ZdorovGuru.com

Zinaksin

efecte farmacologice

indicaţii

Doze si mod de administrare

efecte secundare

Supliment alimentar capsule Zinaksin

Zinaksin - un supliment alimentar de origine vegetală, care este utilizat pentru ameliorarea durerii in osteoartrita si tratamentul bolilor ale articulațiilor. Este produs sub forma de capsule Zinaksin cu omega-3 și Zinaksin cu glucozamină.

acțiune farmacologică Zinaksina

În conformitate cu instrucțiunea de a Zinaksinu cu Omega-3 sunt componente active în compoziția sunt prepararea acizilor grași polinesaturați omega-3, extract de ghimbir, extract de galangal chinezesc, monogliceridă acid acetic. Excipienți care intră în compoziția capsulelor sunt glicerol monostearat, glicerol, dioxid de siliciu coloidal anhidru. Formularea shell este compus din gelatină, glicerină, sorbitol nu a cristalizat, complex clorofilă de cupru, dioxid de titan.

componente active active în compoziția Zinaksina cu glucozamină sunt extract de ghimbir și sulfatul de glucozamină. Excipienți care intră în compoziția preparatului, sunt rafinate uleiul din sâmburi de palmier, trigliceride, ceară de albine, dioxid de siliciu precipitat. Capsulele coajă compus din gelatină, glicerină, sorbitol 70%, oxid de fier roșu și negru de apă, purificată.

Supliment alimentar în conformitate cu instrucțiunile Zinaksinu cu omega-3, efect antiinflamator, din cauza căreia o reducere a intensității durerii și recuperarea mobilitatii articulare.

Zinaksin cu glucozamina este Chondroprotectors care promovează vindecarea articulațiilor.

Într-o recenzie a Zinaksine aceasta a raportat că medicamentul previne în mod eficient dezvoltarea osteoartritei.

indicatii ZinaksinaInstrucțiunile pentru Zinaksinu cu omega-3 a indicat faptul că medicamentul este un aditiv biologic activ la hrană și se aplică în terapia complexă osteoartrită, care este însoțită de rigiditate și dureri articulare.

Zinaksin glucozamina este desemnat ca aditiv alimentar biologic activ pentru boli ale articulațiilor și coloanei vertebrale, dureri de cap, cu dispepsie, flatulență.

Intr-o revizuire a Zinaksine, de asemenea, remarcat faptul că medicamentul este eficient în tratarea anumitor tulburări ginecologice, cum ar fi endometrioza, salpingita, sindromul premenstrual.

Doze si mod de administrare

Zinaksin cu omega-3 și Zinaksin glucozamină trebuie să ia 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cu puțină apă. Curs de utilizare Durata aditivului este numit medic individual pentru fiecare pacient.

In primele 2 luni de la primirea Zinaksina recomandat să adere doza de 2 capsule pe zi (dimineața și seara), apoi transferat la pacient o doză de întreținere de 1 capsulă pe zi.Capsulele cu Zinksin glucozamina

Efecte secundare Zinaksina

Feedback-ul la Zinaksinu există rapoarte care de droguri provoacă efecte secundare asupra organismului, dar se întâmplă foarte rar.

În mod individual poate să apară alergic reacție, durere în tractul gastrointestinal, greață și vărsături, tulburări diareice.

În cazul în care efectele secundare nu sunt transmise în termen de 14 zile, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a ajusta tratamentul.

Contraindicații Zinaksina

Zinaksin toate formele de eliberare nu este administrat la copii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu hipersensibilitate la medicament, precum și femeile în timpul sarcinii și alăptării.

supradoză

Într-o revizuire a Zinaksine raportate cazuri de supradoze de droguri nu.

informaţii suplimentare

Zinaksin recomandat pentru utilizare la pacienții cu diabet zaharat concomitent, intoleranta la gluten si deficit de lactază.

Nu depășiți doza zilnică recomandată de supliment alimentar.

Păstrați Zinaksin ar trebui să fie într-un întuneric, rece și la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate - 24 luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit