ZdorovGuru.com

Melagenin

Forma de presă

efecte farmacologice

indicaţii

Contraindicații

Video: Mijloace de vitiligo: Puvalen, Vitillo, Melagenin, Elokim, Immunal, Soultz

Pigment înseamnă Melagenin Plus

Melagenin - pigmentarea de droguri cutanat ajută la producerea de melanină și de reproducere a pielii.

Forma de presă

Producerea de alcool soluție Melagenin destinate utilizării în exterior. 100 ml soluție conține un extract alcoolic din placenta umană de 50 ml și 100 mg de clorură de calciu.

Producerea lotiune Melagenin Plus pentru uz topic, destinat pentru tratamentul de chelie.

acțiune farmacologică Melagenin

Melagenin Plus - medicament destinat recuperării pigmentarea pielii prin creșterea capacității sale de a absorbi razele ultraviolete, care este transformat substanța biogen L-DOPA în melanină.

placenta umană, care este o parte Melagenin are o valoare biologică ridicată și are un efect terapeutic marcat. clorură de calciu, la rândul său, de asemenea, joacă un rol important în a ajuta la imbunatatirea multiplicare pigmentat celulelor (melanocite) in sinteza melaninei.

În opinia Melagenin chiar ajută să scape de cazuri severe vitiligo din cauza unui impact profund asupra stratului bazal al epidermei. De asemenea, trebuie remarcat faptul că repigmentarea, care apar ca urmare a aplicării medicamentului, este ireversibil. În plus, în conformitate cu instrucțiunile Melagenin acționează exclusiv pe zonele depigmentate, fără a afecta pielea normală.

Video: Tratamentul Vitiligo este posibil!Mai ales bun la a ajuta Melagenin, plus negricios de oameni, în comparație cu pacienții care au pielea palidă.

indicatii Melagenin

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare Melagenin prezentate în vitiligo și piele depigmentare din cauza arsurilor.

Melagenin plus spectacole și pentru tratamentul de pierdere a parului.

Contraindicații

Melagenin medicament este contraindicat în intoleranța individuală a componentelor sale. De asemenea, nu folosesc droguri pentru femeile gravide sau care alăptează.

Video: Medical Center "T-Medicus" Almaty

Dozarea și regimul de dozare Melagenin

Înainte de utilizare, flaconul se recomandă Melagenin shake pic pentru a distribui uniform precipitatul. Medicamentul trebuie aplicat pe toată zona afectată o dată pe zi. Melagenin Dozare depinde de zona și întinderea leziunilor cutanate. Doza medie Melagenin Plus este de 1-5 ml la un moment dat.

Trebuie remarcat faptul că medicamentul nu este pur și simplu aplicat pe piele afectate și se freacă în ea. Aplicați vârful degetelor de medicamente fără a folosi tampoane și șervețele.

Melagenin Plus este proiectat exclusiv pentru uz extern. Nu poți să ia medicamente în interior.

Medicatia nu este toxic, astfel încât acesta poate fi utilizat pe orice parte a corpului (nas, gură, buze, pleoape, zona anusului, organele genitale, etc.).

O dată pe zi, timp de 10-15 minute trebuie să fie supuse zonele de piele tratate cu medicament la ultraviolete de expunere.

În prima etapă a tratamentului Melagenin zonelor afectate devin roșii, iar după un timp începe să se întunece.Forma problema Melagenin - soluție de alcool

Efecte secundare Melagenin

Recenzii Melagenin în soluție alcoolică poate fi imediat după aplicarea de a provoca disconfort, mai ales după frecarea la nivelul mucoaselor, zone ale corpului.

Aplicați Melagenin Plus poate atât pentru copii cât și pentru adulți, și pacienții vârstnici. Au fost identificate reacții locale de droguri sistemice. Nu exista comentarii Melagenin plus supradoze de droguri a fost raportat despre.

interacțiuni medicamentoase

Melagenin compatibil cu orice băuturi și alimente, precum și alte grupe de medicamente. Excepțiile sunt psoralens, tsitostaty, corticosteroizi și alte medicamente pentru tratamentul vitiligo care reduc eficiența Melagenin.

După aplicarea produselor cosmetice medicament poate fi utilizat după 45 de minute și o oră după aplicarea medicamentului pacientul poate lua un duș, face rufele, se spală vase etc.

condițiile de depozitare

Melagenin ar trebui să fie depozitate într-o sticlă bine închisă. În condițiile de păstrare termenul de valabilitate al medicamentului este de trei ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit