ZdorovGuru.com

Zoeli

formă de eliberare și compoziție

efecte farmacologice

Doze si mod de administrare

efecte secundare

Contraindicații

Prețurile în farmaciile online:

de la 1178 ruble.

Contraceptive produs Zoeli

Zoeli se referă la preparate inovatoare combinate, monofazice mikrodozirovannym orale care conțin hormoni, similare naturale.

formă de eliberare și compoziție

Zoeli produs sub formă de culoare albă rotunde comprimate filmate biconvexe. «Ne» este gravată pe ambele fețe tablete Zoeli.

Substanțe active sunt tablete de acetat de nomegestrola Zoeli și estardiola hemihidrat. Excipienti suplimentari - celuloză microcristalină, crospovidonă, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, lactoză monohidrat.

pastile placebo galben, formă rotundă biconvex inscripționat „p“, aplicat pe ambele părți.

efecte farmacologice

Estradiol - un estrogen natural identic cu endogen uman 17-estradiol (E2). E2 nu are nici o grupare etinil în poziția 17, diferită de etinil estradiol - o substanță conținută în compoziția altor contraceptive orale combinate.

acetat de Nomegestrola - foarte progestogen selectiv derivat din hormonul steroid natural, având o structură similară cu ea. Ea antigonadotropnym activitate ridicată, activitatea antiandrogen moderată acetat plus nomegestrola nu posedă glucocorticoizi, estrogenică, activitatea mineralocorticoizi, androgeni.

Efectul contraceptiv comprimate Zoeli datorită unei combinații de factori, printre care sunt șef: suprimarea ovulației și modificări în secreția mucusului cervical. După întreruperea tabletelor cele mai multe femei Zoeli spun restaurare destul de rapidă a ovulatiei.

Doze si mod de administrare

Medicamentul este destinat administrării pe cale orală. Conform instrucțiunilor Zoeli luate de zi cu zi, în același timp, independent de ingestia de alimente. Este necesar să se urmeze recomandările din care au primit ordinea specificată în instrucțiunile. Dacă este necesar, tabletele spălate în jos cu puțină apă.

Conform instrucțiunilor Zoeli sunt sfătuiți să ia în termen de 28 de zile de la un comprimat. Primele 24 zile ale unei tablete este de culoare albă, următoarele 4 zile - galben, care conține nici un ingredient activ. De obicei, după 2 sau 3 zile după ultima pilula alb începe Zoeli sângerare anulare. Nu poate fi oprit până la începutul recepției a tabletelor din următorul pachet.

efecte secundare

Conform instrucțiunilor Zoeli destul de bine tolerată.

Cu toate acestea, în unele cazuri, poate exista o manifestare a unor astfel de simptome și condiții, cum ar fi:

• creșterea greutății corporale, creșterea apetitului, sau invers, scăderea apetitului (foarte rar), lichid în organism;• În cazuri rare, intoleranta la lentile de contact și ochi uscat;

• migrena si dureri de cap, uneori - afectare a atenției;

depresiune, modificări ale dispoziției, pierderea libidoului, în cazuri rare - creșterea libidoului;

• - mareele; rare

acnee, mâncărime și uscăciune a pielii, nu de multe ori - alopecie, seboree, hiperhidroză, foarte rar - cloasma și hipertricoză;

• greață, balonare, iar în unele cazuri - o creștere a enzimelor hepatice, rar - gură uscată;

• metroragie, sângerării neregulate, dureri de san, uneori - piept de sensibilitate, durere in pelvis mici, gipomenoreya, etanșarea la nivelul glandei mamare, spasm uterin, uscăciune a vulvei și vaginului, sindromul premenstrual, în cazuri rare - un miros neplăcut din vagin, disconfort în vagin, dispareunia;

• rar - o senzație de greutate.Formular eliberare Zoeli - tablete

Video: Zoeli

Reacții adverse frecvente includ: iritabilitate manifestat rar, umflături, și, în cazuri foarte rare - foame.

Contraindicații

Admiterea Zoeli comprimate încetează în caz de:

• embolie pulmonară și tromboză venoasă profundă (inclusiv istorie);

• migrenă, însoțită de simptome neurologice focale (inclusiv istoric);

Video: Cum a Ovechkin din ceara muzeului Madame Tussauds

• Factori de risc multiple exprimate sau venoase sau tromboză arterială (inclusiv diabetul zaharat, insotita de simptome cardiovasculare, hipertensiune arterială severă, dislipoproteinemiile severă);

• tromboză arterială (inclusiv circulație deficitară la nivelul creierului, infarct miocardic) sau condiții prodromale (inclusiv: anghină, atac ischemic tranzitor), inclusiv istoric;

• tumori hepatice (benigne și maligne), inclusiv o istorie;

pancreatită, însoțite de hipertrigliceridemie severă, inclusiv o istorie;

Video: Eurolive - Mike Zoeli, Tide e DJ Jean Bonfim Marco

• sângerări vaginale de etiologie necunoscută;

• boală hepatică severă;

• deficit de lactază și intoleranță la lactoză;

• menopauza.

Conform instrucțiunilor Zoeli sfătuiți să nu ia în timpul alăptării și în caz de hipersensibilitate și / sau intoleranță individuală la una sau mai multe componente ale preparatului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit