ZdorovGuru.com

Velma

proprietăți farmacologice și compoziția

indicaţii

Contraindicații

Video: Velma Velvumen

Prețurile în farmaciile online:

Video: Revizuirea Vin Diesel biciclist

de la 81 de ruble.

vitamine Velma în capsule

Prepararea Velma reprezintă complexul de multivitamine, are un efect tonic asupra organismului și promovează creșterea vitalității. Conceput special pentru femei, aceasta include în componența sa 28 de macro și micro elemente bioactive, care permit să sprijine sănătatea bărbaților.

Velma Multivitamine vin sub formă de capsule de gelatină.

proprietăți farmacologice și compoziția

efectul Velma al medicamentului, datorită compoziției sale echilibrate, care conține vitamine, minerale, oligoelemente și ingrediente pe bază de plante necesare pentru menținerea sănătății organismului.

Velma permite satisface pe deplin nevoia omului de vitamine și în plus îmbunătățește considerabil cursul proceselor metabolice, îmbunătățește rezistența organismului la diverse infecții, crește durabilitatea și rezistența la factorii de mediu agresivi. De asemenea, complex de vitamina are un efect antioxidant pronunțat care protejează organismul de efectele radicalilor liberi.

Inclus în elementele Velma pot reduce efectele cauzate de un regim alimentar dezechilibrat, obiceiuri proaste, condiții nefavorabile de mediu, suprasarcină psiho-emoțională, care este supus corpul zilnic, de asemenea, vă permite să activați proprietățile de protecție ale sistemului imunitar in timpul bolii prelungite și grave care apar.

Velma este medicamentul recomandat pentru sportivi. Compoziția cu vitamine B, vitamina E, fier, magneziu, zinc promova creșterea corp rezistență, protejează mușchii împotriva deteriorării, au efect anti-stres, îmbunătățește coordonarea mișcării, normalizează procesele de utilizare a glucozei, reduce reactivitatea la efectele factorilor de stres contribuie la sporirea un număr mare de enzime implicate în metabolismul energetic. Substanțele biologic active ginseng siberian, care este permis pentru sportivi inseamna imbunatateste rezistenta din cauza utilizării crescută a acizilor grași liberi, este necesar să se alimenteze nevoia organismului de energie celulară și crește rezistența nespecifică la situații de stres.vitamine Velma poate îmbunătăți și sănătatea reproductivă a sexului puternic. mai multe cupluri se confruntă cu infertilitate în fiecare an. Un motiv pentru aceasta este dieta incorectă și dezechilibrată, ceea ce duce la o deteriorare a calității spermei și a disfuncției acestuia. Seleniul conținut în complexul contribuie la normalizarea spermatogenezei, și face parte din Velma de zinc imbunatateste parametrii spermei motilității, prelungeste semnificativ durata de viață a acestora în ejaculat și previne epuizarea nivelului de testosteron.

Vitamina D, responsabil pentru reglarea nivelurilor de calciu în procesele de țesuturi ale sistemului de reproducere, reface fertilitatea masculină. Vitamina C ajută la menținerea integrității genetice a spermei, previne deteriorarea oxidativ a ADN-ului spermei și, prin urmare, previne deteriorarea și dezvoltarea diferitelor tipuri de defecte genetice în fătului. Cupru ca parte a Velma crește procentul de motilitatea spermatozoizilor progresiva si morfologiei spermatozoizilor imbunatateste. Arginina joacă un rol important în supraviețuirea modulării spermei motilității și ginseng crește numărul de spermatozoizi (in special mobile) în nivelurile de testosteron seminale fluid si liber în plasma sanguină.

indicaţii

Conform instrucțiunilor, Velma recomandat:

 • Pentru a elimina semnele de deficiențe de vitamine și de prevenire a dezvoltării sale;
 • stări astenică de diferite etiologii;
 • Cu oboseala expresă;
 • În condiții caracterizate prin tulburări de memorie;
 • tulburări cerebrovasculare, însoțite de dureri de cap și senzație de tinitus (în special în ceea ce privește pacienții vârstnici);
 • In situatii de stres;
 • În condiții nefavorabile de mediu;
 • Pe parcursul perioadei de recuperare după boală, chirurgie;
 • In perioada de radioterapie sau mijloace de tratament chimioterapeutic;
 • Cu o creștere a activității fizice (în special a sportivilor în timpul antrenamentelor intense înainte de concurs);
 • La niveluri mai ridicate de volumul de muncă mentale;
 • Pentru normalizarea stării generale a organismului pe fondul unei neechilibrate sau malnutriție.

Contraindicații

Cercetare și recenzii medicale ale Velmene indică faptul că medicamentul are un număr de contraindicații.

tablete Vitamine Velma SportNu este recomandat pentru pacienții al căror organism prezintă o sensibilitate sporită la oricare dintre componente, precum și persoanele cu tulburări de somn și iritabilitate.

Velma instrucțiuni interzice simultan complex de vitamina recepție cu alte medicamente care contin vitamine, minerale și componente pe bază de plante similare care fac parte din instrumentul.

De asemenea, nu împărtășesc Velma cu medicamente care au un efect tonic pronunțat asupra sistemului nervos central.

Doze si mod de administrare

Pacienți adulți administrat Velma ingera o capsulă pe zi în timpul meselor sau imediat după aceasta. Capsulele recomandate bea multă apă.

Durata cursului tratamentului Velma variază de la 20 la 30 de zile, și posibila repetare după 1-3 luni (sau altă perioadă convenită cu medicul).

supradoză

Potrivit recenziile Velmene, utilizarea medicamentului într-o doză care depășește instrucțiunile recomandate, poate declanșa dezvoltarea alergic Componente vitamine reacție.

În unele cazuri, alergie este potențial posibil efect secundar al medicamentului chiar și cu recomandări pentru dozare.

interacțiuni medicamentoase

Medicamentul nu poate fi utilizat împreună cu alte complexe cu multivitamine, precum și medicamente care asigură un efect tonic asupra funcției sistemului nervos central.

Video: vitamine Velma

Aflat în fier și calciu Velmene absorbție inhibă în grupul tetraciclinei gut de antibiotice și agenți antimicrobieni, care sunt derivați de fluorochinolone.

Vitamina C creste efectele si efectele secundare ale medicamentelor antimicrobiene aparținând grupei sulfonamidelor.

Video: Vitamine în hrana pentru sport

Antiacidele care conțin aluminiu, calciu si magneziu colestiramina absorbtia fierului. Impiedica

recepția simultană a Velma cu grupul diuretice tiazide în provoacã hipercalcemie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit