ZdorovGuru.com

Tratament ciuperca de remedii populare

Lechenie gribka narodnyimi sredstvamiDiferite metode populare de tratament ciuperca, termeni medicali micoze sau pecingine a piciorului au fost folosite pentru mai mult de un deceniu. Eficacitatea lor este la egalitate cu tratamentul de droguri, motiv pentru care mulți îl preferă această terapie.

Cauze de infecții fungice

Cea mai comună manifestare a ciupercii este o ciuperca piciorului. În primul rând, acesta este asociat cu un risc crescut de infecție fungică cale de uz casnic prin produse de îngrijire personală - prosoape, pantofi, podea murdar. O persoană poate infecție „captura“ în timpul unei vizite la baie, salon (pedichiură depozit subiecți netratați), plaje, duș publice etc.

În cazul în care ciuperca ajunge pe piele opri progresia bolii nu poate începe în cazul în care pielea umană este absolut sănătoasă. Declanșarea factor pentru dezvoltarea ciupercii sunt:

 • pantofi foarte strânse și incomode;
 • Diverse bătături la picioare;
 • zgârieturi;
 • Fisuri pe picioare;
 • manichiura desfundat care oferă acces la infecții ale pielii și sânge uman;
 • O reducere semnificativă a sistemului imunitar uman, în timpul iernii, precum și în perioadele de stres, șoc nervos, șoc, diabet. imunitate scazuta la persoanele cu alcoolism.

tipuri de ciuperci

Clasifica infecții fungice pot fi, în funcție de tipul de agent patogen. agent infecțios este o picioare dermatophyte ciuperca. Deci, aici sunt 3 clasificări:

 • Onychomycosis este o placă ciupercă sau unghiilor. Manifestată opacizare proces extern infecțios a unghiilor, unghiilor mai târziu începe să se îngălbenească și acoperit cu pete. Este posibil ca suprafața unghiilor poate să se închidă până la apariția unei culori negre. Desigur, tot acest proces este însoțit de deformarea unghiilor și durere puternică. Cuiul subțiat treptat și compactat. Toate acestea conduc la faptul că persoana (dacă nu începe un tratament) si nu poate merge fără placă de unghii.
 • Apariția ciupercii între degetele de la picioare, care se manifestă sub formă de roșeață și descuamarea pielii, mâncărime severă și arderea. Ulterior, dezvoltarea bolii, locul de infectie apar bule umplute cu un lichid transparent. Ulterior, lichidul devine tulbure și întuneric, indicând progresia procesului infecție. Ca urmare, o persoană poate fi formată între degete fisuri destul de dureroase, care au inelul de piele chiar sănătoasă.
 • Picior ciuperca începe cu picioare mâncărime, după ce pielea se desprinde și pe ea există pete roșii. Pielea de pe piciorul incepe sa se ingroase si apoi celulele moarte sunt lepădată din stivă. Picioare în același timp, emană un miros foarte neplăcut fetidă, indicând faptul că piciorul infectat finală.
 • înfrângerea Stage de o ciuperca

  Fungus ca și natura infecțioasă a bolii are mai multe etape:

  • Manifestările de formă răsuflată infecțiilor fungice se manifestă ca peeling la călcâi și între degete și suprafețele laterale. În această durere specifică o persoană nu se confruntă.
  • forma Giperkeratoticheskaya care trece infecții fungice se manifestă după cum urmează: pielea de pe picioare devin mult mai groase, iar în faldurile apar peeling. Pielea începe să fie acoperite cu solzi, care sunt rapid exfolia. Toate această condiție la om este însoțită de mâncărime severă și durere. Pielea este uscată și dureros întins.
  • formă Intertriginoznoy de infecție apare ca o înroșire a pielii între degetele de la picioare. Epiderma începe să se exfolia rapid, iar toate acestea conduc la dureri severe.
  • Disgidroticheskaya forma de ciuperca incepe cu formarea de vezicule, umplut cu lichid limpede. Dacă acestea sunt pentru a deschide, puteți vedea pielea goală în jurul căreia sunt peeling. În acest caz, pot exista umflarea membrelor, dureri severe, mâncărime și creșterea temperaturii corpului.

  Cele mai populare moduri de a trata ciuperca piciorului  Tratamentul de ciuperca piciorului sau boala pecingine pot fi vindecate, în ciuda complexității bolii. Principalul lucru - serios și responsabil începe tratamentul. Deci, în cazul în care cabinetul medicament au permanganat de potasiu sau într-un popor „permanganat de potasiu“, atunci se va lua cu siguranță de avantaj, pentru că este - cel mai bun mod de a lupta împotriva majorității infecțiilor cutanate și a proceselor patologice. Rasparte bine picioare soluție de sodă (5 litri polstakana sodă) și înveliți-le cu tifon. Preimpregnat nevoie de tifon in solutie saturata de roz mangan. Cu o astfel de comprese pe picioare trebuie să-și petreacă noaptea. În dimineața zilei de picioare trebuie să fie unse unguent de zinc, care este vândut în farmacii și costă doar mărunțiș. Unguent care pot fi aplicate la nivelul picioarelor și șosete de uzură de top. Deci, puteți merge pe jos toată ziua, atât acasă, cât și la locul de muncă.

  Toate zonele afectate, exfolieri și iritarea trebuie să-prodezenfitsirovat. Pentru aceste scopuri, soluția ideală de iod. Se tratează zonele afectate au nevoie de 2 ori pe zi - dimineața și seara. Acest lucru se poate face după ce abur picioarele într-o soluție de sodă așa cum este descris mai sus.

  combate activ amoniac infecție și sare de mare. Se prepară o baie de 1 linguriță sare în 1 litru de apă și de picioare poparte în această soluție timp de 2 săptămâni. Dupa sa ia o lingura de amoniac lichid și se dizolvă într-un pahar cu apă caldă. Se saturează cu amoniac tifon si infasurati picioarele pe principiul de șosete.

  Pentru tratamentul infecțiilor fungice și a elimina posibilitatea de a face așa-numitul amestec anti-fungice. Pentru a face acest lucru, să ia în părți egale de iod, glicerină și oțet. Toate acestea trebuie să fie diluat cu două părți apă călduță și se amestecă. Apoi, tot ce trebuie să acționeze, de asemenea, așa cum este descris mai sus. Aburi din picioare și se freacă amestecul lor antifungice. un astfel de curs de tratament este de 10 zile.

  De asemenea, zonele afectate se pot aplica o pasta de bicarbonat de sodiu și pudra pentru copii.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit