ZdorovGuru.com

Medicamente pentru diabet zaharat

Video: Tablete de diabet

Medikamentyi ot saharnogo DiabetaIn diabetul zaharat de tip 2 în 100% din cazuri clinice de sprijin de droguri este necesar. Diabetul - o boală a sistemului endocrin, în care există o rezistență tulburare (sensibilitate) la insulină. Adică, corpul uman este în nici un fel răspunde la hormonul (insulina).

Tratamentul diabetului zaharat presupune o dieta destul de rigid, exercitii fizice si aport regulat de medicamente. Pentru tratament, folosind medicamente care scad nivelul de zahăr din sânge, precum și (la destinație) insulină. Tratamentul cu insulină trebuie să înceapă cu un diagnostic complet al organismului și este obligatorie - cu testul de sânge.

Managementul clinic al diabetului zaharat începe cu selectarea unui singur medicament și apoi, în cazul în care tratamentul este ineficient, procesul trece la utilizarea insulinei.

Grupurile de droguri

Până în prezent, există o problemă este de a alege una sau un alt medicament pentru tratarea diabetului zaharat - alegerea lor este într-adevăr foarte larg. Alegerea de droguri este foarte important să urmați toate recomandările medicului dumneavoastră.

Dacă alegeți medicația greșit pentru tratamentul diabetului zaharat, s-ar putea confrunta cu consecințe grave și să provoace o deteriorare de progresie a bolii.

Nu ignora sfatul unui medic, care vă va recomanda numeroase inspecții. De fapt - acest lucru este foarte important și este necesar, în primul rând, pentru pacient.

Există mai multe grupuri principale de medicamente, le ia în considerare:

 • Glibeklamid, tolbutamidă, clorpropamida, glimepiridă precum și - este toate sulfonilureice, care sunt utilizate în practica tratamentul diabetului zaharat de peste 70 de ani. Principiu: Stimularea pancreasului, în scopul de a crește producția de insulină.
 • Metformina - medicamente comune pentru tratamentul diabetului zaharat. Principiul de funcționare: afectează în mod direct ficatului, pancreasului și țesutului adipos și țesutului muscular. La primirea pacienților metformina scade în greutate, nu este nevoie de creșterea producției de insulină. Toate acestea conduc la faptul că persoana se reduce greutatea, normalizează metabolismul, îmbunătățește compoziția sângelui. Medicamentul are efecte secundare, care afectează în principal funcționarea tractului gastro-intestinal.
 • Alte medicamente pentru diabet zaharat

  Pentru a reduce nivelul de glucoză utilizat Troglizaton și Rosiglizaton. Există, de asemenea, medicamente care încalcă absorbția de glucide provenind din produsele alimentare în tractul gastro-intestinal. Acest medicament acarboza sau miglitol. Ca urmare, o persoană care scade riscul de hiperglicemie.

  Medicamente Sitagliptin sau vildagliptină - medicamente care cresc sensibilitatea glucozei pancreatice, prin care - imbunatatirea sanatatii pacientului.

  Unii pacienți pot utiliza un tratament combinat, care este, în același timp, să numească o persoană de două sau mai multe medicamente care scad glicemia. Este dovedit faptul că monoterapia (tratament singur agent) au mai multe efecte secundare decât utilizarea simultană a mai multor medicamente.

  Complicațiile diabetului zaharat

  Complicații ale diabetului pot fi exprimate în apariția:

  Video: Diabet Pill ultima versiune de la 13 septembrie 2016 Primul canal

  • hipertensiune arterială;
  • tulburări metabolice;
  • Tulburări ale metabolismului lipidelor;
  • Reducerea vederii;
  • Funcția de reducere a sistemului endocrin.

  Important!  În cazul în care pacientul este diagnosticat cu diabet zaharat, primul tip, aceasta înseamnă că nu există nici un medicament pentru tratament. În acest caz, se afișează doar injecții cu insulină.

  Diabetul de tip 1

  La pacienții cu diabet zaharat numai primul tip de insulină administrată. Dar, în cazul în care pacientul are complicații, cum ar fi obezitatea, este posibil sa medicamente prescrise - CIFOR si Glucophage.

  Video: S-au găsit un remediu pentru diabet zaharat!

  Numirea orice medicamente trebuie să aibă loc după consultarea unui medic.

  grup de droguri

  Pentru a normaliza de zahăr din sânge este prescris nivelul:

  • Sulfonilureele ca glibenclamida, MANNINO, Glimidstada, glibenclamida, Glidiaba, gliclazida, Glikladid-Aktosa-
  • Diabefarm, Diatika, Diabeton, Diabefarm-
  • Glyumedeks-
  • Meglimid-
  • Glikvidon-
  • glipizide Movogleken-
  • Glinid-
  • Repaglinid-
  • Glyukofazh-
  • Bagomet, Formetin, Răzvan, Nova Met, metformin, Metadien-
  • Diab standardele Pioglitazon-
  • Acarboză, Glibenklamid-
  • Bagomet Plus-
  • Glipizidă combinate cu Metglibom-
  • Saxagliptin în asociere cu metformin.

  medicamente diabet Harm

  Probabil va fi surprins, dar unele medicamente pentru diabet zaharat poate aduce o persoană care nu beneficiază și de rău. Care sunt aceste medicamente?

  medicamente dăunătoare pentru diabetul zaharat sunt cele care au ca scop stimularea pancreasul să producă mai multă insulină.

  Video: La prezentarea de medicamente impotriva diabetului diabeta.wmv

  Pentru acest grup de medicamente includ toți derivații de sulfoniluree și meglitinide.

  De ce aceste medicamente sunt dăunătoare?

  Studiile de pacienți cu diabet zaharat au aratat ca pancreasul pacienților cu diabet de tip 2 produce insulina in 3 ori mai mult decât norma. Că cuvintele nu erau tare, suficient de pacient pentru a lua un test de sange pentru C-peptid.

  Toți pacienții cu diabet zaharat a redus sensibilitatea celulelor organelor interne la efectele insulinei asupra acestora. Asta este, pacientii perturbate complet metabolismul, iar acest fenomen are un nume - rezistenta la insulina.

  Sub acțiunea medicamentelor care conțin sulfonilureice, celulele pancreatice incep sa moara masa. Da, atunci a realizat efectul pe care producția de insulină de către pancreas încetează sau este foarte redusă, deoarece pacientul nu poate avea aceeași autoritate de a opera la fel. Prin urmare, diabet zaharat de tip 2 treceri in diabetul zaharat de tip 1.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit