ZdorovGuru.com

Klimov

efecte farmacologice

indicaţii

Doze si mod de administrare

efecte secundare

Prețurile în farmaciile online:

Video: Casa 2 femei lupta Yakunin & Klimov

de la 1048 ruble.

Protivoklimakterichesky de droguri Klimov

Klimov - un protivoklimakterichesky preparat medicamentos, oferind un efect anti-androgenice. Disponibil sub formă de tablete de alb și roz în caseta de calendar.

acțiune farmacologică Klimena

În conformitate cu instrucțiunea de a Klimenov, componentul activ este comprimate albe estradiol valerat. Componente active roz sunt comprimate ciproteron acetat și estradiol valerat. Componente auxiliare cuprinzând compoziția de medicament, acționează lactoză monohidrat, amidon de porumb, povidonă 25000 (K25), stearat de magneziu, talc, zaharoză, povidonă 700000, carbonat de calciu, Macrogol 6000, ceara de albine.

Klim este un medicament combinat care conține hormoni feminini și substanțe care au un efect opus hormonul sexual masculin. De droguri este un medicament pentru terapia de substituție hormonală și reumple deficit de hormoni sexuali din organism de sex feminin.

pastile Klimov stimulează reducerea și eliminarea simptomelor tulburărilor asociate menopauzei, prevenirea osteoporozei, și boli ale sistemului cardiovascular.

Estradiol valerat bont manifestarea simptomelor, a căror apariție este cauzată de o scădere a nivelului de estrogen din premenopauză. Acestea includ: transpirații, bufeuri, tulburări de memorie și de somn, depresiv stare, iritabilitate, crize vasculare, modificări atrofice ale membranelor mucoase și a pielii, oaselor si osteoporoza casante, metabolismul lipidic, modificărilor vasculare aterosclerotice. Substanța are un efect neglijabil asupra capacității ficatului la sinteza proteinelor și formarea de renină.

acetat de ciproteron este un agent antiandrogenic. Datorită proprietăților progestativi, este capabil să inducă schimbări secretorii în epiteliul proliferante al uterului, ceea ce duce la mătuire proceselor proliferative care stimulează dezvoltarea hiperplaziei, tumori hormoni cu deficit de caractere progesteron. Datorită substanței proprietăți antiandrogenice previne fenomene androgenization femei (masculine caracteristici aspect: hirsutism, îngroșării vocii, etc.), care primesc terapie de substituție cu estrogeni în deficit de estrogeni acuta apar pe fondul ovarectomie (operațiune de eliminare a uneia sau a ambelor ovare).

Instrucțiunile pentru Klimenov remarcat faptul că medicamentul nu afectează procesul metabolismului lipidelor în organism, ceea ce contribuie la manifestarea proprietăților profilactice ale produsului în ceea ce privește bolile cardiovasculare în timpul menopauzei.

indicatii Klimena

Conform instrucțiunilor Klimov este numit ca terapie de substituție pentru tulburările de menopauză, care sunt însoțite de tulburări psiho-vegetative, fenomene androgenization, uscăciunea membranelor mucoase ale tractului urogenital și a proceselor atrofice ale pielii.

Video: Ce Rusia poate da Crimeea? Construirea podului nu afectează trecerea navelor în strâmtoarea Kerci RIA Novosti RIA Novosti. Michael Klim ...

Comprimatele Clim sunt recomandate pentru prevenirea bolilor cardiovasculare și a osteoporozei în post-menopauză.

Klim este prescris pentru deficienta de estrogen apar pe un fond de ovariectomie cu boli non-neoplazice, precum și pentru tratamentul tulburărilor menstruale.

Doze si mod de administrarecomprimate Klimov trebuie luate zilnic de la a 5-a până în ziua a 25-a ciclului menstrual, în același timp, ca un întreg, fără a fi mestecate și bea puțină apă.

Pentru comoditatea de a lua pastile pe un ambalaj calendar stabilească un autocolant special (furnizat în kit), pe care simbolul săptămânii. Prima zi de recepție trebuie să fie amplasat pe „start“, respectiv, primirea Klimena ar trebui să înceapă cu tabletele situate sub acest domeniu, și apoi luând săgețile de mișcare imprimate pe ambalaj.

După ce a primit tabletele primului pachet trebuie să fie făcut o pauză săptămână.

menstrualnopodobnoe De obicei 3-4 zile după ultima pilula se observă sângerare.

După 7 zile, ar trebui să înceapă a lua pastile de la al doilea ambalaj calendaristic. În cazul în care sângerarea nu a apărut, terapia este continuată numai în absența sarcinii.Dozare sub formă de pre - Tablete

La menopauza, amenoree și sângerare după ovariectomie Clim prescrise 1 comprimat indiferent de faza ciclului. Durata tratamentului - 21 de zile, o pauza - 7 zile.

În cazul în care recepția de timp fix a fost trecut cu vederea, ar trebui să fie luate comprimat Klimov, în termen de 12 ore.

Efecte secundare Klimena

În conformitate cu revizuirile de Klimenov, în timp ce luați medicamentul poate să apară Simtiti tensiune glandele mamare, greață, disconfort în epigastru, poate varia, de asemenea, libidoului si greutatea corporala.

Video: Lego Lord of the Rings # 1 călătorie nachinaetsya

În cazuri rare, în creștere, eventual, dureri de cap și agravarea starea de spirit.

Individuale pot apărea mici pete menstrualnopodobnye sângerare.

Contraindicații

Klim nu este atribuit femeilor în timpul sarcinii și alăptării.

Contraindicații la medicament sunt tumori și disfuncție hepatică, icter, umflarea glandelor mamare, ovarelor si a uterului.

Noi nu recomandăm utilizarea de la Klimena endometrioza, procese tromboembolice, celule secera anemie, tulburări ale metabolismului lipidic, diabet sever, însoțite de complicații vasculare.

Klim nu este atribuită femeilor cu antecedente de herpes și otoscleroză.

supradoză

Cu o supradoză de un accesoriu de droguri de efecte secundare.

informaţii suplimentare

Clim nu este destinat pentru a fi utilizat ca un contraceptiv.

6 săptămâni trebuie să întrerupeți administrarea medicamentului înainte de o intervenție chirurgicală.

Dacă în timpul tratamentului cu Klimenov apar dureri de cap severe, migrene, auz și deficiențe de vedere, precum și tensiune arterială ridicată, este necesară îndepărtarea medicamentului.

Instrucțiunile pentru Klimenov afirmă că medicamentul ar trebui să fie depozitate într-un întuneric, rece, uscat și la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate - 60 luni.

Video: Cum să încărcați video de pe YouTube

Klimov de la farmacii pe baza de prescriptie a medicului curant.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit