ZdorovGuru.com

Leuzea

efecte farmacologice

Doze si mod de administrare

indicaţii

Contraindicații

efecte secundare

Prețurile în farmaciile online:

Video: Farmacie Pharma Partea 2. Leuzea adaptogens Ginseng Eleutherococcus

de la 115 ruble.

Leuzea tablete formulare tonice

Leuzea - ​​tonic si preparare vegetal tonic care este utilizat la o potență redusă, oboseală, precum și tulburări ale sistemului nervos.

levzei acțiune farmacologică

Medicamentul acționează ca un naturale Leuzea adaptogen și are un efect tonic, crescând astfel rezistența la solicitări fizice severe și condiții de mediu nefavorabile.

Rhaponticum CARTHAMOIDES este o plantă perenă, care crește în munții Altai. În plus, aceasta planta poate fi găsit în Est și Siberia de Vest și Asia Centrală. Acesta crește în munți, la o altitudine de 1700-2000 de metri.

Rhaponticum CARTHAMOIDES în Siberia este mai bine cunoscut sub numele de „Maralova iarbă.“ „Root Maral“, cum este numit. Root levzei o lungă perioadă de timp folosit în medicina Altai. Are substanțe biologic active, care sunt produse și acumulate până la sfârșitul vegetației - uleiuri esențiale, Ecdysten, alcaloizii, insulina, zahăr, săruri ale acidului fosforic, materia rășinoasă și gume.

plantă Leuzea carthamoides este utilizat în următoarele cazuri: în cazul în care o persoană a fost oboseala mentală sau fizică, tulburări ale sistemului nervos central, insomnie, oboseala, diabet.

Practic specialiștii aplică levzei rădăcină în terapia complexă pentru ameliorarea oboseala fizică umană, a scăzut de performanță, și este folosit în călătorii de lungă durată și dificilă.

Doze si mod de administrarePicături, precum și extract lewisia ar trebui să ia 20-25 picături de 2 ori pe zi, cu mese. În plus, din preparatul vegetal este preparat o soluție specială folosită pentru 100 de mililitri. Pentru a utiliza o astfel de soluție este necesară înainte de mese de 2 ori pe zi - dimineața și după-amiaza.

tablete Leuzea, în conformitate cu instrucțiunile trebuie consumate oral 1-2 lucru de 3 ori pe zi. Cursul de tratament este de 2-3 săptămâni, în funcție de starea pacientului.

Atunci când se aplică tablete levzei pot perturba somnul, astfel încât acestea să fie luate nu mai târziu de 4-5 ore înainte de culcare.

indicatii Leuzea

Medicamentul trebuie utilizat în tratamentul următoarelor condiții:

 • În cazul în care o persoană are o scădere a potență;
 • Atunci când oboseala fizică sau mentală a pacientului;
 • Extractul a fost aplicat Leuzea sindromului premenstrual;
 • Este folosit în infertilitate secundară;
 • Drug aplicat în timpul convalescenței.

Leuzea recomandat ca anabolizant, antidepresiv, nootrop și stimularea, tonic, multivitamine și polimikroelementnogo mijloace.

Levzei rădăcină este folosit pentru a face sportivii de putere de specialitate. Aceasta dieta face pentru o performanță crescută a persoanelor active fizic în curs de pregătire pentru competiții majore. În plus, rădăcină ajută să recupereze rapid de la diverse leziuni sau suprasarcină.

Contraindicații

Root levzei sfătuiți să nu ia pentru a trata următoarele boli:

 • aritmie;
 • Tulburări de somn grave;
 • iritabilitatea;
 • Boli infecțioase care se dezvoltă într-o perioadă acută;
 • hepatice cronice si boli de rinichi;
 • epilepsie.

lewisia extract alcoolic este contraindicat cronic alcoolism. Nu puteți utiliza levzei pentru tratamentul copiilor, cu vârsta mai mică de 12 ani.

Nu a fost prescris medicament în timpul alăptării.

Efecte secundare levzei

La aplicarea Leuzea pacientul poate să apară dureri de cap care dureaza nu mai mult de două zile, apar iritabilitate, apar alergic reacție. În plus, o persoană pot prezenta creșterea tensiunii arteriale și indigestie.Extract de Lewisia - un remediu pentru oboseala

Cele mai botanice Caracteristicile levzei carthamoides

Extern Leuzea carthamoides seamănă cu un ciulin. Aceasta planta are o înălțime de 0,5 până la 2 metri. Rizom în orizontală levzei și are o fină, rădăcini dens în creștere. Numeroase nu tulpini ramificate și au un coș singur sferic la partea de sus.

Video: Leuzea - ​​gunoi complet

Frunze de plante sunt destul de mari și sunt aranjate alternativ. Florile au tubii levzei forma glubokopyatinadrezannym cu telul. Culoare - violet-purpuriu.

Fructele apar ca un maro achene uscat patrulatera având o lungime de 5-6 mm, o lățime de 2-3 mm, iar partea superioară a moț. Blossoms Leuzea într-o anumită perioadă - iulie și august. Semințele se dezvolta numai în luna septembrie, iar în această perioadă începe să colecteze rizomii.

Plantații de experți colectează levzei în vârstă de trei până la patru ani.

informaţii suplimentare

Potrivit comentarii, Leuzea atunci când tratamentul pe termen lung este capabil de a spori rezistenta. de asemenea, reduce rata de incidență, contribuie la îmbunătățirea sănătății umane în ansamblu, îmbunătățirea memoriei, stimulând în același timp capacitatea mentală de muncă, și ajută să se concentreze.

În doză unică se produce excitație a sistemului nervos central. Pentru comentarii, Leuzea ajuta la normalizarea hipotensiune arterială precum și a tensiunii arteriale.

Forma de presă

Medicamentul este produs în felul următor:

 • Într-un extract Leuzea. Medicamentul este într-un flacon de 50 ml.
 • Într-un elixir al Altai. Produsă în sticle sau sticle de 100, 200, 300 mililitri.
 • Sub formă de tablete. Comprimatele Leuzea se utilizează ca aditiv activ - 5 miligrame.

condițiile de depozitare

Medicamentul trebuie să fie depozitate într-un loc uscat și bine ventilat. Perioada de valabilitate - 2 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit