ZdorovGuru.com

Tratamentul urechilor cu acid boric acasă

tratarea acidului boric ureche la domiciliu

Un mod comun de tratament este tratamentul bolilor de acid boric ureche ureche în casă. Acidul boric este o capacitate puternică de dezinfectant, este tratat, astfel purulent bacteriene și

unele boli fungice. In uz casnic alcool boric - soluție 3% de acid boric, la o concentrație de 70% etanol (alcool), mai puțin formă comună de acid boric cristalin uscat.

Video: Tratamentul ureche otită alcool boric

Tratamentul urechilor cu acid boric în casă.

Acidul boric este destul de bun boli trata ureche asociate cu leziuni infecțioase ale serviciilor sale. soluție alcoolică poate fi dezinfectat canalul urechii sau a urechii în tratamentul fierbe. Când extern acid boric mișcare auditiv supurație, mai precis, alcoolul boric este de asemenea folosit ca una dintre variantele de realizare antiseptice.

De multe ori, medicii prescriu alcool boric în otite purulente urechii medii, în cazul în care există un caracter purulent. Desigur, otita medie nu pot fi vindecate prin alcool boric, au nevoie de anitibiotikoterapiya, dar curăță cursul ședinței pentru prevenirea supurație în canalul urechii.

In final, alcoolul boric este folosit ca antiseptic pentru cerumen realizare. Este o infecție fungică a mișcării auditiv extern. alcool Boric este utilizat de două ori sau de trei ori pe zi.

Înainte de a aplica alcool boric trebuie să fie încălzit.

Tratamentul urechilor cu acid boric în casă.

Video: cerumen. Ce ai în ureche?Acid boric, adică, soluția de alcool este utilizată în formă nediluată, deoarece concentrația acestuia nu este foarte mare - 3%. Cum de a trata ureche alcool boric - metode de aplicare.

picătură 1.Ushnye. am cojit și uscați canalul auditiv picurare 4-5 picături de alcool-bor Th. Un sentiment de ardere lumină în ureche, trebuie să se întindă în jos până când este redusă. În aplicarea de două ori pe zi de acid boric suficient.

2. Dezinfectarea canalului auditiv. Deversarea purificată din canalul auditiv este atent procesat cu un tampon de vata inmuiat in alcool boric.

Cu toate acestea, acidul boric și formularea acestuia sub forma unei soluții de alcool - medicamente expirate, deoarece există mai multe antiseptice, mult mai eficace decât acidul boric.

Fapt interesant.

Acid boric - acid anorganic având un proprietăți slab acide. Are forma de cristale albe, ușor solubilîn alcool, dar slab solubil în apă. Când este încălzit acid boric apa începe să se dizolve în mod semnificativ mai bine.


Prin rezultatele utilizării acidului boric sub formă de produse cosmetice:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit