ZdorovGuru.com

Multimaks

formă de eliberare și compoziție

indicaţii

Contraindicații

Doze si mod de administrare

Prețurile în farmaciile online:

de la 269 ruble.

tablete de vitamine MultiMaksMultiMaks - un complex de vitamine-minerale, a căror recepție menține un echilibru optim de vitamine, micro și macro elemente în organism. Efectul medicamentului are ca scop stimularea sistemului imunitar și de a consolida apararea organismului. Mai mult, MultiMaks contribuie la normalizarea metabolismului, accelerează recuperarea după stres psiho-emoțională și fizică ridicată și crește capacitățile de adaptare într-un mediu în care organismul este supus stresului și factorilor adverse, precum și insuficiente sau malnutriție.

formă de eliberare și compoziție

MultiMaks disponibil sub formă de comprimate filmate (inclusiv ochi și pentru femeile gravide), și sub formă de tablete masticabile pentru elevi.

Baza tabletei: acetat de tocoferol, calciu, iod, vitamina C, betakaroten, biotina, fier, fosfor, Kolekaltsiferol, magneziu, mangan, cupru, molibden, seleniu, nicotinamida, acid pantotenic, clorhidrat de piridoxina, riboflavin, tiamina mononitrat, acid folic crom, cianocobalamină, zinc (sub formă de oxid).

Compoziția pentru MultiMaks ochi tablete includ: acetat de tocoferol, acid ascorbic, bioflavonoide de lamaie, luteina, lăptișor de matcă, seleniu, nicotinamida, clorhidrat de piridoxina, acetat, retinol, riboflavin, clorhidrat de tiamină, cianocobalamina, zinc (sub formă de oxid), extract de afine.

indicaţii

Indicații pentru utilizarea de tablete masticabile MultiMaks pentru elevi sunt:

 • O perioadă de creștere și dezvoltare a copilului intens;
 • dietă greșită, prost echilibrat, defect;
 • Scăderea poftei de mâncare;
 • Perioada de recuperare după boli somatice anterioare;
 • Perioada de stres fizic și psiho-emoțională a crescut.

Tabletele pot fi, de asemenea, administrat profilactic pentru a preveni dezvoltarea unui copil de hipovitaminoză și deficit de minerale.Conform instrucțiunilor de MultiMaksu, comprimate filmate este indicat să se numească:

 • Pentru prevenirea minerale si vitamine deficit la adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani;
 • La nevoile crescute ale corpului de vitamine si minerale (in timpul antrenamentului sportiv sporit de încărcare atunci când mentală și vizuală etc.);
 • Perioada de convalescență după boli;
 • Pentru prevenirea bolilor de ochi legate de vârstă (degenerescenta maculara legata de varsta, cataractă etc);
 • Pentru a umple din cauza alimentației necorespunzătoare sau inadecvate de minerale și deficit de vitamina.

Aplicarea MultiMaksa de maternitate demonstrat pentru a preveni dezvoltarea de hipovitaminoză și minerale deficiențe în planificarea sarcinii, imediat toată perioada de gestație a copilului, precum și în timpul alăptării.

Tablete MultiMaks ochi de ajutor pentru a consolida ochi capilare, spori viziune în condiții de iluminare insuficientă și excesivă. Acestea sunt prescrise pentru a trata și preveni deficiențele de vitamine și minerale la sarcini mari la ochi:

Video: Pokatushki de la multimaksa: 0 - rupte cu realimentare

 • Oamenii care au fost forțați să-și petreacă o mulțime de timp pe calculator;
 • Oamenii care lucrează în camere iluminate intens, sau în camere care sunt iluminate de lămpi fluorescente;
 • Conducătorii auto care trebuie să se deplaseze în timpul nopții;
 • Elevilor și studenților în timpul examenelor și sesiuni.

Primit de droguri, ca măsură preventivă permite ochiului să se adapteze cu ușurință la diferite condiții de iluminare (în special, la întuneric).

In aplicarea tratamentului MultiMaksa prezentat în perioada de recuperare după o operație oftalmic, precum și în tratamentul miopie (Miopiei) de severitate diferite.

Contraindicații

Toate formulările sunt contraindicate în hipersensibilitate la componentele de intrare în compoziția lor.

Sub formă de tablete masticabile, medicamentul nu este indicat pentru copii sub 7 ani. comprimate filmate și ochi MultiMaks nu este indicat pentru copiii sub 12 ani.

Doze si mod de administrare

Conform adnotarea la medicament, MultiMaks ia un comprimat o dată pe zi, după masă, cu puțină apă.

Destinat pentru copiii de la 7 la 14 ani, comprimate masticabile, înainte de înghițire trebuie să mestece.

Complex pentru femeile gravide, inclusiv în componența sa de 12 vitamine si 10 minerale, ia optim în dimineața, după micul dejun.

efecte secundare

Vitamine MultiMaks luteina +MultiMaks, în conformitate cu instrucțiunile, poate provoca dezvoltarea alergic Reacțiile asociate cu hipersensibilitate la componentele sale.

Video: Maynkraft ou cu jucării surpriză jucărie surpriză ou gigant Minecraft

Măsuri de precauție

Datorită prezenței în compoziția tabletelor riboflavina poate fi colorarea urinei galben strălucitor. Datorită prezenței de fier poate mai inchisa culoarea scaunului.

Nu depășiți specificată în instrucțiunile pentru doza de medicament. În caz de supradozaj accidental ar trebui să ia cărbune activ, și du-te la spital. Tratament suplimentar - simptomatic.

Pentru a evita hipervitaminoza contraindicată MultiMaksa utilizați în asociere cu medicamente, care includ vitaminele A, D și E.

analogi

Analogii MultiMaksa sunt următoarele vitamine: ANTIOXICAPS, Perfectil, Royal Wit, complex de vitamine-minerale, 9 luni, Berokka Plus, Vitrum, Vitaspektrum, Vitatress, Vitaftor, Vitrum, Glutamevit, Bio-Max, Jungle, Dr. Theiss Multivitamol, Duovit, Kaltsinova, Complivit, Lavita, Maksamin, Multi-Tubbs, Multiprodukt, Oligovit, vârf D Pregnacare, Prognavit, ReddiVit, Selmevit, Supradin, Theravit, Triovite, Fenyuls Zink, Centrum, Elevit Pronatal.

Termeni și condiții de depozitare

Cumparati MultiMaks posibile fără prescripție medicală. Depozitați vitamine într-un loc uscat la îndemâna razele soarelui. depozitare optimă a temperaturii - 10 la 30 ° C în aceste condiții, durata de conservare a tabletelor - 5 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit