ZdorovGuru.com

Cum de a trata o ciuperca urechi la domiciliu

Video: cerumen. ureche lavaj.

Cum de a trata ciuperca ureche la domiciliu

Nu atât de mult timp în urmă prieten sa plâns că ea a avut exfolierea neplăcut în ureche. După o excursie la dermatolog, ea a aflat că ciuperca și trecerea la numirea de droguri a decis să adauge tratamentul remedii populare. Aflați cum să trateze o ciuperca la urechi acasă, în curând revenit. Sunt interesat de ce remedii populare a tratat ciuperca, și asta e ceea ce a spus ea.

Ureche ciuperca - cauze ale simptomelor, de prevenire.

Odată ajuns în cochilii microtraumele piele sau extern auditiv meatul fungi provoca daune, simptome similare cu matreata. Celulele pielii afectate nu dozrev incep sa coaja, precum și un lichid în ele le face lipicioase, se lipesc împreună și formează vizibile pentru noi materiale plastice - matreata. Contactul cu ciuperca pielea de pe urechea nu înseamnă neapărat dezvoltarea bolii, este important de imunitate de stat, adică, atunci când aceasta funcționează bine, atunci persoana devine bolnav. rol important în mecanismele de apărare joaca vitaminele B, C, A și E. Prin urmare, deficiente de vitamine poate fi factorul provocator pentru dezvoltarea ciupercilor.

Pentru ciuperca pe urechi nu apare din nou, trebuie să urmați dieta - cel puțin pentru un timp să renunțe la alimente grase nocive, cafea și alcool. Adesea ciuperca se dezvoltă din cauza dysbiosis, astfel încât dieta să includă alimente cu lactobacili si bifidus bacterii vii.

Cum de a trata o ciuperca urechi la domiciliu.

Tratați ureche ciuperca ajuta pe oameni agenți antifungici.1.Soda. După cum știți, ciuperca moare într-un mediu alcalin, și un mediu pot fi create folosind sifon. Asigurați-o soluție 1% de sodă și hidrata urechile pielii afectate de ciuperca. După 20 min. apoi aplicat pe pielea de ulei de cătină sau ulei de galbenele.

Video: ciuperca pe picioare tratamentul său la domiciliu | Cum de a elimina mirosul picioarelor | # Otgribkovnanogah #edblack

2.Polyn si rostopasca. Decocturi de plante aromatice, aplicate împreună sau separat pe pielea urechilor de pe ori patra / zi. Perioada de tratament - aproximativ o săptămână.

Pentru a fi cele mai eficiente medicamente antifungice folosesc plante care stimulează sistemul imunitar - Schisandra, Rhodiola rosea, ginseng siberian, ginseng.

Fapt interesant.

Pentru a îmbunătăți starea de imunitate utilizate adaptogens de plante - soricelului, coada calului, căpșuni, lintiță, afine. Se pare că există măceșul, cenușă de munte.


Fungus sau urechi cu bumbac tampoane video de aici:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit