ZdorovGuru.com

Lerkamen

efecte farmacologice

formă de eliberare și compoziție

analogi

indicaţii

Prețurile în farmaciile online:

de la 360 ruble.

Lerkamen la o doză de 20 mg

Lerkamen - un medicament care produce o blocare a canalelor de calciu lent. Un medicament utilizat pentru tratamentul bolilor sistemului cardiovascular.

efecte farmacologice

De droguri inhiba celulele musculare netede, și inhibă, de asemenea, curentul de calciu transmembranara în cardiomiocite. In plus, Lerkamen și medicamente hipotensive are efect antihipertensiv (procedeul are loc prin medicament direct și efect relaxant asupra musculaturii netede vasculare).

formă de eliberare și compoziția Lerkamena

Conform instrucțiunilor Lerkamen făcute sub formă de tablete rotunde, care sunt acoperite cu un strat de film sau de culoare galben deschis sau galben pal. Drajeuri au o formă lenticulară, o parte din care există un risc. pastile emise de medicament în blistere, ambalate în cutii de carton.

Video: 31.03.2016 | Natalia Chebotarenko - medicamente sau suplimente alimentare: ce plătim?

Un comprimat conține clorhidrat de lercanidipină medicament (10 mg), lactoză monohidrat (30 mg), celuloză microcristalină (39 mg), stearat de magneziu (1 mg), carboximetilamidon de sodiu (tip A - 15,5 mg), povidonă K30 (4, 5 miligrame).Acoperirea cu film este compus din Opadry OY-SR-6497 (3 miligrame), hipromeloză (1,913 mg), Macrogol 6000 (0,3 miligrame) colorant oxid feric galben (0,037 mg), talc (0,15 mg), titan dioxid (0,6 mg).

Conform instrucțiunilor se Lerkamen de asemenea, produse sub formă de tablete, care sunt acoperite cu un strat de peliculă de culoare roșiatică-roz. Drajeuri au o formă lenticulară cu riscul ca o pauză de culoare galben deschis.

În opinia Lerkamen vândute în farmacii în cutii cu blistere, care sunt ambalate în cutii de carton. Compoziția unei tablete conține următoarele ingrediente: celuloză microcristalină, lercanidipină clorhidrat (20 mg), lactoză monohidrat, stearat de magneziu, carboximetilamidon (tip A) și povidonă K30.

Lerkamena peliculă de acoperire este alcătuit din următoarele componente: dioxid de titan, talc, Macrogol 6000, oxid de fier, Opadry 02F25077, hipromeloză.

analogi Lerkamena

Conform analogul substanței active Lerkamena un medicament numit Zanidip-Rekordati.

Mecanism de acțiune pentru colegii Lerkamena includ următoarele medicamente: Zanifed, Vero amlodipina, cardilopin, Agen, EsKordi core, Sakura, Foridon, Plendil, Tenoks, Omelar cardio.

indicatii Lerkamena

Conform instrucțiunilor Lerkamen trebuie prescris în cazul în care pacientul este detectat hipertensiune arterială ușoară sau moderată în severitate.

Doze si mod de administrare

Experții de droguri recomandăm să luați cincisprezece minute înainte de masa de dimineață. Tableta trebuie să ia pe cale orală, fără de mestecat, apa stors. doza minima Lerkamena (este doza inițială) este de 10 miligrame. Treptat, doza trebuie crescută până la 20 mg (1 ori admisie pe zi).Lerkamen la o doză de 10 mg

Contraindicații

Potrivit comentarii medicale Lerkamen nu trebuie utilizat în cazul în care pacientul:

  • Descoperit stenoza aortica;
  • Există sensibilitate crescută la componentele Lerkamena;
  • Identificat intoleranta la lactoza, diverse încălcări ale absorbabilitatea glucozei și galactoză;
  • Există insuficiență cardiacă cronică;
  • Diagnosticat cu insuficiență renală sau hepatică;
  • instabil anghină.

Lerkamen nu ar trebui să se aplice în timpul sarcinii și alăptării. În plus, medicamentul nu este recomandat pentru post-infarct miocardic, femeile de vârstă fertilă care nu folosesc metode contraceptive.

Experții interzic categoric Lerkamen aplică în cazul copiilor sub 18 ani. Cu îngrijire prescrie medicamente pentru boala cardiacă ischemică, insuficiență renală sau hepatică, boală cardiacă coronariană, persoanele în vârstă.

Efecte secundare Lerkamena

Opinii Lerkamen ar putea provoca reacții adverse ale organismului prin diferite sisteme de livrare:

  • În unele cazuri, acolo vărsături, diaree, greață, indigestie, durere epigastrică, elevație reversibilă a enzimelor hepatice, hiperplazie gingivală;
  • În plus, la unii pacienți atunci când sunt utilizate Lerkamena pot dezvolta edem periferic, tahicardie, dureri în piept, angină pectorală, infarct miocardic, amețeală, poate scădea tensiunea arterială.

În opinia Lerkamen, în cazuri rare, cauza erupții cutanate, poliurie, mialgii, somnolență.

condițiile de depozitare

Lerkamen ar trebui să fie depozitate într-o cameră care este inaccesibil copiilor. Temperatura aceasta nu depășește 30 de grade Celsius.

Video: Jess plus | Instrucțiuni de utilizare

Lerkamena perioadă de depozitare de 3 ani (pentru o funcționare corespunzătoare).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit