ZdorovGuru.com

Prostadoz

efecte farmacologice

indicaţii

Metodele de aplicare și dozajul

efecte secundare

Prețurile în farmaciile online:

din 1956 de ruble.

Video: Tsarichenko DG - ProstaDoz posibilitatea de terapie preventiva pentru cancerul de prostata

Supliment alimentar Prostadoz

Prostadoz - un supliment alimentar biologic activ, care este folosit ca un complex de vitamine-minerale pentru a reface deficienta exista in organism. Este produs sub formă de capsule pentru administrare orală, acoperite enteric.

Prostadoza acțiune farmacologică

În conformitate cu instrucțiunea de a Prostadozu sunt componente active ale formulării sunt vitamina E, zinc, seleniu, indol-3-carbinol, extract Teavigo, văzut fructe Palmetto.

Video: tratament non-droguri de prostatita

Toate substanțele conținute în dietă exponat supliment pronunțat bioantiproliferativnymi și proprietăți antioxidante.

Medicamentele care fac parte din grupul de antioxidanți, compuși organici ai peroxidării bont, prin care radicalii liberi sunt formate care au un efect devastator asupra celulelor organismului. Prostadoza efect antioxidant, la rândul său, determinată de încetinirea procesului de îmbătrânire, prin reducerea cantității de radicali liberi.

Vitamina E este un oligoelement liposolubila care participă la funcționarea glandelor endocrine și a metabolismului carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Odată ajuns în organism, se îmbunătățește efectul de seleniu.Seleniul ajută la promovarea și menținerea imunitatea generală. Cu deficitul reduce rezistența organismului la efectele de viruși și bacterii cauzatoare de boli. Este implicată în funcționarea gonadelor și sinteza multor enzime și hormoni.

Zincul este prezent în toate țesuturile organismului și joacă un rol critic în reacțiile biochimice ca un cofactor al mai multor enzime.

Indol-3-carbinol are efecte antiproliferative asupra fibroblastelor. Are proprietăți anti-inflamatorii și anti-edematoase. Normalizeaza tonusului muscular al uretrei si vezicii urinare, reduce severitatea durerii în tractul urogenital.

indicatii Prostadoza

Prostadoz administrat ca aditiv alimentar biologic activ în tratamentul cronic prostatita la bărbați.

De asemenea, este recomandat pentru bărbați și femei, ca o sursă suplimentară de seleniu, zinc, vitamina E, indol-3-carbinol și epigalocatechina Galateas.

Metodele de aplicare și de dozare Prostadoza

Conform instrucțiunilor Prostadozu, adulții ar trebui să ia 2 capsule Bioadditives multiplicitate 1 ori pe zi, cu mese. Durata de aplicare - 1 lună. Acesta poate fi efectuat un al doilea curs, nu mai devreme de 2 săptămâni după cea anterioară.

În ciuda faptului că nu Prostadoz un tratament, înainte de aplicarea suplimentului alimentar ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.Forma Prostadoza de presă - capsula

Efecte secundare Prostadoza

Într-o revizuire a Prostadoze nu au raportat cazuri de reacții adverse la Bad.

Contraindicații Prostadoza

Prostadoz nu au fost prescrise pentru persoanele care prezintă hipersensibilitate la componentele incluse în compoziția sa.

Nu atribuiți vitamine date femeilor în timpul sarcinii și alăptării.

supradozajul Prostadozom

Într-o analiză a Prostadoze există informații privind supradoză de supliment alimentar.

analogi Prostadoza

Conform efectului terapeutic al compoziției chimice și Prostadoza unic astăzi nu există, dar există suplimente cu o compoziție similară.

informaţii suplimentare

Supliment alimentar nu este un medicament. Nu ar trebui să înceapă primirea de fonduri pe cont propriu.

Instrucțiunile pentru Prostadozu a declarat că necesitatea de a suplimenta magazin într-un întuneric, rece, uscat și la îndemâna copiilor.

De la farmacii fără prescripție medicală a medicului curant.

Termenul de valabilitate a capsulelor - 24 de luni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit