să luați un pahar de apă caldă, se adaugă rădăcină uscată roibă, trebuie să apăsați până la 3 ore. Ai nevoie să-l utilizați după o masă. Mai ales bine să-l folosească la o genito-urinare probleme de sistem.Pentru a prepara supa, care poate fi utilizat sub formă de comprese, ia 10 grame rădăcină jumătate de pahar de apă, toate se fierbe timp de 15 minute. Cu pachetele, puteți îmbunătăți în mod semnificativ starea pielii, și sa sfătuit să folosească cu artrita, reumatism si guta.

Roibă extract

Deosebit de apreciat extract de plante, folosind aceasta poate fi derivat cu pietre la rinichi. Roibă vopsire ajuta sa scape de nefrolitiază de rinichi, boli infecțioase ale tractului urinar. Extractul a fost bogat în hydroxyanthraquinones roibă, hidroximetil, deoarece conține glicozide, planta are, prin urmare diuretic, efect spasmolitic. Din moment ce poate aduce nisip și pentru a elimina spasmul folosindu-l în curând.

Nu este nevoie să se teamă că urina devine roșu după ce a luat extractul, este normal. Dar dacă este o culoare roșie-maronie, se spune că nu puteți utiliza medicamente pe baza roiba.

Deosebit de valoroase în Marin colorantului rădăcină a plantei, este utilizat în scopul mătase vopsirea, lână, bumbac, are o culoare maro-roșcat.

Video: rădăcină de brusture

In medicina, radacina este apreciata pentru proprietatile sale benefice, este preparat cu extract, pudra, le-a tratat la rinichi si vezica urinara. Atunci când boala pietre la rinichi de multe ori prescrie medicamente „Cystenalum“, una dintre componentele sale este rădăcina roiba. Decocturi, extracte, pulberi pot fi vindecate hidropizie, boli splenic, icter, boala de piatra la rinichi.

La rădăcina de suc roibă colorant fabricat, cu ajutorul dismenoreei sale trata, rahitism. Decoctul și infuzie pe baza rădăcinii va ajuta sa scapati de săruri care au acumulat în articulațiile picioarelor, mâinilor, și dureri de spate, guta, artrita.

Video: Ginseng din Coreea de Sud

Eliminați acnee pe fata ta, puteți utiliza această rețetă, este necesar să se amestece grăsimea cu un rizom, dacă adăugați oul poate vindeca vânătăi. Dar, să acorde o atenție la doza, deoarece poate apărea dureri în rinichi, de asemenea, poate agrava boala in urologie.

Tinctura pe bază de roibă - aceasta este una dintre cele mai bune microbicide, este bine să freca gâtul cu osteocondrozei. În cazul în care, dacă tocmai ați început doar urolitiaza este necesar să se utilizeze o tinctura diluata cu apa.

soiuri valoroase sunt roibă roșu, acest iubitor de căldură și iubitoare de apă de plante, rădăcină și rizom este acoperit cu coaja de culoare brun-roșcat. Se aplica acest tip de instalație ca agent de vopsire. De asemenea, folosindu-l poate vindeca oasele pe picioarele lor. Pentru a pregăti supa trebuie să fie într-un pahar de apă fierbinte pentru a prepara o linguriță de rădăcină fin tocat la fiert timp de 10 minute. Mânca o jumătate de oră înainte de masă cu 100 ml de două ori pe zi.

Astfel, vopsirea roiba - nu este numai planta frumos, dar este, de asemenea, util, utilizarea sa ca agent de vopsire în industrie, și este un medicament valoros, prin care pot fi vindecate urolitiază și nefrolitiaza.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit