ZdorovGuru.com

Kvadevit

formă de eliberare și compoziție

proprietăți farmacologice

indicaţii

Contraindicații

Kvadevit complex MultivitamineKvadevit - agent de multivitamine.

formă de eliberare și compoziția Kvadevita

Produsă complex de vitamine sub formă de comprimate filmate, fiecare cuprinzând:

 • acetat de alfa-tocoferol într-o cantitate de 3 mg;
 • Acid Ascorbic - 75 mg
 • Acid Glutamic - 50 mg;
 • Fitin - 30 mg;
 • Clorură de potasiu - 10,5 mg;
 • pantotenat de calciu - 5 mg;
 • Sulfat de cupru pentahidrat - 400 mcg;
 • Metionina - 50 mg;
 • Nicotinamida - 20 mg;
 • Rutozid - 10 mg;
 • Vitamina B2- 2,5 mg;
 • clorhidrat de tiamină - 2,5 mg;
 • clorhidrat de piridoxină - 2mg;
 • Acid folic - 100 g;
 • Cianocobalamina - 10 micrograme;
 • acetat de retinol - 2500 UI.

Proprietăți farmacologice Kvadevita

Toate vitaminele și mineralele care alcătuiesc Kvadevita, sunt factori importanți în procesele metabolice care au loc în organism. Acestea sunt conținute într-o doză mai aproape de nevoile fiziologice de zi cu zi, determina proprietățile medicamentului.

acetat de alfa-tocoferol (aka - vitamina E) este un antioxidant care previne hemoliza, normalizează numărul eritrocitelor, dar, de asemenea, influențează pozitiv funcționarea țesutului muscular, fibrele nervoase și gonade.

Acidul ascorbic (sau vitamina C) în compoziția Kvadevita ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și virusurilor implicate în menținerea structurii dinților, cartilajelor și oaselor, influențează maturarea eritrocitelor și formarea hemoglobinei, și oferă, de asemenea sinteza de colagen.

Video: Coral Club Acid folic

Acidul glutamic, care este o materie primă pentru producerea de aminoacizi în organism, - un participant important în metabolismul azotului. Aceasta contribuie la o mai bună aprovizionare cu energie pentru creier, stimuleaza procesele de oxidare implicate în metabolismul proteinelor și carbohidraților, crește activitatea motorie, îmbunătățește activitatea nervoasă și starea de spirit.

Fitin - un alt element Kvadevita - promovează creșterea și dezvoltarea țesutului osos, stimulează sânge, afectează în mod pozitiv sistemul nervos in boli care sunt caracterizate printr-o lipsă de fosfor din organism.

Potasiul activeaza o serie de enzime și munca musculare ale inimii, este un membru al contracției musculare si procesul de transmitere a impulsului nervos, regleaza tonusul vascular, normalizeaza echilibrul acido-alcalin în organism.

pantotenat de calciu este o substanță importantă, care promovează regenerarea endoteliu și epiteliu, este implicat în multe reacții de oxidare.

O parte din cupru Kvadevita participă la procesele care furnizează oxigen pentru țesuturile unui organism, în special în formarea formării hemoglobinei și eritrocite. De asemenea, acest element îmbunătățește pe pereții vasculari.

Metionina - un important aminoacid care nu este sintetizat în corpul uman. Cu toate acestea, această componentă este necesară pentru detoxifierea xenobioticelor (vii substanțe străine) precum și pentru activarea vitamine, proteine, enzime și hormoni.

Video: Kvadevit Vitamine (Napryazhenka) rece în pieptNicotinamida - un membru indispensabil al carbohidraților și metabolismului lipidic, respiraia tisulară.

Rutozin (aka - rutin) - este un flavonoid având proprietăți antioxidante implicate în procesele redox și previne oxidarea și facilitează escrow vitamina C in tesuturi.

Riboflavina (cunoscut la noi ca vitamina B2) incluse în Kvadevita ca un catalizator major pentru procesul de percepție vizuală și respirația celulară.

Tiamina (vitamina B1), - un compus solubil în apă implicată în reglarea metabolismului glucidic și funcționarea sistemului nervos.

clorhidrat de piridoxină (cu alte cuvinte - vitamina B6) - Element, care este implicată în sinteza neurotransmițătorilor și metabolismul proteinelor.

Acidul folic (vitamina B9) - compus necesară pentru creșterea, dezvoltarea și funcționarea sistemelor imunitar și circulator implicate în sinteza de aminoacizi, acizi nucleici și nucleotide, precum și în formarea de celule roșii din sânge în măduva osoasă.

Cianocobalamina - este vitamina B12, care este esențială pentru dezvoltarea celulelor epiteliale și elementul hematopoietic este implicat în metabolismul acidului folic în sinteza de nucleotide și de mielina.

Și ultima componentă Kvadevita - este acetat de retinol sau vitamina A. Acesta este responsabil pentru funcționarea normală a pielii, organul vederii și a membranelor mucoase.

indicatii Kvadevita

Instrucțiunile pentru Kvadevitu a declarat că este un produs cu multivitamine este destinat să compenseze deficitul și prevenirea vitaminelor și mineralelor de mai sus, în special la vârstnici.

Contraindicații

Ghidul oficial la Kvadevitu ca urmare contraindicată:

Video: Ce sunt steroizi (steroizi anabolizanți) pot fi cumpărate de la farmacie?

 • Prezența de hipersensibilitate la oricare dintre componentele constitutive ale medicamentului;
 • Copiii până la vârsta de 14 ani;
 • Sarcina și alăptarea.

Doze si mod de administrare

Formularul Kvadevita release - tableteComprimatele Kvadevit administrat pe cale orală, după mese.

Ca măsură preventivă, el a fost numit pe 1 comprimat de trei ori pe zi, pentru uz medical - 2 buc. de trei sau patru ori pe zi.

Durata tratamentului este de 3 săptămâni. Dacă este necesar, repetați cursuri de terapie, dupa o pauza de 3 luni.

Efecte secundare Kvadevita

Numeroase comentarii Kvadevit sugerează că acest complex de vitamine, în majoritatea cazurilor bine tolerate și efectele secundare de dozare subiect cauze.

În cazuri rare Kvadevit, comentarii, poate provoca alergic Reacțiile datorate intoleranței componentelor sale individuale.

informaţii suplimentare

Kvadevit este interzis să ia împreună cu alte complexe de vitamine.

Riboflavina, care face parte din preparat, poate determina colorarea galben urină. Această condiție este normal și nu necesită eliminarea de vitamine.

Kvadevit din farmacii fără prescripție medicală. Data de expirare - 24 luni, normele de depozitare - un loc uscat și răcoros.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit