ZdorovGuru.com

Ovare polichistice - tratament de atac folk

Polikistoz yaichnikov - lechenie narodnyimi sredstvamiovare polichistice legate de tulburări hormonale la femei. Ea apare mai puțin frecvent - doar 8-10% din cazuri clinice. Grupul de risc include absolut toate femeile de vârstă reproductivă înainte de menopauză.

Sindromul ovarelor polichistice este caracterizata prin tulburari ale ciclului menstrual, hormonale in general infertile.

Principalele semne exterioare ale ovarului polichistic

Principalele caracteristici externe ale ovarului polichistic includ:

  • tulburări menstruale. Menstruatia nu poate merge pentru o lună, două, sau chiar șase luni.
  • Tenul gras este predispus la acnee, puncte negre și acnee;
  • păr gras;
  • păr de tip masculin de corp - pe piept, pe fata, pe stomac;
  • Desenarea durere dureri la nivelul abdomenului inferior.

De regulă, cauza principală a ovarelor polichistice - un exces de hormoni masculini. Ele afecteaza cresterea parului pe tot corpul, precum si aparitia de cosuri si acnee pe fata, spate, brate. În plus, culoarea părului unei femei este, de asemenea, mai subțire, ceea ce poate duce la chelie model de sex masculin.

Nu te grăbi să o intervenție chirurgicală!

Primul lucru pe care ar trebui să fie direcționate către tratamentul polichistice - o scădere a nivelului de hormoni masculini din organism de sex feminin. Nivelul de hormoni la ovar polichistic, de obicei, este depășită de mai multe ori, ceea ce afectează negativ starea generală a femeii și statutul ei de reproducere.

De asemenea, o femeie, ca rezultat al ovarului polichistic poate începe rapid să crească în greutate. Mai mult decât atât, acumularea de excesul de greutate este mai ales în zona taliei. Prin urmare, femeile, de asemenea, trebuie sa ma uit la greutatea lor și să înceapă să reducă cu dieta.

Printre altele, tratamentul sindromului ovarului polichistic trebuie direcționată spre stimularea ovulatiei.

Chirurgia este cea mai extremă metoda la care doriți să recurgă, atunci când toate celelalte mijloace și metode au fost încercate.

Dar, dacă aveți sindrom ovarian polichistic este o acută și stadiul avansat, operațiunea nu poate fi pus în afara, deoarece în caz contrar pot exista consecințe grave pentru viața și sănătatea femeilor - până la moarte.

Retete de tratament pe bază de plante al ovarelor polichistice

Primul iarbă, prin care se tratează ovar polichistic - o perie roșie sau patru părți Rhodiola. Acesta este un foarte puternic plante medicinale pentru femei, care este cunoscut în medicina populară pentru proprietățile sale adaptogene. Acesta este utilizat pentru vindecarea rapidă a fracturilor, intinerire a pielii și a organelor interne. Mai mult, patru parti capabil Rhodiola vindeca boli tiroidiene, și diverse boli ginecologice prin creșterea imunității. De asemenea, restabilește peria roșie și duce la fond hormonale normale. In plus, Rhodiola chetyrehhchastnaya reduce nivelul de hormoni masculini în corpul unei femei cu sindrom ovarian polichistic.Deci, pentru tratamentul este necesar pentru a prepara o tinctura de patru părți Rhodiola. Este pregătită cu vodca. Ia aproximativ 100 de grame de iarbă perie roșu și se toarnă 500 ml de vodca. Perfuzați vindecare perfuzie la o săptămână într-un loc întunecos și rece. Ia medicament înainte de a mânca o jumătate de linguriță de trei ori pe zi.

Perfuzia se poate face pe apă. Pentru a lua o lingura de rădăcinile plantelor perie roșie și umple o cana de apa clocotita (250 ml). Insistați nevoie de aproximativ o oră. Ia înainte de mese de trei ori pe zi, timp de o lingura de droguri.

Video: Tratamentul ovarian polichistic. Cum de a trata metodele traditionale ovarului polichistic.

Puteți îmbunătăți, de asemenea, proprietățile terapeutice ale periei roșu. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a amesteca planta de vindecare iarbă în părți egale, cu rădăcini de iarbă levzei. amestec de vindecare Brew ar trebui să fie un pahar cu apă. Dacă aveți tensiune arterială ridicată, peria roșie sub formă de perfuzie pot fi utilizate numai după prescripție medicală corespunzătoare.

Borovaya uter pentru tratamentul ovarului polichistic

Borovaja uter sau ortiliya dezechilibrată utilizate în tratamentul diferitelor boli ginecologice și patologii. Iarbă nu are nici un efect androgenic, astfel încât să-l utilizați pentru tratarea și eliminarea bolii polichistice, este necesar să se combine uterul Upland cu alte plante sau medicamente.

Upland tratament uterul este destul de lung de la șase luni la un an, dar efectul este uimitor. Aceasta planta este într-adevăr capabil de a face upgrade de la interiorul corpului sistemului reproductiv feminin și, în special,. Folosit pentru tratamentul perfuziei uterine upland vodca sau apă.

Ia aproximativ 100 de grame de iarbă upland uterului și se toarnă 500 ml de vodca. Perfuzați vindecare perfuzie la o săptămână într-un loc întunecos și rece. Ia medicament înainte de a mânca o jumătate de linguriță de trei ori pe zi.

Perfuzia se poate face pe apă. Pentru a lua o lingura rădăcinile uterine și umple montane o cana de fierbere de apă (250 ml). Insistați nevoie de aproximativ o oră. Ia înainte de mese de trei ori pe zi, timp de o lingura de droguri.

Cel mai bun din toate, în cazul în care o femeie este pentru tratamentul polichistic va combina Rhodiola de patru ori și upland uterului.

Video: remedii populare trata. Borovaya uter.

radacina de lemn dulce pentru tratarea ovarelor polichistice

Pentru tratamentul ovarelor polichistice aplica antioxidant si agent adaptogen numit radacina de lemn dulce. Aceasta planta are actiune sedativ, antivirale și antibacteriene. În plus, rădăcina de lemn dulce are ca scop reducerea presiunii și reducerea nivelului de colesterol. Rădăcina de lemn dulce conține o substanță unică numită acid glicirizinic, care este identic în efectul său la hormonul cortizol. În plus, radacina de lemn dulce, reduce nivelul hormonului testosteron, care ajută la eliminarea ovarelor polichistice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit