ZdorovGuru.com

Tribestan

efecte farmacologice

formă de eliberare și compoziție

analogi

indicaţii

Contraindicații

Prețurile în farmaciile online:

din 1865 de ruble.

Tribestan comprimat de 250 mg

Tribulus - medicament pe bază de plante utilizate pentru scăderea nivelului de colesterol în sânge.

Tribestan acțiune farmacologică

componenta activă a plantelor Tribestan de droguri - anual terrestris plante medicinale Tribulus (un alt nume - Tribulus terestru). Zona de creștere principală - Europa de Sud și Asia, Africa și Australia de nord. Ca un medicament planta brut Tribulus terrestris, de obicei, recoltate în timpul înfloririi și rodirea.

Video: Cum să luați Tribulus terrestris - Comentarii la prima mână

Aplicarea Tribestan incetineste absorbtia colesterolului in intestin, astfel încât medicația are un efect de scădere a lipidelor.In plus, prin primirea Tribestan scade coagularea sângelui, crește tonusul intestinului subțire, și există o stimulare a declinului.

glicozide steroidice - Tribusponin conținute în materialul vegetal, au un efect pronunțat anti-sclerotice. Acest lucru permite utilizarea de medicamente pe bază de plante în tratamentul ateroscleroza, rula concomitent cu hipertensiune și anghină. De asemenea, a efectuat o serie de studii, în urma cărora sa constatat că la pacienții tratați cu Tribestan a crescut semnificativ rezistenta, a accelerat procesul de recuperare după sarcini lungi și o creștere a eficienței.

formă de eliberare și compoziția Tribestan

medicament Tribestan este produs sub formă de tablete rotunde maro, cu un conținut de substanță activă (extract uscat de plante medicinale Tribulus terrestris) component într-o cantitate de 250 mg și excipienți - celuloză microcristalină, povidonă, dioxid de siliciu coloidal, crospovidonă, stearat de magneziu și talc.

Bășicile 10 comprimate.

analogi Tribestan

În conformitate cu componenta activă, singurul analog Tribestan este Tribusponin medicație.

În cazul în care este necesar, după consultarea cu medicul poate utiliza unul dintre analogi Tribestan cu efect terapeutic similar. Acestea includ o serie de medicamente care sunt disponibile în diferite forme de dozare:

  • materii prime vegetale - Angionorm;
  • ulei exterior - Linetol;
  • unguent in aer liber - Parmidin;
  • Tablete - Parmidin, Ezetrol, Angionorm, Polisponin, Eyfitol, probucol;
  • Capsule - Eiconol, Vitrum Cardio Omega 3, Omacor și Gerbion Allium.

indicatii Tribestan

Medicamentul conform instrucțiunilor Tribestan prescrise ca mijloace de prevenire a aterosclerozei (prin reducerea colesterolului total din sânge).

Contraindicații

Contraindicații la primirea Tribestan de instrucțiuni sunt:

  • dispoziție de a sângerare;
  • sarcinii;
  • Copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani;
  • Alăptarea (alăptați);
  • Hipersensibilitate la planta (Tribulus iarba târâtoare) sau componentele auxiliare în interiorul tabletelor.

Doze si mod de administrare

De obicei, numește 1-2 comprimate de trei ori pe zi Tribestan. Este de preferat să ia medicamente cu alimente.Ezetrol - analog Tribestan

Durata tratamentului și posibilitatea de cursuri de tratament repetate este determinată în mod individual de către medic, medicul curant cursul terapeutic.

Tribestan de recenzii in conformitate cu recomandările medicului cauze de supradozaj.

interacțiuni medicamentoase

Instrucțiunile Tribestan privind interacțiunile medicamentoase cu alte medicamente nu a fost descrisă.

Efecte secundare Tribestan

În cele mai multe cazuri, recenzii Tribestan bine tolerate. Numai în unele cazuri, în timp ce lua droguri pot avea reacții adverse ușoare. Cel mai adesea ele apar tulburări digestive, cum ar fi la fel de greață. Intensitatea acestui efect secundar este redus prin scăderea dozei sau primite în perioada (aproximativ trei zile) întreruperea medicației.

De asemenea, în cazul în care există o predispoziție pentru recenzii Tribestan poate duce la dezvoltarea alergic reacții.

condițiile de depozitare

medicamente Tribestan aparține prescrierea de scădere a lipidelor de remedii din plante. Termenul de valabilitate este de doi ani tablete prevăzute cu temperatura de depozitare necesară (25 grade Celsius).

Video: sport Tribestan

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit