ZdorovGuru.com

Klimadinon

efecte farmacologice

Forma de presă

indicaţii

Doze si mod de administrare

Uno Klimadinon tablete conținând 32,5 mg de extract uscat de rizom tsimitsifugi

Klimadinon - un protivoklimakterichesky preparat medicinal. Este produs sub formă de picături, tablete și Klimadinon Klimadinon Uno.

acțiune farmacologică Klimadinon

În conformitate cu instrucțiunea de a Klimadinon sunt componenta activă a medicamentului este un extract de rizom Cohosh negru. Componente auxiliare în compoziția tabletelor ies în afară lactoză monohidrat, amidon de cartof, talc, oxid galben de fier, stearat de magneziu, fosfat acid de calciu dihidrat, dioxid de titan, oxid roșu de fier, macrogol 6000, Eudragit RL 30 componente D. auxiliare care formează picăturile sunt etanol , ulei de mentă, zaharină de sodiu dihidrat, apă purificată.

Klimadinon este medicamentul de origine vegetală, având ca efect complex de estrogen. Substanțe active componenta activă a medicamentului cuprinde foarte specifice si organoselektivnye fitoestrogeni care posedă proprietăți dopaminergice și organoselektivnym în raport cu corpul feminin.

Aplicarea Klimadinon terapie eficientă de înlocuire tulburări de menopauză, însoțite de deficit de estrogen. Medicamentul este luată după operație pentru a elimina ovarele la femeile de vârstă reproductivă.

Video: Pregătirile în menopauză. Lena Kuzmina.

La aplicarea Klimadinon sunt stimulate hipotalamus receptorilor de estrogen, ceea ce duce la o scădere a exudatelor de eliberare a hormonului luteinizant.

Într-o revizuire a Klimadinon constată că, în timpul tratamentului cu medicamentul observat normalizarea sistemului vascular de funcționare și starea psiho-emoțională a organismului. Acest rezultat apare datorită scăderii producției de estrogen și crește secreția de hormoni FSH și LH.

Klimadinon are o influență pozitivă asupra metabolismului țesutului osos.Componenta activă a medicamentului nu inițiază proliferarea endometrului și celule de carcinom dependente de estrogen in san.

Forma de presă

Acesta a produs medicamentul în aceste forme:

  • comprimate rotunde biconvexe roz Klimadinon conținând 20 mg extract uscat din rădăcini Cohosh negru. 60 bucăți per pachet;
  • comprimate rotunde biconvexe roz tablete Klimadinon Uno filmate conținând 32,5 mg de extract uscat din rădăcini Cohosh negru. Pachetul de 30 de bucăți;
  • Transparent picaturile maro pal wraparound din lemn, din care 100 ml conține 12 g de extract lichid din rădăcini Cohosh negru. Vândut pe 50 flacoane ml din sticlă în întuneric-dozatoare.

indicatii Klimadinon

Instrucțiunile pentru Klimadinon a declarat că toate formele de eliberare a medicamentului este destinat pentru tratamentul tulburărilor psiho-emoționale, și vegetovascular în premenopauză și postmenopauză însoțite de transpirație excesivă, tulburări de somn, insomnie, bufeuri, iritabilitate, amețeală, apatie și depresiune, nevroză, dureri de cap, starea de spirit labilitate.

Doze si mod de administrare

Tabletele și Klimadinon Klimadinon Uno trebuie înghițite întregi și nu trebuie mestecate, cu puțină apă. Picăturile trebuie administrat oral nediluat. Capabil să primească picături, de pre-imprimate pe o bucată de zahăr.

Video: Cum de a elimina rapid mareele: Menopauza, trifoi și articulațiilor

Comprimatele Klimadinon numesc 1 pc de două ori pe zi, Klimadinon Uno - 1 comprimat o dată pe zi sau 30 de picături de 2 ori pe zi.

În conformitate cu revizuirile de Klimadinon, efectul terapeutic al medicamentului observat după 2 săptămâni de la inițierea tratamentului. Durata cursului este atribuit și corectat de către medicul curant în mod individual pentru fiecare pacient.

În absența consultării cu medicul poate lua Klimadinon nu mai mult de 3 luni.Picături Klimadinon ce conține 12 g de extract lichid de rizomi tsimitsifugi

Efecte secundare Klimadinon

Intr-o revizuire a Klimadinon a raportat că aplicarea medicamentului din organism poate avea efecte secundare, cum ar fi dureri abdominale, senzație de tensiune în glandele mamare, creșterea greutății corporale, menstrualnopodobnoe precipitatele.

Contraindicații Klimadinon

Instrucțiunile pentru Klimadinon au indicat faptul că medicamentul este contraindicat pentru persoanele cu intoleranță la componentele medicamentului și lactoza, precum și care suferă de estrogen boli dependente și alcoolism.

Numește un medicament pentru femei în timpul sarcinii și alăptării.

supradoză

Cu o supradoză de medicamente, în funcție de comentarii de Klimadinon, pot crește efectele secundare.

Video: Tabletă Climax 04 martie 2016 (03.04.2016)

informaţii suplimentare

În caz de sarcină trebuie să întrerupeți administrarea de droguri și să consulte un medic.

Înainte de utilizare, flaconul trebuie agitat picături.

Persoanele care suferă de diabet, să ia medicamentul permis.

Instrucțiunile pentru Klimadinon au indicat faptul că medicamentul ar trebui să fie depozitate într-un întuneric, rece, uscat și la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate - 36 luni.

De la farmaciile Klimadinon lansat în modul OTC.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit