ZdorovGuru.com

Tinctură Aralia

efecte farmacologice

Forma de presă

indicaţii

Doze si mod de administrare

efecte secundare

Video: manciurian Aralia: descrierea și proprietățile

analogi

Contraindicații

Termeni și condiții de depozitare

Tinctura de Aralia - adaptogen

Tinctura Aralia - adaptogen, un medicament de origine naturală, care are tonic, CNS acțiune de stimulare.

efecte farmacologice

Tinctura aralia este un produs complex multi-componente fabricate din rădăcinile plantelor manciurian Aralia, în creștere în Orientul Îndepărtat. În rădăcini aralia detectat un număr mare de glicozide specifice care au fost numite și - aralosides. Aralosides A, B și C sunt derivați ai acidului oleanolic asupra tonic corp, efect tonic, reduce cantitatea de glucoză din sânge și crește celulele posedând (imbunatatite de nutritie celulara), sinteza proteinelor activate și procese metabolice în țesuturi, stimulează formarea de glucocorticoizi in glandele suprarenale.

În aralosides de adiție, tinctura Aralia conține aralin alcaloid, uleiuri esențiale, rășini, esențiale pentru oligoelemente ale organismului, vitaminele C si grupa B. In acceptarea ei în interior, în afară de aceste efecte deja descrise, creșterea eficienței, întărește sistemul nervos, normalizează somnul și întărește. Atunci când este luat în mod regulat îmbunătățită activitatea fagocitară a leucocitelor, care are un efect de stimulare și consolidarea asupra sistemului imunitar.

Datorită stimularea metabolismului carbohidraților Aralia tinctura imbunatateste pofta de mancare, ca atare, a permis utilizarea sa la copii și adolescenți.

Forma de presă

Medicamentul este disponibil sub forma unui extract de alcool (70% alcool etilic), la un raport de substanță activă la etanol de 1: 5. Acesta este ambalat în flacoane din sticlă de culoare închisă farmaceutice, cu un dop de plută etanș, container 25, 30 și 50 ml.

indicaţiiTinctura aralia este un stimulent blând, prin care o gamă suficient de largă de indicații de utilizare. Este recomandat pentru reducerea vitalitatea și oboseala, inclusiv cele care sunt asociate cu beriberi de primăvară. Ca adaptogena și mijloace pentru intensificarea procesului metabolic în organism, medicamentul utilizat în practica culturism, în ceea ce privește efectele exercitate asupra organismului fiind preferat peste medicamente stimulatorii puternici ai producției chimice.

Video: farmacie suplimente mele.

În conformitate cu instrucțiunile de tinctura Aralia este de asemenea prezentată în următoarele situații:

 • Hipotensiunea (tensiune arterială scăzută);
 • neurastenie;
 • astenie;
 • depresiune de stat;
 • Reabilitarea dupa meningita;
 • Reabilitare după boli infecțioase virale;
 • Reabilitarea după toate tipurile de leziuni cerebrale traumatice;
 • scăderea libidoului;
 • Disfuncția erectilă este de origine psihogenă;
 • sindromul oboselii cronice;
 • activitatea fizică și mentală intensă, ceea ce duce la oboseală;
 • Diabetul de tip II, diabet zaharat (după consultarea medicului);
 • boli de iradiere (în terapia complexă);
 • Scăderea apetitului la copii;
 • Boala parodontala, boala parodontală, natura atrofica a bolii.

Doze si mod de administrare

În conformitate cu instrucțiunile de tinctura Aralia ar trebui să fie luată de două ori pe zi, în mod direct în timpul sau imediat după o masă, dimineața și la prânz. Doza unică recomandată de 30-40 picături tinctură pentru un adult. Dacă este necesar pentru a îmbunătăți apetitul de droguri pentru copii dat dupa cum urmeaza: o lingura contorizat 10-15 picaturi aralia tinctura se diluează cu apă până la o jumătate dintr-o lingură, și apoi a fost lăsat să bea.Manciurian Aralia - planta din care se prepară rădăcina tinctură Aralia

Având în vedere efectul tonic al medicamentului în seara pentru a face aceasta nu ar trebui să fie, pentru a evita încălcarea care se încadrează proces adormit.

Cursul de tratament este de două săptămâni la o lună, dacă este necesar, după pauza de o luna, cursul poate fi repetat.

In practica dentară, tinctură aralia luați ca o clătire: 1 lingură de medicament într-un pahar cu apă, pentru a clăti cavitatea orală de două sau de trei ori pe zi.

efecte secundare

La primirea indicațiilor, în conformitate cu infuzia de instrucțiuni Aralia este bine tolerat și rareori este cauza reacțiilor adverse. De regulă, ele sunt toate asociate cu exces de dozare: creșterea excesivă a tensiunii arteriale, insomnie, iritabilitate, tahicardie. În acest caz, se recomandă reducerea dozei.

Când pot să apară hipersensibilitate individuală la medicament alergic reacții. În acest caz, medicamentul anula, alegând în schimb o compoziție de medicament, cu un efect similar.

analogi

In mod similar Tinctură acțiunea aralia și posedă alte medicamente făcute pe bază naturală: tincturi ginseng, rosea Rhodiola, Eleutherococcus Leuzea și Pantocrinum (Prepararea extractelor din coarne de cerb) și analogii săi.

Contraindicații

Aralia Tinctura contraindicat dacă sunteți hipersensibil la medicamente epilepsie, giperkinezah, iritabilitate crescuta, insomnie, tulburări cardiace, coronariene exprimate ateroscleroza.

Medicamentul nu este recomandat pentru copii mici, gravide și femeilor care alăptează.

Termeni și condiții de depozitare

Preparatul este depozitat lumina directă a soarelui, la temperatura camerei. Atunci când sunt îndeplinite aceste condiții și menținerea integrității tinctură un termen de valabilitate de doi ani.

Disponibil fără prescripție medicală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit