ZdorovGuru.com

Morse reteta afine congelate, proprietăți utile

Mors klukvenuiSucul de afine este foarte util Beve, este un tezaur de vitamine și minerale. Cu suc de afine poate îmbunătăți sistemul imunitar, de a se retrage organismul de substanțe toxice. Sfătuiți să bea în toamnă, în primăvară, atunci când organismul este expus la deficit de vitamina. Pregătiți-l este simplu.

Proprietăți utile suc de afine

Acesta este cel mai bun remediu împotriva gripei, răcelii comune, crește eficiența medicamentelor. Sucul de afine este bogat in vitamina C, de asemenea, conținută în compoziția unei cantități mari de fibre, minerale, vitamine PP grupa B, pectina, antioxidanti. Morse afine - cel mai bun instrument de prevenire a cancerului.

Utilizarea de suc de afine în timpul sarcinii

Femeia în această perioadă importantă de ea are nevoie de vitamine suplimentare. De aceea, recomanda în mod necesar să bea suc de afine, este unul dintre cele mai bune anti-inflamatorii, medicamente antipiretice, a diuretic și acțiune bactericidă. Luând suc de afine în timpul sarcinii poate îmbunătăți procesul digestiv, a scăpa de umflare, ucide bacteriile care se acumuleaza in vezica urinara, cavitatea bucală, pentru a scăpa de greață.

nu trebuie utilizat în timpul sarcinii suc, apa de zahăr, în care un număr mare de aditivi chimici, concentrate, ele pot afecta negativ sănătatea femeii. Cel mai bine este să acorde o atenție la sucul de afine. Dacă suferiți de alergii, acest lucru trebuie făcut cu precauție extremă. Nu poți să abuzeze de suc, și să ia ușor în ficat și boli intestinale.

Reteta clasica de suc de afine

Pentru a prepara medicamentul, trebuie să luați: apă - 2 litri, afine - doua linguri de zahar - 5 linguri. afine pre eliminate de frunze, crengi, alte resturi. Într-un castron email boabe mash. După masa este filtrată. Mai mult, masa solidă este plasată în apă clocotită, se adauga zaharul, toate amestecate bine, atunci trebuie să așteptați până când fierbe. Apoi îndepărtați, se amestecă, a pus la 20 de minute după rece, filtrat printr-o sită. Adăugați sucul care a fost stors în primul rând, după punerea de zahăr.

suc de afine cu diferite componente utile

1. Miere. Cranberry spălat, după umplut cu apă și fierte. Atunci când boabele clocotească, pentru a fixa focul, și după 5 minute, a pus mierea, toate amestecate bine și pot fi eliminate. Se răcește, se filtrează și se pune într-un loc răcoros. Sucul de iarnă este recomandat să bea fierbinte, astfel încât să puteți încălzi în interiorul corpului.

2. suc de afine cu mere. Ai nevoie pentru a aduce: un pahar de afine, mere - 500 de grame de zahăr - 3 linguri, un pahar de apă, un pachet de vanilie. Toate spălate, mere curate. Stoarce sucul de mere, se adaugă 1,5 linguri de zahar, se fierbe un pic. Se răcește, se filtrează. În același mod de a prepara suc cu afine. Separat, se fierbe apa, se răcește într-un frigider. Apoi, se amestecă două tipuri de suc, apa rece, se adaugă zahăr, un pic de vanilie. Răcit 25 minute în frigider.3. Suc de afine-merișoare de munte. Pentru a face aceasta, trebuie să luați o jumătate de pahar de afine, merișoare de munte jumătate de pahar, se adaugă câteva frunze de menta, 2 litri de apă, un pic de zahăr. Lingonberries și cranberries sunt spălate, se deplasează, toate plasate într-un vas emailat, se toarnă apă clocotită, apoi se adaugă zahăr, mentă, capac etanș, înfășurat într-un prosop. Infuzat timp de aproximativ trei ore, tulpina, boabele trebuie sa se framanta cu o lingura, stoarce sucul din ea și se toarnă într-un recipient.

4. Aromatizată suc de afine-merișoare de munte. Pentru aceasta va fi nevoie de 250 de grame de diferite boabe, un pahar de apa cu zahar - 3 litri, un pic de zahăr vanilat, scorțișoară, se fierbe totul. Lingonberries și afine zdrobite folosind un blender sau carne de polizor, atunci ai nevoie pentru a obține sucul, apoi se adauga zaharul vanilat, scortisoara, se fierbe timp de 1 minut, așteptați până când se răcește.

5. Cranberry-currant suc. Pentru aceasta este necesar pentru a amesteca afine, coacăze roșii, albe și negre, se adaugă 250 de grame de zahăr, apă - un litru. Fructele trebuie să framanta, pentru a le obține suc, după ce se toarnă apă clocotită, se filtrează, stoarce umplut cu apă, după fierbere, se adauga sucul si zaharul.

6. Suc de afine-cireșe. Pentru aceasta au nevoie de cireșe - 250 de grame, afine - 200 grame, coacăz alb - 150 grame, zahar - 300 grame. Fructe de padure trebuie mai întâi să grijă de sortare, se spală, cireșe perie, toate pisa și pentru a obține sucul. Deșeurile rămase pline cu apă, toate fierbe, apoi se adaugă zahăr la fiert timp de 6 minute, la foc mediu. Eliminați de la căldură, se filtrează, se adaugă suc de fructe de pădure la sfârșitul anului.

7. Suc de afine cu alte fructe de padure congelate. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: coacăz negru - 150 grame afine - 100 de grame, căpșuni - 50 de grame de zahăr. Bace trebuie bine spălate, împăturit într-o cratiță, se adaugă apă, zahăr de fierbere, aproape ermetic și înveliți într-un prosop. Infuzat timp de aproximativ 4 ore, boabele se înmoaie, se scurge, se stoarce sucul. Bea refrigerate.

suc de afine util să se utilizeze sub formă de căldură pentru răceli, gripă, boli cardiovasculare, se încălzește interiorul corpului, astfel încât circulația sângelui este îmbunătățită, iar persoana recupereaza rapid. suc de afine rece util pentru a utiliza în vara când este foarte cald, astfel încât este posibil să se răcească și tonifia corpul. Recomanda înainte de servire a decora portocale, lămâi, puteți adăuga boabe delicioase și fructe proaspete.

Deci, suc de afine, care este preparat la domiciliu, este o băutură medicinală, deoarece conține numai ingrediente naturale. În primul rând trebuie să alegeți o rețetă potrivită, apoi alege ingredientele naturale și sucul de gătit. Acordați atenție la contraindicații, nu toată lumea poate fi consumat suc de afine, astfel încât să nu dăuneze organismului. bea cu grijă în timpul sarcinii, lactației, nu dau copiilor mici, posibilă reacție alergică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit