ZdorovGuru.com

Sulgin

formă de eliberare și compoziție

indicaţii

Contraindicații

Doze si mod de administrare

Prețurile în farmaciile online:

de la 60 ruble.

Video: Sulgin | Instrucțiuni de utilizare

tablete SulginSulgin - derivat sulfanilamida- agent antibacterian cu spectru larg de acțiune, activ împotriva microorganismelor gram-negative și gram-pozitive, inclusiv agenți infecțioși intestinale.

formă de eliberare și compoziție

Forme de dozare sulgin -... O tabletă (10 bucăți în bezgyachakova contur upakovkah- 10 bucăți în conturul celular upakovkah- 10 bucăți în borcane de sticlă de culoare închisă într-un pachet de carton banca-1 până la 10 bucăți pe pachete bezgyachakova contur într-o cutie de carton. 600 upakovok- ambalaj 10 buc. în blistere dintr-un pachet de carton 1, 2 sau 3 upakovki- 10 buc. în flacoane de polietilenă într-un flacon de carton caseta 1).

Video: Yakupov Ruslan (Moscova reg.) - Sulgin Maxim (regiunea Novosibirsk).

Ingredientul activ al medicamentului - sulfaguanidine: 1 comprimat - 500 mg.

indicaţii

 • bacteriene dizenterie (Acute sau subacute și forme cronice);
 • bețișoare Carriage dizenterie;
 • colită și enterocolită diaree;
 • bastoane de transport febră tifoidă;
 • Pregătirea unui pacient pentru o intervenție chirurgicală la nivelul intestinului subțire sau a colonului (prevenirea complicațiilor septice).

Contraindicații

 • Hiperbilirubinemie la copii;
 • urolithiază;
 • B12-deficient anemie;
 • Deficitul de glucoză-6-fosfat dehidrogenază;
 • vârsta copiilor (nou-născut și piept);
 • sarcinii;
 • lactație;
 • reacție toxică și alergică la sulfonamida din istorie;
 • Hipersensibilitate la medicament sau la alte sulfonamide.

Doze si mod de administrareSulgin luate oral.

Video: Laudă și închinare. 08/05/16

În cazul infecțiilor intestinale acute adulți numește 1000-2000 mg multiplicitate: Ziua 1 - 6 ori, pe 2 și zilele a 3 - 5 ori, zi 4 - 4 ori, ziua 5 - 3 ori zi. Durata tratamentului este de 5-7 zile.

Copiii cu infecții enterice acute doza zilnică este determinată ținând seama de greutatea corporală și de vârstă: până la 3 ani - rata de 200 mg / kg / zi timp de 3 doze de peste 3 ani - până la 400-750 mg de 4 ori pe zi. Durata tratamentului - 7 zile.

Pentru prevenirea complicațiilor postoperatorii administrate la 50 mg / kg, de 3 ori pe zi (la fiecare 8 ore) timp de 5 zile înainte de operație și în aceeași doză timp de 7 zile după intervenția chirurgicală.

efecte secundare

Reacții adverse posibile sulgin: greață, vărsături, indigestie, cristalurie, deficienta de vitamine B, nevrite, leucopenia, și alergic Reacțiile (inclusiv exfoliativă dermatită și urticarie).

Măsuri de precauție

Pentru a preveni dezvoltarea cristaluriei, trebuie asigurată apa alcalina bogata intreaga perioada de tratament (2-3 litri de lichid pe zi). În același timp, se recomandă să ia vitamine B, pentru a preveni deficitele lor.

Este important să se respecte cu strictețe regimul de dozare, deoarece în cazul unor doze insuficiente sau întreruperea precoce a tratamentului are riscul de tulpini rezistente de sulfaguanidine patogeni, care vor continua să nu cedeze la actiunea sulfonamidelor.

interacțiuni medicamentoase

Sulgin reduce eficacitatea preparatelor contraceptive orale.

Benzocaină, procaină, procaină și scăderea benzocaina activității antimicrobiene sulfaguanidin.

Fenitoina, anticoagulante cumarinice și medicamente anti-diabetice, care sunt derivați de sulfoniluree, pentru a crește efectele secundare ale medicamentului.

Acid ascorbic și hexametilentetramina pentru a crește aciditatea urinei, cu toate acestea, în timp ce utilizarea sulgin cresc riscul de cristalurie.

Termeni și condiții de depozitare

A se păstra la temperaturi de până la 25 ° C, într-un loc protejat de lumină, la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate - 4 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit